M-Star Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 (edited) А аз искам да попитам някои знае ли песните от рекламата на радио Ритмо и по точно оная в която се пееше нещо - "Тирбушона тапата,оцета в салатата"Ако някои може да ми помогне ще съм благодарен ако пък и кажете и на други кръчмарски песни имената просто вече ще почерпя.Мерси <{POST_SNAPBACK}> Песента от рекламата по Ритмо е на Братя Кулинови-Тирбушона-голям хит беше едно време awe hora pomognete tursq pesen kazva se BURSUKA ili toq e izpulnqva awe pei se ne6to LAI LAI LAI LAI i za nqkuv BORSUK ne e na bulgarski <{POST_SNAPBACK}> Nicolae Guta-Cine Are Noroc(Bursuk) Edited May 13, 2005 by M-Star Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Можеш да си го свалиш от мен.My Music>Football Anthems>FdL songs> Inno Milan.... Шернал съм го в ДЦ++,мбокс канал.Lubb ,мерси тва е парчето <{POST_SNAPBACK}> Еми ако искаш може да влезнеш Кажи кога ще си вътре да я дръпна! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 вчера гледах по МТВ топ10 на Металика и имаше една песен думи незнам обаче даваха някви момичета пиеха в няква стая после се качиха по някви сталби едната пияна маиче и двете и започна ..... след тва нз не о догледах ако някои знае как се казва песената ще сам 100% благодарен <{POST_SNAPBACK}> Maй говориш за "Whiskey in the jar", ako не се лъжа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-tc Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Търся името и изпълнителя на една стара българска песен . Някой маже ли да ми помогне? Част от текса който си спомням е следния: "Отминали години по рок и по туист и търсиш в календара един откъснат лист луната става плоча небето грамофон в ноща в която свири забравен саксофон" Благодаря ви предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Maй говориш за "Whiskey in the jar", ako не се лъжа <{POST_SNAPBACK}> То че е тя - тя е, ама ако може някой да ми каже на кой е оригинала и къде мога да я намеря и дали и тя се казва така - направо ще се изкефя максимално! Само че не на Тин Лизи или Металика ами най-първата песен. Тя си е типично кънтри! Даже се свири на банджо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Търся една песен, която е чалга и в припева се пее: "Не ме докосваш има нещо. Не ме целуваш има нещо...." Не е от новите, но забравих кой я пееше и как се казваше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Значи аз пак търся хит на радио Ритмо и пак го чух от рекламата само че тоя път се сещам само че се пееше "А на маса,А под маса...Танци до зори".И до колкото се сещам тва към края на една от рекламите на радиото мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 (edited) Търся една песен, която е чалга и в припева се пее: "Не ме докосваш има нещо. Не ме целуваш има нещо...." Не е от новите, но забравих кой я пееше и как се казваше. <{POST_SNAPBACK}> Песента е на Магда - Има нещо. ЕДИТ: цък Edited May 16, 2005 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 знам че е питано но не ми се чете цялата тема. има една песен румънска е май започва така hello hello.... и тва се повтаря няколко пъти. айде ако някой се сеща да каже коя е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Песента е на Магда - Има нещо. ЕДИТ: цък <{POST_SNAPBACK}> 10хStenli да не би да е Adi de Vito - Alo, Alo Не мога да се сетя от къде сега да ти дам линк, ама ако няма в DC++ пусни един РМ да влезна да ти го шерна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Tarsia edna pesen pee se za Ckembeto, no ne znam koi q izpalniava i kak se kazva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 http://bt.evrocom.net/download.php/361/mp3.torrent koq e pesenta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 http://bt.evrocom.net/download.php/361/mp3.torrentkoq e pesenta ? <{POST_SNAPBACK}> И аз искам да знам Има някаква песен, казвала се Тихо Тихо. Пеело се за казармата, ама не е на Южен Вятър - Как тихо капеха листата. Ако някой се сеща и знае някакво такова парче, да пише плс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 http://bt.evrocom.net/download.php/361/mp3.torrentkoq e pesenta ? <{POST_SNAPBACK}> А защо я качваш в торента ами не в някой сайт като дата.бг и просто да дадеш линк. Само не ми казвай че те е страх от НСБОП. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Някой да ми резне от горепосочената ,искам да я чуя плс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 (edited) http://bt.evrocom.net/download.php/361/mp3.torrentkoq e pesenta ? <{POST_SNAPBACK}> тва е много известна песен даже я имам из някое цд, ама убий ме не мога да се сетя коя е cry @breakneck не е тая Edited May 17, 2005 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 @breakneck не е тая <{POST_SNAPBACK}> Aми кажи нещо по-подробно. Кой я изпълнява? Мъж или жена. Ритмична ли е или е бавна? Някакви по-специфични думи... Ако е румънска почти съм сигурен че ще я имам. Но каталога ми е доста голям и не мога да се сетя така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Aми кажи нещо по-подробно. Кой я изпълнява? Мъж или жена. Ритмична ли е или е бавна? Някакви по-специфични думи... Ако е румънска почти съм сигурен че ще я имам. Но каталога ми е доста голям и не мога да се сетя така. <{POST_SNAPBACK}> еми само помня че в началото се викаше hallo, hallo... много е подобно на това. съжалявам, че не мога да да по-подробно инфо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Stenli оная песен дето е на торента коя е?Смисъл дай някво инфо за нея,щом е известна Може да се сети някой.И тва е глупаво да се дава линк за торент...не всички ползват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Stenli оная песен дето е на торента коя е?Смисъл дай някво инфо за нея,щом е известна Може да се сети някой.И тва е глупаво да се дава линк за торент...не всички ползват <{POST_SNAPBACK}> Цъкпреименуваш фаила на dsa.mp3 и слушаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 (edited) Специално тази е на Gigi D'Agostino варианта ,иначе не е оригинала негов ,просто по баслинията требе да го познаете... Gigi D'Agostino - The Riddle (Instrumental Mix) Nik Kershaw - The Riddle (1984) Edited May 17, 2005 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 (edited) еми само помня че в началото се викаше hallo, hallo... много е подобно на това. съжалявам, че не мога да да по-подробно инфо <{POST_SNAPBACK}> Ха, май я олучих. Я цъкни тук. Незнам колко е румънска само. Сложил съм си я в папка румънско на компютъра, а в инфото в Winamp ми излиза сръбско циганско. А бе буламач пълен. Мисля че тоя път съм уцелил. Edited May 18, 2005 by breakneck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Кажете някой як изпълнител като Scooter? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 (edited) Ха, май я олучих. Я цъкни тук. Незнам колко е румънска само. Сложил съм си я в папка румънско на компютъра, а в инфото в Winamp ми излиза сръбско циганско. А бе буламач пълен. Мисля че тоя път съм уцелил. <{POST_SNAPBACK}> тва е да вярно че е некъв буламач Edited May 18, 2005 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 (edited) Как се казваше рокаджията, който изпълнява парчето "In the deathcar", kоето мисля, че е от саундтрака на Аризонска мечта. Много е известно. Един такъв старичък, дългокос, жилав рокаджия? От 2 дни се опитвам да се сетя как се казва проклетникът Мерси предварително Изпълнява и парчето Lust for life. Edited May 18, 2005 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts