m1s7ak3 Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Shte sam super blagodaren ako nqkoi mi nameri pesenta na David Broom-Come on be my baby tonight .Tarsix i prosto ne moga da q namera i tva si e. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 айде някой да каже кое е това изпълнение. добавете само .мп3 в името на фаила И за още една песен искам да питам. едни мадами пеят easy come, easy go. песента е новичка благодаря ви предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 (edited) plsss pomognete.tursq edna pesen neska zql den mi se vurti v glavata.4uh q po radio vitoshav total requests dnes naobqd v 12 bez 20 pomna che v pripeva se peeshe ne6to ot sorta na : ...and my love don't let me go...don't let me go ili pone zvu4eshe podobno. Peeshe go mek glas 99% na negyr.R'n'B mislq che se vodi.Na okolo 5-6 meseza mislq che e. Edited July 14, 2005 by Thief Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 А някой нещо да се сеща по моя въпрос? Става дума за една песен, която мисля, че се казва "Хади Мале" (но не съм сигурен wink.gif ). Чалгийка е и много я въртят по Ритмо и чалготеките biggrin.gif davit guetta-love dont't let me go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Песента която търся е от анимацията El Cid: The Legend Песента е пускат накрая когато излизат надписите,изпълнява е мъж и жена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Някой знае ли как се казва новата песен на Мария, дето е снимана на морето. Нещо ми привлече окото и ухото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRou Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Zdr, Zna4i tyrsq edna pesen ot Filma Ali G In Da House. Na Angl. subtitri, kogato po4ne muzikata mi izpisva "Thumping bass". Tova e oshte v na4aloto kogato idvat East side i v tqhnata kola zvu4i tazi pesen. Tyrsih q v google no ne mojah da q namerq. Ako nqkoi q znae neka da kaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 davit guetta-love dont't let me go <{POST_SNAPBACK}> Е, ако David Guetta можеш да го определиш като чалга Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Някой знае ли как се казва новата песен на Мария, дето е снимана на морето. Нещо ми привлече окото и ухото <{POST_SNAPBACK}> Мария- Не съвсем. Окото има какво да види, но ухото няма какво да чуе!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Дайте линк за песента на Benassi Bross-Every single day. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 (edited) Мария- Не съвсем. Окото има какво да види, но ухото няма какво да чуе!!! <{POST_SNAPBACK}> prav si no mai tva ne e pesenta koqto tarsq Edited July 15, 2005 by CrazyHorse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 (edited) Малко тъпо,но....някой да се сеща кой беше вчера на гости на Слави?..Така-някой да знае коя беше първата песен,която изпяха...много пъти съм я чувала,а не знам как се казва Дайте линк за песента на Benassi Bross-Every single day. Дръж! Edited July 15, 2005 by gerry^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Малко тъпо,но....някой да се сеща кой беше вчера на гости на Слави?..Така-някой да знае коя беше първата песен,която изпяха...много пъти съм я чувала,а не знам как се казва Александър Бард и още някой май беше от Полша а песента е BWO-Sixteen Tons Of Hardware Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 (edited) Някой знае ли как се казва новата песен на Мария, дето е снимана на морето. Нещо ми привлече окото и ухото <{POST_SNAPBACK}> Не е ли Мария - Желая те. За нея не знам от къде да ти дам линк, обаче в ДС++ ще я намериш. Другата която се сещам е 06.Mariq.-.Poburkani.ot.lubov.mp3. Обаче незнам колко е снимана на морето, иначе е нова. Edited July 15, 2005 by breakneck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Оф объркал съм местата на постовете си но както и да е някой знае ли как се казва песента от рекламата на Делта и от Head and Shoulders Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 (edited) Александър Бард и още някой май беше от Полша а песента е BWO-Sixteen Tons Of Hardware <{POST_SNAPBACK}> Да,мерси Това е GERRY^^ мерси многоЗа нисту Edited July 16, 2005 by gerry^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 GERRY^^ мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Не е ли Мария - Желая те. За нея не знам от къде да ти дам линк, обаче в ДС++ ще я намериш. Другата която се сещам е 06.Mariq.-.Poburkani.ot.lubov.mp3. Обаче незнам колко е снимана на морето, иначе е нова. <{POST_SNAPBACK}> Желая те е песента, но ще можеш ли да ми да де6 линк за нея че нещо ДЦ++ се е прецакало. Мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 търся песента името и е"Bad to the bone" но не мога да я намеря и незная кой я изпълнява някои може ли да ми каже от каде да си я истегля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 (edited) Тааа търся си аз една песничка... техно е и са пеи нещо "fuck you" сега е много нашумяла ако някои ми даде заглавиице ще съм му безкрайно благодарна Намерих яяяяяяяяяяя Jerry Ropero & Denis The Menac - Fuck You Edited July 16, 2005 by LuDaTa_BaBy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 търся песента името и е"Bad to the bone" но не мога да я намеря и незная кой я изпълнява някои може ли да ми каже от каде да си я истегля <{POST_SNAPBACK}> Ами такава песен имат George Thorogood и Running Wild на кой ти трябва да я сваля и да ти я испратя в Mirc ICQ MSN yahoo messenger skype каквото си избереш .. пък ако кажеш и двете ще ти пратя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Ами такава песен имат George Thorogood и Running Wild на кой ти трябва да я сваля и да ти я испратя в Mirc ICQ MSN yahoo messenger skype каквото си избереш .. пък ако кажеш и двете ще ти пратя <{POST_SNAPBACK}> Такава песен имат и ZZtop Гадно ми е,че ми се налага да го кажа...ама-Използвай ЕДИТ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Такава песен имат и ZZtop Гадно ми е,че ми се налага да го кажа...ама-Използвай ЕДИТ <{POST_SNAPBACK}> Опаааа верно извинявам са Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 (edited) Желая те е песента, но ще можеш ли да ми да де6 линк за нея че нещо ДЦ++ се е прецакало. Мерси! <{POST_SNAPBACK}> A бе то който търси намира, ама айде. ЦЪК. А за "Bad to the bone" такава песен имат и Enigma, така че D-Simon най-добре си пусни ДС++ и си избери от там каквото има (ако не намериш в mp3 сайта), че в тия времена е малко трудно да се даде линк към всяка песен. CrazyHorse ДС++ си работи много добре. Явно в теб е проблема. Прочети тук ако не ти е ясно нещо. Поздрави. Edited July 16, 2005 by breakneck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Тааа търся си аз една песничка... техно е и са пеи нещо "fuck you" сега е много нашумяла ако някои ми даде заглавиице ще съм му безкрайно благодарна <{POST_SNAPBACK}> Някой ако може да я качи някъде, защото и мен ме интересува тази песничка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts