Fibaman Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Има нов ремикс на Абба - Мама миа , но кой го изпълнява ? ? ? и естествено ако някой знае линкче . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 (edited) Има нов ремикс на Абба - Мама миа , но кой го изпълнява ? ? ? и естествено ако някой знае линкче . <{POST_SNAPBACK}> shana vanguarde - mamma mia (club mix) линк малко по-късно ако намеря песента я имаше в датацом ама са я изтрили Edited April 25, 2005 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 shana vanguarde - mamma mia (club mix) линк малко по-късно ако намеря песента я имаше в датацом ама са я изтрили <{POST_SNAPBACK}> Благодарско ! Ще се опитам сам да си я намеря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 (edited) Начи търся една песничка ... Хаусче такова, нещо подобно на Coracao, начи пее жена, припева е нещо от рода на "Та-ра-ра, та-ра-та, та-ра-ра, та-рара, ляляля (в смисъл избърворва нещо)", и знам само че по едно време казва също и "вамос а бала" ... Пускат го по фреш , катрата ... днеска следобед го слушах и по ситито, дано ме разбирате [EDIT] - Ставало е въпрос за Noferini and DJ Guy feat. Hilary - Pra Sonhar Edited April 25, 2005 by bl8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 (edited) Tarsia 1 pesen,vartqt q po radiata.Pee se ne6to ot roda:.......You should let me love you........i t.n.Pesenta e R&B,prili4a mi na Joe ili na Mario Winans,ama ne sam siguren.Molq Pomognete!!! Sa6to taka si tarsia i soundtraka na 'The New Guy" (4isto Nov I Gotin )!!!! Edited April 25, 2005 by *DIDO* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 (edited) *DIDO* : Пробвай с Mario - Let me Love You (сега ще потърся линк) , за саундтрака пробвай в темата за рекуести [EDIT] - Прас или клик Edited April 25, 2005 by bl8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Търся една олдскуул чалга в което се пее нещо от сорта на: "прости ми братко, че не съм сега до теб...". Надявам се някой да се сети Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Търся една олдскуул чалга в което се пее нещо от сорта на: "прости ми братко, че не съм сега до теб...". Надявам се някой да се сети <{POST_SNAPBACK}> probvai Galin - Za tebe bratko tarsq edno tehno sas kokoshki nqkvi kokoshki ima vatre zvuci pisaci sqkvi takiva ako nqkoi se se6ta za tova tehno s koko6ki da pishe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 (edited) probvai Galin - Za tebe bratko tarsq edno tehno sas kokoshki nqkvi kokoshki ima vatre zvuci pisaci sqkvi takiva ako nqkoi se se6ta za tova tehno s koko6ki da pishe <{POST_SNAPBACK}> Виж назад в темата е питано за тази песен не веднъж.Аз сега ще видя тази на Галин. EDIT: Тя е мерси много. Edited April 27, 2005 by Lud_Canar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Търся една песен, май се казваше "Save the children" или "save the world" , една старичка песничка, мисля че се изпълнява от сборна формация, беше измислена във връзка с нещо от рода на гладуващите в африка или не знам ... Тя е доста популярна такава тряа да сте я чували Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Търся една песен, май се казваше "Save the children" или "save the world" , една старичка песничка, мисля че се изпълнява от сборна формация, беше измислена във връзка с нещо от рода на гладуващите в африка или не знам ... Тя е доста популярна такава тряа да сте я чували <{POST_SNAPBACK}> Да не става въпрос за Michael Jackson - Heal the world или пък earthsong ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Май имаш предвид "We are the world", ама не мога да ти дам линк сега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Песента се оказа Michael Jackson - We Are the World. Благодаря и на двамата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Има една нова песничка , която я пускат по "Фреш". Май е румънска и я пее жена ама как се казва и евентуално от къде да си я сваля ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Има една нова песничка , която я пускат по "Фреш". Май е румънска и я пее жена ама как се казва и евентуално от къде да си я сваля ? <{POST_SNAPBACK}> И аз я търся!!! HELP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 начи търся 1 песен.Незнам кой я изълнява ама сега е хит и я въртят непрекъснато по радиото. Гледал съм клипа 2-3 пъти и там 1 пич играе на карти с бая мадами и по едно време момичетата захвърлят картите и започват да танцуват по масата 10х предварителноо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Help people. Знам, че вече е питано, ама след като никой не отговори на предишният чалгаджия аз да питам пак. Как се казва онази песен, дето я пускат в Палмите. Пее се "В Палмите е рая....палмите...палмите". Който е бил там, я знае. Ако знаете как се казва, пишете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 (edited) @ CHEFOTO Мисля, че парчето се казва "Out of touch", а я изпълняват "Uniting nations"или нещо такова! Дано я намериш Edited April 28, 2005 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 @ CHEFOTO Мисля, че парчето се казва "Out of touch", а я изпълняват "Uniting nations"или нещо такова! Дано я намериш <{POST_SNAPBACK}> Е точно за това говорим 10х многоо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 И аз да питам : знаете ли как се казва песента от рекламат на Алианц (или каквото е там) - песничката е една такава малко бавно, пее се нещо от рода на "no matter where you go, I will find you" Сега слушам X-Sonic & Ray pres. Travellerz - I will find U, и донякъде ми се струва същата песен, но мен ме интересува оригинала някой знае ли на кой е ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Ако се върнеш 100 страница назад ще видиш ,че поне 10 пъти е писано за тази песен ,Clannad - I'll Find You Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Има една нова песничка , която я пускат по "Фреш". Май е румънска и я пее жена ама как се казва и евентуално от къде да си я сваля ? <{POST_SNAPBACK}> И аз я търся!!! HELP Helena Paparizou - My Number One probvaite s tova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 (edited) Как се казва новата песен на black eyed peas? edit:намерих си я. Edited April 29, 2005 by E.T. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Helena Paparizou - My Number Oneprobvaite s tova <{POST_SNAPBACK}> не е това . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Има една песен мисля че е на Брайън Адамс...Пее се нещо от сорта на Wherever you go...wherever you take,I will be right here waiting for you... Ако някой знае да казва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts