Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
1.Една арабска или индийски  :D  мноо известна , пускат я по радио СИТИ и  най-вече по ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА....

2. Мелодийката от рекламата на FAMOUS GROUSE /уискито/

1-Baby H - Mere Naseeb Mein

Tarsq Pesni Na "National Entertainment" - tfa e leibala te sa Bg Rapari Ako Nqkoi Moje Da Pomogne Da Pishi

Търси ги тук и прочети правилата на форума :rulez:

Аз не съм съгласен с ponko_g.Има песен на Черно Фередже,която се казва "Ракиичице",но няма нищо общо с тази песен от рекламата на ракия "Кортен"

Тези от рекламата са направили кавър на песента на черно фередже.

Много ми е интересно да знам защо пишеш два последователни ПОСТ-а с един и същ текст :wacko:

А някой знае ли кои са изпълнителите на песента "I will be there for you", от сериала FRIENDS

Zdraveite trqbva mi pesenta na

IVAILA - Kogato seksa klati fesa

oba4e na Turski Ezik

molq vi ako nqkoi znae da mi kaje ot kade da si q svalq i kak se kazva

Blagodaria vi

тук, мисля че е това обаче не съм сигурен, и не ми се сърди, ако не е това :)

Абе напоследък съм се сетил за една дърта чалгия и ми се иска да я дръпна.Значи пее се нещо от сорта "Скара,бира,плаж,морееее....всичко супер яко е"Само че за тва "всичко супер яко е" може и да си го измислям :)

Абе напоследък съм се сетил за една дърта чалгия и ми се иска да я дръпна.Значи пее се нещо от сорта "Скара,бира,плаж,морееее....всичко супер яко е"Само че за тва "всичко супер яко е" може и да си го измислям  :)

ето това,което търсиш:Тутурутка-лято

na rumaneca i en4ev novata mislia 4e se kazva jili auu ili ne6to takoa.tarsih q no nemoga da e namera :confused

EDIT: pesenta e namerih v klasaciite na radiocity kazva se : giliai ili GiLiYa pi6e6e e na ednoto miasto taka na drugoto taka :) ako nqkoi e ima da q ka4i plsss

Ако може да ми кажете как е точното заглавие на една песен на Backstreet boys.В заглавието на песента имаше нещо I want to to know-tази песен е старичка ама мен много ми харесва.Проверих във вареза,ама не намерих.Само помна,че в заглавието има думата "know",а и клипа май е на някакво летище и се появява самолет от време на време.Дано сте се досетили за коя песен говоря.10x predvaritelno :)

Ако може да ми кажете как е точното заглавие на една песен на Backstreet boys.В заглавието на песента имаше нещо I want to to know-tази песен е старичка ама мен много ми харесва.Проверих във вареза,ама не намерих.Само помна,че в заглавието има думата "know",а и клипа май е на някакво летище и се появява самолет от време на време.Дано сте се досетили за коя песен говоря.10x predvaritelno :)

Заповядай Backstreet.Boys.-.I.Want.It.That.Way мисля, че е това. И другия път ползвай търсачката тя не е за красота :)

10x тази е.btw ползвам търсачката,ама не знаех как се казва песента :)

peace

Ok де няма проблем. Аз щото админите мрънкат и ти го казах да не ти праснат някой warn за нищо :P . Весели празници :)

В песента се пее "чуваш ли как сърцето ми бие" Ама не знам кой я изпълняава! Чалгичка е!

This?

И аз да попитам на кой е песента дето се пее Bang bang you shot me down. Благодаря ви предварително :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...