Fibaman Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 една песен от "Грозна като смърта" която я няма в саунтрака ...пее се нещо като "One day ,maybe next week ,i'm gona-gona-gona-gona getcha ya ,one day ,maybe tomorrow i'am gonna-gonna-gona get ya" <{POST_SNAPBACK}> Тази ли е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 (edited) една песен от "Грозна като смърта" която я няма в саунтрака ...пее се нещо като "One day ,maybe next week ,i'm gona-gona-gona-gona getcha ya ,one day ,maybe tomorrow i'am gonna-gonna-gona get ya" <{POST_SNAPBACK}> Blondie - One Way Or Another Ейй Fibaman ме изпревари А песента я има и в изпълнение на Пайпър Перабо(главната героиня във филма) Edited April 17, 2005 by ludoto_mimi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Мерси и на 2-та ..т'ва е песента маи само аз фантазирам че се пее One day Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 (edited) Ами търся една мнооогооо стара песен.Не знам нито на кой е,нито как се казва.Куплетите звучат горе-долу като първите песни на Shaggy,и в припева се пее нещо от рода на "Pamos a tequilla,seniorita,bonita..." и нататък не знам,ако някой се сеща да се обади 10х Може би е малко късно за отговор ,но ..."Umbrellos Los - No Tengo Dinero" ама къде я има ........ Edited April 17, 2005 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 ПърватаВтората Ясоо <{POST_SNAPBACK}> Да, точно тези са!Мерси мнооого Яссо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Има едно хаус парче, дето ми е в главата, ама незнам как се казва. В него се пее нещо от рода на: "You you you you, you were my man, You you you you, you were my man, so whyyyyyyy did you left me ....., and whyyyyy did you....., ............., I say Yeah" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Може би е малко късно за отговор ,но ..."Umbrellos Los - No Tengo Dinero" ама къде я има ........ <{POST_SNAPBACK}> Los Umbrellos - No Tengo Dinero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Търся една песен... мисля, че е на The Chemical Brothers - ама не съм сигурен.На припева се включва и една цигулка.Ако можете да ми кажете коя е песента и да дадете линк ще е чудесно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 (edited) Търся една песен, незнам точно как да я обясня. Стара е, мисля, че спада към evergreen-ите. Пее се "I Believe in Miracles...". Имаше някакво клипче, в което една мишка седи пред дупката си и танцува на тази песен, докато взима едно парче сиренце от един капан...незнам дали сте го гледали, но анимацийката е яка. Та, за песента става въпрос, не съм сигурен, но мисля, че е от времето на James Brown, доста стара. Мерси предварително. Edited April 18, 2005 by Yorkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Търся една песен... мисля, че е на The Chemical Brothers - ама не съм сигурен.На припева се включва и една цигулка.Ако можете да ми кажете коя е песента и да дадете линк ще е чудесно <{POST_SNAPBACK}> Chemical Brothers - Galvanize Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Малко съм извън темата, но просто сега се кефя максимално, защото си намерих една песен, която я търсих с месеци Незнам, дали ще ви допадне стилът, но ако искате, вижте я. The Dandy Warhols - Bohemian Like You Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Chemical Brothers - Galvanize <{POST_SNAPBACK}> Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Може би е малко късно за отговор ,но ..."Umbrellos Los - No Tengo Dinero" ама къде я има ........ <{POST_SNAPBACK}> Los Umbrellos - No Tengo Dinero <{POST_SNAPBACK}> Да,това е песента,но аз вече я намерих,даже бях пуснала пост в рикуестс и след като си намерих песента,сложих един "едит" че не я търся вече Мерси и на двамата все пак,ако не я бях намерила,вие щяхте да сте ми спасението Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 (edited) Някой може ли да ми намери онова парче от рекламата на едно кафе беше/не си спомням/за оня дето се мести точно пред една италианка и се пееее:Then I saw her face.... Aidi 6e q namerq ,misi za pomo6tta:) Edited April 18, 2005 by Jane_Doe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
winged Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 (edited) Някой може ли да ми намери онова парче от рекламата на едно кафе беше/не си спомням/за оня дето се мести точно пред една италианка и се пееее:Then I saw her face.... <{POST_SNAPBACK}> pesenta se kazva I'mBeliever Edited April 18, 2005 by winged Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Някой може ли да ми намери онова парче от рекламата на едно кафе беше/не си спомням/за оня дето се мести точно пред една италианка и се пееее:Then I saw her face....Aidi 6e q namerq ,misi za pomo6tta:) <{POST_SNAPBACK}> Заповядай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
winged Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 a njakoi da znae soudtraka na onja film joan deto beshe po BTV ot 9 P.M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Абе хора търся едно парче, много зарибено денс парче е, мисля че е от миналото лято. Беше хит тогава. Много яко. Бийта е много подобен на тоя от парчето на Кали- S-s-ex. Абе тая кали направо е взела същия бийт. Съвсем леко промемен е. И тва парче дет го търся е оригинала и се пее на английски, някаф мъжага го изпълнява, ама нито знам кой е тои, нито как се казва парчето. Моля помогнете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ta4eto Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Аве хора има ся една песен на BLACK EYED PEAS вартят я от скоро . Някои мойе ли да ми кайе как се казва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 (edited) Имаше една песен подобна на ЛОРЕИН Не ве шегувам се!! Търся една песен сега я въртят по радио Фреш и Витоша пее се нещо от типа "....The world is my....." - Знам, че инфото за песента е доста оскъдно ама съм я чул 4-5 пъти само МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! Edited April 18, 2005 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 a njakoi da znae soudtraka na onja film joan deto beshe po BTV ot 9 P.M. <{POST_SNAPBACK}> John Osborn - One Of Us това е песента ама къде я има .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 (edited) Имаше една песен подобна на ЛОРЕИН Не ве шегувам се!! Търся една песен сега я въртят по радио Фреш и Витоша пее се нещо от типа "....The world is my....." - Знам, че инфото за песента е доста оскъдно ама съм я чул 4-5 пъти само МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! <{POST_SNAPBACK}> David Guetta - The World Is Mine => Прасни тук Edited April 18, 2005 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 David Guetta - The World Is Mine => Прасни тук <{POST_SNAPBACK}> Мерси многоо!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
momo x Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Някой да знае песента с която започва "The Orange County" . Ще съм благодарен на линкче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Някой да знае песента с която започва "The Orange County" . Ще съм благодарен на линкче <{POST_SNAPBACK}> Phantom Planet - California Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts