kopche Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 (edited) избери си http://warez.ru:8084/mp3/101a/Jerry.Ropero...Coracao.(2004)/ <{POST_SNAPBACK}> МЕРСИ МНОГО и на двама ви !! Edited December 21, 2005 by netrootbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 не е тази , много по-готина е и е по-бързичка.прилича на тази , но не е. <{POST_SNAPBACK}> probvai togava s tova ili s tova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uki Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Привет, тръся си една песен на Дзукеро - "Diamante" се казва, ако не се лъжа. Мерси предварително <{POST_SNAPBACK}> Zucchero - Greatest Hits - 11 - Diamante.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Ami niakoi znae li kak se kazvashe edno house par4e,mi v nego se 4uvat niakakvi saxofoni mai biaha i ima iak ritam.Ne se pee nishto klubno haide pls ako niakoi se seti.I az baia opisanie dadoh no.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Ami niakoi znae li kak se kazvashe edno house par4e,mi v nego se 4uvat niakakvi saxofoni mai biaha i ima iak ritam.Ne se pee nishto klubno haide pls ako niakoi se seti.I az baia opisanie dadoh no.... <{POST_SNAPBACK}> Със саксофони се сещам за Laurent Wolf - Saxo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 (edited) Ami niakoi znae li kak se kazvashe edno house par4e,mi v nego se 4uvat niakakvi saxofoni mai biaha i ima iak ritam.Ne se pee nishto klubno haide pls ako niakoi se seti.I az baia opisanie dadoh no.... <{POST_SNAPBACK}> ами има бая парчета със саксофони , ето някои : Sobieski - Sax-o-matic Sobieski - Saxo Electro blues feat. Stefy Deep - Mia Mao Minha Gente Noferini & DJ Guy feat. Hilary - Pra Sonhar Princess Vanessa - Around the Decks Princess Vanessa - That Record изслушай ги всичките ако се сетя ще пиша още , но това е за сега Edited January 22, 2005 by blo0d_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 ами има бая парчета със саксофони , ето някои : Sobieski - Sax-o-matic Sobieski - Saxo Electro blues feat. Stefy Deep - Mia Mao Minha Gente Noferini & DJ Guy feat. Hilary - Pra Sonhar Princess Vanessa - Around the Decks Princess Vanessa - That Record изслушай ги всичките ако се сетя ще пиша още , но това е за сега <{POST_SNAPBACK}> еми искам да ти благодаря,защото тая 3-тата песен е търся от доста време. а @Dungeon_Siege_ дано намериш песента дето ти трябва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 еми искам да ти благодаря,защото тая 3-тата песен е търся от доста време. <{POST_SNAPBACK}> np P.S. : Dungeon_Siege_ pishi , ako nqkoq ot pesnite e tazi koqto tursish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Авеню-Бягство[/url] <{POST_SNAPBACK}> мНОГО ТИ БЛАГОДАРЯЯЯЯЯ ...... бях се побъркала да я търся тая песен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Ami niama ia mejdu tezi pesni koito beshe dal no niama nishto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 На кой беше песента Marakesh(не съм сигурен дали се пише така) Не тази на ATB а една старичка по Радио 1 я въртят Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Incognito - Marrakech това ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 (edited) Incognito - Marrakechтова ли е? <{POST_SNAPBACK}> Песента е Dance-че въпреки, че и тая е готина ____ EDIT: by hool Песента се е на Goombay Dance Band - Marakesh edit: by Stenli Мерсиии Edited January 23, 2005 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Кака се казва оригиналът от песните на Mario Winnas - I Don't Wanna Know и Fugees - Redy or Not ако се сещате онова в начлото как почва... разбрах че се пее от Enya но име на песента незнам?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Значи търся едно парче на българска изпълнителка, в припева се пее : "..случайно срещнах те аааз на бара.." и т.н.Чух го преди 1-2 седмици по радиото и напоследък доста го въртят.Доколкото разбрах от приятели песента е в челните места в Италия,където живеела и изпълнителката. Sorry ,ако някой е друг вече я е поискал,но не ми се четеше назад. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 (edited) Значи търся едно парче на българска изпълнителка, в припева се пее : "..случайно срещнах те аааз на бара.." и т.н.Чух го преди 1-2 седмици по радиото и напоследък доста го въртят.Доколкото разбрах от приятели песента е в челните места в Италия,където живеела и изпълнителката. Sorry ,ако някой е друг вече я е поискал,но не ми се четеше назад. <{POST_SNAPBACK}> Dejan pres. Svetla - Tazi vecer v data.bg q ima Edited January 23, 2005 by do4okarako4ev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Dejan pres. Svetla - Tazi vecerv data.bg q ima <{POST_SNAPBACK}> Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 A...имало някаква нова песен на k-liber, ама не е viben, а някаква друга. Ако някой знае как се казва и откъде да я сваля, да каже, щото като търся по името само тая viben излиза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 ako nqkoi moje da mi kaje kak se kazva pesenta ot die hard 3 soundtracka(nekakva takava srednovekoven tip mi se vijda , puskat q v kraq, a sy6to e i osnovna tema v menu na age of empires II ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 ako nqkoi moje da mi kaje kak se kazva pesenta ot die hard 3 soundtracka(nekakva takava srednovekoven tip mi se vijda , puskat q v kraq, a sy6to e i osnovna tema v menu na age of empires II ) <{POST_SNAPBACK}> виж това ли е ?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 (edited) Abe hora...moje da me pomislite za luda ..ama ei sq po MSAT pusnaha nqkuv dok. film na DW i tam dadoha za nqkvo lape i nqkva detska pesni4ka za nqkvo krokodil4e Shnappy kato q 4uh pesni4kata se setih 4e i predi sum q 4uvala.Nqkoi da znae otkude moga da q izteglq Edited January 23, 2005 by gerry^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 виж това ли е ?!? <{POST_SNAPBACK}> tazi e 100x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
love_boy_88 Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Hora Pomognete Spesho e .... naskoro pusnah post za edna pesen koqto ne mojah da namerq nikyde - Nancy Ajram - Yay (Seher Oyouno) - tova e arabskiqt variant na Bg Chalgata Daniela - Strah Me e Sama ... Ta Ako nqkoi moje da mi dade rabotesht link za da si q drypna shte mu bydq adski blagodaren .... HELP Pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Hora Pomognete Spesho e .... naskoro pusnah post za edna pesen koqto ne mojah da namerq nikyde - Nancy Ajram - Yay (Seher Oyouno) - tova e arabskiqt variant na Bg Chalgata Daniela - Strah Me e Sama ... Ta Ako nqkoi moje da mi dade rabotesht link za da si q drypna shte mu bydq adski blagodaren .... HELP Pls <{POST_SNAPBACK}> тук можеш да я слушаш он-лайн , за даунлоуд не мога да помогна . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts