break Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 (edited) A как се казваше точно групата на песента "Don't funk with my heart" (майтака се пишеше), че не мога да я намеря по заглавие само. EDIT: Ха . Намерих си я. Black Eyed Peace - Dont Funk With My Heart Edited May 8, 2005 by breakneck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Тъ.. търся си аз една песничка с едни цигулки.Техно е обаче цялата е с цигулки ако я знае някой да даде линк или поне име да ми каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 (edited) Търся песента която вчера дадоха по STAR ACADEMY когато пускаха най добрите моменти на Вяра.Май балада беше. Edited May 10, 2005 by danio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Може ли някой да ми даде линк на песента Little help from my friends от Joe Cocker,че никъде я няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Търся песента която вчера дадоха по STAR ACADEMY когато пускаха най добрите моменти на Вяра.Май балада беше. <{POST_SNAPBACK}> Мисля, че говориш за Еmilia ( не чалгата естествено), а парчето се казва " Big, big girl" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Тъ.. търся си аз една песничка с едни цигулки.Техно е обаче цялата е с цигулки ако я знае някой да даде линк или поне име да ми каже <{POST_SNAPBACK}> Защо не пробваш Chemical Brothers-Galvanize.Тя цялата с цигулки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Снощи в един бар чух една песничка и много ми хареса. Става въпрос за хаус ремикс на песента на Irene Cara - What a feeling ,нали се сещате - песничката от филма Flashdance. През цялото време на песента се пееше :"...make it happen,make it happen...". Някой ако се сеща нека напише как се казва и кой изпълнява песента.А ако знае и от къде да си я дръпна и напрао ще го черпя . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Защо не пробваш Chemical Brothers-Galvanize.Тя цялата с цигулки <{POST_SNAPBACK}> Тази е имам не е тя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Tyrsq si edna pesen na Sugarbabes-Run for cover ama ne moga da q nameq,shte sym blagodarna ako mi pomognete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Тази е имам не е тя <{POST_SNAPBACK}> Dr.Kucho - Tribal adventure (по-вероятно), или Dan Marciano - Good Morning Paris (Dr Kucho remix)- по-малко вероятно. само не знам що не четете, като по-нагопри имаше питане за същата песен. @Pepe Lopez - global_deejays-what_a_feeling_flashdance__clubhouse_mix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Снощи в един бар чух една песничка и много ми хареса. Става въпрос за хаус ремикс на песента на Irene Cara - What a feeling ,нали се сещате - песничката от филма Flashdance. През цялото време на песента се пееше :"...make it happen,make it happen...". Някой ако се сеща нека напише как се казва и кой изпълнява песента.А ако знае и от къде да си я дръпна и напрао ще го черпя . <{POST_SNAPBACK}> DJ Bobo- What a feeling Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 (edited) Търся една балада и знам само припева й: "Love me tonight and I'll love you forever, love me tonight and I'll love you more than ever..." Някой да знае как се казва и на кой е? Изпълнява се от жена. Edited May 11, 2005 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Търся една балада и знам само припева й: "Love me tonight and I'll love you forever, love me tonight and I'll love you more than ever..."Някой да знае как се казва и на кой е? Изпълнява се от жена. <{POST_SNAPBACK}> Anzhelika Agurbash - Love Me Tonight => май е това . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Anzhelika Agurbash - Love Me Tonight => май е това . <{POST_SNAPBACK}> Да, мерси много!Парчето е невероятно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Някой ще ми каже ли как се казва химна на Милан и от къде да си го сваля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 (edited) Kак се казва или кой испълнява техно версията на Pink Floyd Another Brick In The Wall Edited May 12, 2005 by BurnRus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 (edited) Някой ще ми каже ли как се казва химна на Милан и от къде да си го сваля. <{POST_SNAPBACK}> Можеш да си го свалиш от мен.My Music>Football Anthems>FdL songs> Inno Milan.... Шернал съм го в ДЦ++,мбокс канал. @Pepe Lopez - global_deejays-what_a_feeling_flashdance__clubhouse_mix Lubb ,мерси тва е парчето Edited May 11, 2005 by Pepe Lopez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 tarsq imeto na par4eto ot reklamata na cappy ..ne6to it's a beutiful day se pee ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Прегледах първите 25 страници от тази тема и поне там не открих това, което търся. Става въпрос за музика от шотландски гайди, която я има по филмите и мисля обикновено я свирят на погребения. Песента е тъжна. Сигурна съм, че е с шотландси гайди. Пробвах със саундтрака на Смело сърце, в една от мелодиите там има тема от това, което търся. Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 (edited) Има една песен на Теодора - проба, проба има един мотив в песента, който ми прилича на една друга песен (чуйте я и ще видите какво имам на ум) та въпроса ми е как се казва тази песен??? Много ми трябва и ми харесва айде HELP!!! <{POST_SNAPBACK}> Първо да ви благодаря зо огромното желание да ми помогнете!!! Второ намерих си песента Трето песента е на LilKim&Dj.Tomek - Kymnotize И пак мерси много на този който се отзова Edited May 12, 2005 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 (edited) Имаше една песен на DJ Tiesto с една жена...слушах я доста отдавна и не мога да си спомня мелодията!Не е Silence...евентуално ако има други ги предлагайте,та да видя дали ще я намеря.Спомням си още ,че клипа беше на някаква река или езеро?! EDIT:FireOfLove,същата е!Благодаря... Edited May 13, 2005 by WriteR4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 awe hora pomognete tursq pesen kazva se BURSUKA ili toq e izpulnqva awe pei se ne6to LAI LAI LAI LAI i za nqkuv BORSUK ne e na bulgarski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Имаше една песен на DJ Tiesto с една жена...слушах я доста отдавна и не мога да си спомня мелодията!Не е Silence...евентуално ако има други ги предлагайте,та да видя дали ще я намеря.Спомням си още ,че клипа беше на някаква река или езеро?! <{POST_SNAPBACK}> Dj Tiesto feat kirsty hawkshaw-"just be" мисля,че това е песента,която търсиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 вчера гледах по МТВ топ10 на Металика и имаше една песен думи незнам обаче даваха някви момичета пиеха в няква стая после се качиха по някви сталби едната пияна маиче и двете и започна ..... след тва нз не о догледах ако някои знае как се казва песената ще сам 100% благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 А аз искам да попитам някои знае ли песните от рекламата на радио Ритмо и по точно оная в която се пееше нещо - "Тирбушона тапата,оцета в салатата" Ако някои може да ми помогне ще съм благодарен ако пък и кажете и на други кръчмарски песни имената просто вече ще почерпя.Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts