dankisaa Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Tarsq edna stara pesni4ka(disco hit ot 90-te).Pee myj(na pripeva ne6to ot sorta "play again" i jeni se vkliu4vat sa6to, peqt sa6toto sled nego i melodiqta na zaden palan varvi edno piano.Qko takova ritmi4no par4e e .(tipi4no za disco ot 90-te)PLS ako nqkoi se seti da kazva.10x predvaritelno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
compira Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Nqkoi moje li da mi dade link na pesenta na Samantha Fox-Touch me... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 (edited) Nqkoi moje li da mi dade link na pesenta na Samantha Fox-Touch me... <{POST_SNAPBACK}> Що не пробваш там където трябва ? Tarsq edna stara pesni4ka(disco hit ot 90-te).Pee myj(na pripeva ne6to ot sorta "play again" i jeni se vkliu4vat sa6to, peqt sa6toto sled nego i melodiqta na zaden palan varvi edno piano.Qko takova ritmi4no par4e e .(tipi4no za disco ot 90-te)PLS ako nqkoi se seti da kazva.10x predvaritelno biggrin.gif Пробвай с T-spoon - I'll be missing you (нямам го и не можах да го намеря, но текста е подобен, пък имам няколко други парчета, напълно е възможно. Иначе ако се сетиш някъв друг лаф по парчето, сподели Edited April 19, 2005 by bl8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 (edited) eee nikoi li neznae kak se kazva taq pesen we bati nqkoi moje li da mi dade link ili da mi kaje kade v wareza ima ka4eni srabski rap ili makedonski da se opitam da q namerq 10x predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> nqkoi moje li da mi kaje kak se kazva pesenta ot eto tova klip4e mnogo 6te sam vi blagodaren ako nqkoi uspee da mi pomogne makar 4e dosta se samnqvam *KLIP4E* pomo6t.... Edited April 20, 2005 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Motorhead - The Game <{POST_SNAPBACK}> Мерси много пич Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Значи става въпрос за една песен, с която Светльо се е представил на кастинга при Слави, по-конкретно, ако сте гледали концерта, когато Слави представи Светльо - дадаха откъс от тази песен (супер високо си беше вдигнал гласа и слави направи една физиономия тип "баси изрода"). Ако някой помогне - ще съм благодарен! <{POST_SNAPBACK}> Гледах как Слави го представи на концерта,но то се чува много малко от песента =>".....Ааааааооооааааааооооууууу come on good baby..." Ako някой е гледал кастинга,когато го даваха по БТВ и е чул цялата песен (даже сигурно и името са и казали) може и да знае . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Имаше 1 песен, по Господари на Ефира я пускаха в едно предаване, май беше на Руслан Маинов, свързваха я с песента на Кафе - Лорейн. Имаше същата мелодия и казваха че Кафе са взаимствали с тази песен за направата на тяхната !!! Моля ви помогнетееее Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Имаше 1 песен, по Господари на Ефира я пускаха в едно предаване, май беше на Руслан Маинов, свързваха я с песента на КаДе - Лорейн. Имаше същата мелодия и казваха че Кафе са взаимствали с тази песен за направата на тяхната !!! Моля ви помогнетееее <{POST_SNAPBACK}> Ами виж тук В началото на темата има линкове на песни които приличат на Лорейн има песен и на Руслан Маинов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Гледах как Слави го представи на концерта,но то се чува много малко от песента =>".....Ааааааооооааааааооооууууу come on good baby..." Ako някой е гледал кастинга,когато го даваха по БТВ и е чул цялата песен (даже сигурно и името са и казали) може и да знае . <{POST_SNAPBACK}> Да, знам че е оскъдна информацийката Надявам се наистина някой да го е гледал, защото песента наистина обещава да е много яка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Тарся една песничка много често я пускат по радио Витоша...пее се нещо в припева..."...Honey I've got a lot of money..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Тарся една песничка много често я пускат по радио Витоша...пее се нещо в припева..."...Honey I've got a lot of money..." <{POST_SNAPBACK}> Мисля ,че търсиш това http://www.warez.ru/search2/?q=nitty+Nasty...ort=pa&norts=20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Мисля ,че търсиш това http://www.warez.ru/search2/?q=nitty+Nasty...ort=pa&norts=20 <{POST_SNAPBACK}> Мерси много...тази е песента която търсих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Може ли някой да ми каже кой изпълнява гръцкия вариант на песента на Алисия Палиш ме? Само знам, че е мъж. 10х предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Stathis Ksenos - Pali-pali.mp3 това в ,което търсиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Търся музиката от филма "Шотландски боец". Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 сори за офа ...но понеже вече не можем да дърпаме от уареза намиерането на мп3-ката е по-сложно...нека всеки които може да дава линк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 сори за офа ...но понеже вече не можем да дърпаме от уареза намиерането на мп3-ката е по-сложно...нека всеки които може да дава линк <{POST_SNAPBACK}> В еМуле-то не се намират толкова трудно Аз търся песента от рекламата на кока-кола дето се пее I wanna take you on the roller coaster [..] I feel you closer.. ,там дето има едно като рампа (червено) на рекламата.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 (edited) В еМуле-то не се намират толкова трудно Аз търся песента от рекламата на кока-кола дето се пее I wanna take you on the roller coaster [..] I feel you closer.. ,там дето има едно като рампа (червено) на рекламата.. <{POST_SNAPBACK}> песента се казва leave behaind you (не съм ама хич сигорен че се пише така ) Edited April 22, 2005 by NightWolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 (edited) Песничката е от саундтрака на матрицата, по-рано в темата беше питано за нея ако ти се чете си потърси, мисля че е на Lunatic Calm - Leave You Far Behind P.S. - пише се сигурен, не сигорен [EDIT] - виж и текста, аз си мисля, че е същата песен щото се пак и аз съм я слушал Edited April 23, 2005 by bl8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Песничката е от саундтрака на матрицата, по-рано в темата беше питано за нея ако ти се чете си потърси, мисля че е на Lunatic Calm - Leave You Far Behind P.S. - пише се сигурен, не сигорен <{POST_SNAPBACK}> Сега ще я сваля и ще кажа дали е тя Преди аз бях питал към 70-тата страница обаче не беше тази ,която ми бяха отговорили Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Търся музиката от филма "Шотландски боец". Благодаря предварително. <{POST_SNAPBACK}> Ама кой? Серийния или другия? Ако е серийния зависи за коя точно питаш. Едната, където се пее Here we are born to be kings we're the princes of the universe се казва Queen - Princes of the Universe, а тази дето се пее Who wants to live forever - пак е на Queen и се казва както се пее. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Ама кой? Серийния или другия? Ако е серийния зависи за коя точно питаш. Едната, където се пее Here we are born to be kings we're the princes of the universe се казва Queen - Princes of the Universe, а тази дето се пее Who wants to live forever - пак е на Queen и се казва както се пее. <{POST_SNAPBACK}> мерси . за тва на queen ставаше въпрос Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 някой може ли да ми каже как се казва тази песен http://play.evrocom.net/dl/incoming/+PRD/unnamed.wav И ще сам му много благодарен ако може да ми даде линк кам нея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 (edited) някой може ли да ми каже как се казва тази песенhttp://play.evrocom.net/dl/incoming/+PRD/unnamed.wav И ще сам му много благодарен ако може да ми даде линк кам нея <{POST_SNAPBACK}> Cardigans - My favorite game Link ей сега E bl8 даде Edited April 24, 2005 by ludoto_mimi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 The Cardigans - My Favourite Game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts