Fibaman Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 (edited) Има една песен мисля че е на Брайън Адамс...Пее се нещо от сорта на Wherever you go...wherever you take,I will be right here waiting for you...Ако някой знае да казва <{POST_SNAPBACK}> < Brian Adams - I Will Be Right Here Waiting For You > това е песничката. Edited April 29, 2005 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 < Brian Adams - I Will Be Right Here Waiting For You > това е песничката. <{POST_SNAPBACK}> Мрси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 (edited) "В този град старомоден и скучен. освен да се влюбиш просто няма какво да се случи" на някой да му е позната тази песничка < Brian Adams - I Will Be Right Here Waiting For You > това е песничката. <{POST_SNAPBACK}> песента не беше ли на richard marx-right here waiting Edited April 29, 2005 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 (edited) песента не беше ли на richard marx-right here waitingТой каза , че е на Brian Adams и затова си мисля , че за тази става въпрос и при отговор Мрси много > > > Затова си мисля , че тази е била Edited April 29, 2005 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Rection Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Незнам как да ви я обясня песента която търся. Много я въртят по заведенията. Едно клубно хитче не съм забелязал да се пее нещо но един мъж много зверски се извиква о ла ла ла ла. Егати и обяснението нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Пробвай с Re-Loop - Warm Sensation. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 (edited) Предварително се извинявам за "изчерпателното обяснение" Значи става въпрос за едно техно парче-чух го миналата седмица в "Санто",чувал съм го и по разни модни ревюта като музикален фон.Най-характерното за него са цигулките,които се появяват от време на време и придават малко ориенталско звучене.Малко прилича на Galvanize,но определено не е тя.Ако някой се сеща,да пише! Edited April 30, 2005 by M-Star Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 edna stari4ka pesen moje bi ot kraq na 90te,pee se ne6to ot sorta na "baila mi,chico la",ako nqkoi znae da kazva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 M Star ,Dr.Kucho - Tribal Adventure или Dan Marciano - Good Morning Paris Farrell , Zucchero може да е с Baila Morena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VenoMan Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Mstar пробвай това парче Alf.Leila.W.Leila.-.Saeed А иначе аз имам един рекуест.Въртят една песен по радиото дето се пее Sugar o honey honey нещо такова.Мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Rection Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 (edited) Пробвай с Re-Loop - Warm Sensation. <{POST_SNAPBACK}> Същата е. 10х. След малко ще очаквам комшиите да заблъскат пак. : Edited April 30, 2005 by E-Rection Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Предварително се извинявам за "изчерпателното обяснение"Значи става въпрос за едно техно парче-чух го миналата седмица в "Санто",чувал съм го и по разни модни ревюта като музикален фон.Най-характерното за него са цигулките,които се появяват от време на време и придават малко ориенталско звучене.Малко прилича на Galvanize,но определено не е тя.Ако някой се сеща,да пише! <{POST_SNAPBACK}> абе аз се чудя дали това не е и което аз търся!само да попитам дали в тази песен, за която питаш не се пее по някое - Fuck you, fuck you real good!, а преди това един женски глас пее нещо, мисля на испански. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 абе аз се чудя дали това не е и което аз търся!само да попитам дали в тази песен, за която питаш не се пее по някое - Fuck you, fuck you real good!, а преди това един женски глас пее нещо, мисля на испански. <{POST_SNAPBACK}> Нямам никаква предтава-бях пиянЗа всеки случай от всички предложения до сега не успях да намеря песента,която ми трябва,така че можете да продължавате да мислите,ако не ви е писнало вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 M Star ,Dr.Kucho - Tribal Adventure или Dan Marciano - Good Morning ParisFarrell , Zucchero може да е с Baila Morena <{POST_SNAPBACK}> пробвах се тези, които между другото са много добри, но не са това , което търся.Същото важи и за предложението на Venoman. та това, което търся е (на мен на такова ми прилича) tribal , като има разни цигулки, които се вклюват от време на време, а в началото на песента някаква жена говори на испаски, а след това по някое време пак женски глас на англейски говори на английски и по някое време на тази реч се чува Fuck you!Fuck you real good!. Там където я слушах диджеят по време на песента каза "Take a deep breath!", ама незнам али , заото така се казва песента, или , за да не се задушши някой от кеф като чуе рефрена на песента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Lubb , Jerry Ropero And Denis The Menace - Fuck U Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Lubb , Jerry Ropero And Denis The Menace - Fuck U <{POST_SNAPBACK}> благодаря много! тъкмо я намерих и я свалих и тръгнах да отварям темата, за да напиша как се казва и виждам, че ти вече си ми помогнал!страшен си пич! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 а да видим дали познавате и българската музика-та песента е нещо като сватбарска и като я чух ми хареса звученето макар да не са ми много хорошо тоя вид песни започва със "Аз не искам мила мамо ма работа в ТКЗС-то не желая мила мамо ма работа на полето" а как се казва и кой я пее надявам се ще кажете вие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 а да видим дали познавате и българската музика-та песента е нещо като сватбарска и като я чух ми хареса звученето макар да не са ми много хорошо тоя вид песни започва със "Аз не искам мила мамо ма работа в ТКЗС-то не желая мила мамо ма работа на полето" а как се казва и кой я пее надявам се ще кажете вие <{POST_SNAPBACK}> абе на виевската фолк група е, ама проблема е, че се казва Хороводна китка, а във всеки албум имат по една такава посене. албумът е от 2000 год., мисля.имам я и като направят торент сайта (надявам се че ще мога да качвам) ще я кача, щото друг вариант е да я сложа на дейтаком и да пратя линк на ЛС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Tarsia naTQ-Bye Bye Baby.Ako nqkoi moje da mi dade link ili da kaje otkade moga da si svalq 6te sam mu blagodaren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Tarsia naTQ-Bye Bye Baby.Ako nqkoi moje da mi dade link ili da kaje otkade moga da si svalq 6te sam mu blagodaren <{POST_SNAPBACK}> в DC++ хъб-а на евроком е dc.evrocom.net:1111 там е има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel_driver Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Наскоро тръгна една реклама на кафе Елит, с една мадама и един пич и прочие..та, някой знае ли коя е песента към рекламата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Търся една песен пее се нещо от типа NA NA NA wana be my lover доста стара е ама ме кефи МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ С ИМЕТО Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 La Bouche - Be My Lover Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 La Bouche - Be My Lover <{POST_SNAPBACK}> Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Има една нова песничка , която я пускат по "Фреш". Май е румънска и я пее жена ама как се казва и евентуално от къде да си я сваля ? <{POST_SNAPBACK}> Activ - Doar Cu Tine тази ли е в DC++ я има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts