CyBoRG Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 от доста време се опитвам да намера песента Darma - Unreal.mp3 Моля някои ако може да ми даде линк... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 (edited) az e imam 6te e ka4a ei sega i 6te ti dam link. edit: CyBoRG eto ti link tuk Edited November 23, 2004 by Lud_Canar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Хора,съжалявам за кофти информацията,която ще ви дам,ама...Та искам да питам дали се сещате за една българска песен-някакъв техно-ремикс на 100 каба-гайди,или нещо такова.А бе има гайди и е техно,ако се сещате давайте! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Хора,съжалявам за кофти информацията,която ще ви дам,ама...Та искам да питам дали се сещате за една българска песен-някакъв техно-ремикс на 100 каба-гайди,или нещо такова.А бе има гайди и е техно,ако се сещате давайте! <{POST_SNAPBACK}> Пробвай това да не е ТУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Пробвай това да не е ТУК <{POST_SNAPBACK}> Не пич,друго е парчето.Благодаря,че си се потрудил все пак! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBoRG Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 (edited) Lud_Canar tnx Edited November 24, 2004 by CyBoRG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 tursq musikata s koqto zapo4va filmat TAXI ne znam kak se kazva. za izpalnitelqt ne sum siguren ama mai be6e IAM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 (edited) tursq musikata s koqto zapo4va filmat TAXI ne znam kak se kazva. za izpalnitelqt ne sum siguren ama mai be6e IAM. <{POST_SNAPBACK}> IAM - Marseille La Nuit тук е цялото OST http://muzyka.onet.pl/mr,6220,plyta.html Edit: Търся една песен стил реге. Пее се give me, give me, give me just a litlle smile и т.н. Edited November 24, 2004 by ^Virgo^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Edit: Търся една песен стил реге. Пее се give me, give me, give me just a litlle smile и т.н. <{POST_SNAPBACK}> This ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 This ? <{POST_SNAPBACK}> Дааа това е. Благодаря много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NULL Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Abe da vi pitam, po Radio 1 chat pat puskat edna pesen, deto e samo instrumental (niakyv sintezator) i prilicha malko na pesnite na Jean Michelle Jarre i na Faltermeyer. Vikat i "pukankite". Mnogo e izvestna i na mnogo mesta sym q chuval. Nqkoi da se seshta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disco Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Abe da vi pitam, po Radio 1 chat pat puskat edna pesen, deto e samo instrumental (niakyv sintezator) i prilicha malko na pesnite na Jean Michelle Jarre i na Faltermeyer. Vikat i "pukankite". Mnogo e izvestna i na mnogo mesta sym q chuval. Nqkoi da se seshta? <{POST_SNAPBACK}> Popcorn се казва песента, оригинала е много стар - на Kingsley, ама едва ли ще ти хареса, а нови ремикси колкото искаш - ето тук има един: http://www.data.bg/f.php?fid=81363 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NULL Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Popcorn се казва песента, оригинала е много стар - на Kingsley, ама едва ли ще ти хареса, а нови ремикси колкото искаш - ето тук има един:http://www.data.bg/f.php?fid=81363 <{POST_SNAPBACK}> 10x - mnogo mi pomogna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 (edited) Здравейте, търся една песен на Scorpions(или поне на техния солист)Значи мелодията малко прилича на песента на Omega-Girl With Pearls In Hair.Много често я пускат по Радио 1.Ако някой се сеща моля да ми помогне.Мисля че се пее за полет с вятъра(Flight with the wind)ама не съм мноо сигурен Edited November 25, 2004 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 (edited) Здравейте, търся една песен на Scorpions(или поне на техния солист)Значи мелодията малко прилича на песента на Omega-Girl With Pearls In Hair.Много често я пускат по Радио 1.Ако някой се сеща моля да ми помогне.Мисля че се пее за полет с вятъра(Flight with the wind)ама не съм мноо сигурен <{POST_SNAPBACK}> Да не е Scorpions - Wind Of Change или Dust in the Wind Edited November 25, 2004 by Black_Hacker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 (edited) Здравейте, търся една песен на Scorpions(или поне на техния солист)Значи мелодията малко прилича на песента на Omega-Girl With Pearls In Hair.Много често я пускат по Радио 1.Ако някой се сеща моля да ми помогне.Мисля че се пее за полет с вятъра(Flight with the wind)ама не Бъм мноо сигурен <{POST_SNAPBACK}> Заповядай ТУК Edit: Dust in the wind изобщо не е на Скорпионс Edit2: Песента сега я чух и не е ЦЯЛАТА така, че най добре си я свали от другаде Edited November 25, 2004 by ^Virgo^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 (edited) @^Virgo^ Да точно тази е много ти благодаря Тази песен е уникална, много ме разцепва!Още веднъж мерси! Dust in the wind май беше на Kansas Edited November 25, 2004 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Модераторската част: Ще помоля в темата да пишете за рекуести на песни на които не знаете имената им. За тези на които знаете имената, но не може да ги намерите си има отделна тема. Следващите рекуести пуснати за песни на които знаете имената ще бъдат изтривани. При повторно нарушение ще се вземат мерки. Поребителксата част: 1 Някои може ли да ми каже коя е песента от по горния линк. Извинявам се за качеството. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 (edited) Модераторската част:Ще помоля в темата да пишете за рекуести на песни на които не знаете имената им. За тези на които знаете имената, но не може да ги намерите си има отделна тема. Следващите рекуести пуснати за песни на които знаете имената ще бъдат изтривани. При повторно нарушение ще се вземат мерки. Поребителксата част: 1 Някои може ли да ми каже коя е песента от по горния линк. Извинявам се за качеството. <{POST_SNAPBACK}> Песента е на CC Catch-Cause you are young Edited November 25, 2004 by ^Virgo^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 а бе момци каналето бяха направили една песен през 94 та по време на световното в сащ тончо токмакчиев беше стоичков и пееше "е тва е майна е тва е левачката е с таз левачка пак ще ги мачкаме " камен беше балъков и пееше нещо от рода " ритахме ги ритахме ги ама много здраво хайде наще викайте ни браво" а стефан рядков беше пенев и пееше нещо за супата от къде може да се свали тоя хит??? и една песен мамка му и срама и яда 1 година да не мога да се сетя как се казваше и коя беше групата -става въпрос за изключително известно рок парче няма човек да не го е слушал -старо е и сега не го пускат но е безсмъртно знам също че е на една от най-известните рок банди и кълна се май се пееше за войници(soldier-s)или за война(war) -не е soldier of fortune абе с тва смешно инфо дет го давам нищо не очаквам ама одавник за сламка се лови но все пак направете бърз search на мозаците си за тези 2 думи и напомням говорим за супер известна песен от ранга на "smoke on the water" на deep purple-благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 а бе момци каналето бяха направили една песен през 94 та по време на световното в сащ тончо токмакчиев беше стоичков и пееше "е тва е майна е тва е левачката е с таз левачка пак ще ги мачкаме " камен беше балъков и пееше нещо от рода " ритахме ги ритахме ги ама много здраво хайде наще викайте ни браво" а стефан рядков беше пенев и пееше нещо за супата от къде може да се свали тоя хит??? и една песен мамка му и срама и яда 1 година да не мога да се сетя как се казваше и коя беше групата -става въпрос за изключително известно рок парче няма човек да не го е слушал -старо е и сега не го пускат но е безсмъртно знам също че е на една от най-известните рок банди и кълна се май се пееше за войници(soldier-s)или за война(war) -не е soldier of fortune абе с тва смешно инфо дет го давам нищо не очаквам ама одавник за сламка се лови но все пак направете бърз search на мозаците си за тези 2 думи и напомням говорим за супер известна песен от ранга на "smoke on the water" на deep purple-благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> Каналето - Франция здравей а за другото я запей малко...или някой друг да се сети Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 virtuozo_ Пробвай със Scorpions-Wind of change Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 (edited) virtuozo_ Status Quo - In The Army Да не става дума за тази? Edited November 25, 2004 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Nqkoi da znae kak se kazva pesenta ot reklamata na Alianz koqto varve6e predi okolo 2 godini.V neq se pee6e ne6to ot sorta "No matter where you go..."???? Песента е на Clannad-I will find you @MaRto_MaX Заповядай http://www.warez.ru:8080/FTP/MP3z/*TEMP/Sc...rop%20it%20.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportboy Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Nqkoi da znae kak se kazva pesenta ot reklamata na Alianz koqto varve6e predi okolo 2 godini.V neq se pee6e ne6to ot sorta "No matter where you go..."???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts