Yorkie Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 И мен ме мъчи един проблем Абе някой случайно да знае как точно се казва песента от рекламата на Smaky??? Там дето се пее нещо от сота на :If I die before I wake... 10х Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 да не е това? <{POST_SNAPBACK}> Тц . Не е нещо характерно, което веднага да разпознаеш кой го пее, дори за пръв път да го чуваш. Като Скорпиънс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 (edited) Тц . Не е нещо характерно, което веднага да разпознаеш кой го пее, дори за пръв път да го чуваш. Като Скорпиънс. <{POST_SNAPBACK}> moje6 li da kaje6 gore-dolu kuv stil e? EDIT: da ne e DJ bobo - I`ll be there ??? Edited October 31, 2004 by ludoto_mimi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 (edited) moje6 li da kaje6 gore-dolu kuv stil e? <{POST_SNAPBACK}> Знам ли и аз какъв стил е. На мен ми прилича на госпъл. Поне такова чувство ми създава. Възбуждащо такова. Пак нищо не обясних, ама не мога просто Edited October 31, 2004 by SDawn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 (edited) @Yorkie, OPM-Heaven is a halfpipe Edited October 31, 2004 by LPFC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 (edited) SongНякой може ли да се сети кои изпълнява тази песен. Извинявам се за качеството. <{POST_SNAPBACK}> Joy - Touch By Touch Не ми благодари , за 5 минутки слушане я намерих. Joy - Touch By Touch Edited December 21, 2005 by netrootbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Joy - Touch By TouchНе ми благодари , за 5 минутки слушане я намерих. Joy - Touch By Touch Точно това е. Много много мерси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Az iskam da pitam za 2 pesni ot sountrack-a na the fast and the furious shtoto uj sam go svalil celiq ama gi nqma. Znachi purvata q puskat vav kushtata na Toreto (Vin Diesel) sled kato bqha izbqgali ot kukite, a vtorata e neshto hardcore(ili neshto podobno ne gi razbiram mnogo tiq stilove) i q puskat kogato spetschastite nahluvat v kushtata na Johny Tran (loshiq qponec). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 ае искам да ви питам от каде мога да си сваля бг. химн в смисул кой сайт или по-точно под кво име да търся изпълнител и такива раоти 10киу предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 http://ftlbg.com/jorfi/mp3/Himn%20na%20Bulgaria.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 ами опитвам се да намеря една песен за една много добра моя позната,че ми мрънка от 2 дена вече и тя незнае как се казва ,слушала я била някъде си. Доколкото схванах от това което ми обясни : става въпрос за някаква песен на рапър ,но с участието на някаква индийска певица или просто са взети части от някаква индийска песен и са комбинирани от рапъра в песен.Уф,объркано е ,ама ако знаете на мен колко объркано ми го обясниха ! Давайте някакви идей хора,че личните ми предпочитания са към дрги стилове и от това хич си нямам и на идея какво да й търя точно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LudFen Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 ами опитвам се да намеря една песен за една много добра моя позната,че ми мрънка от 2 дена вече и тя незнае как се казва ,слушала я била някъде си. Доколкото схванах от това което ми обясни : става въпрос за някаква песен на рапър ,но с участието на някаква индийска певица или просто са взети части от някаква индийска песен и са комбинирани от рапъра в песен.Уф,объркано е ,ама ако знаете на мен колко объркано ми го обясниха ! Давайте някакви идей хора,че личните ми предпочитания са към дрги стилове и от това хич си нямам и на идея какво да й търя точно! <{POST_SNAPBACK}> Baby H - Hindi http://free.data.bg/pepinio/Music/Baby%20H...seeb%20Mein.mp3 само за това се сещам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 (edited) oleleeee o6te ne moga da ya namerya taya pesen.....remix de basi prerovix vsi4ko...namerix 3 drugi versii ama taya ya nyama ne znam kvo da pravya .....molyaaaaaa http://www.warez.ru:8080/FTP/Videos/*Sport/in-line Edited November 1, 2004 by hEka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Baby H - Hindi http://free.data.bg/pepinio/Music/Baby%20H...seeb%20Mein.mp3 само за това се сещам <{POST_SNAPBACK}> mersi tva e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 LPFC, мерси много, още я свалям, но сигурно е тя. Та значи още нещо искам да попитам, има едно тракче на Mauro Picotto - Iguana, ама света обърнах да намеря оригинала, но просто го НЯМА!!! Има само АТВ и МАS mix - ове. Та ако някой има информация... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOB9 Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Neznam dali nqkoi shte noje da mi pomogne no mi se vurtqt v glavata dve pesni i ne znam nito izpulnitel nito lyrics nito zaglavie a ve s dve dumi pocti nishto no sa ot dve rekalmi purvata e ot rekalamata na fanta deto trima picha pravqt super dulga slamka za da mogat da piqt.Drugata e malko po slojno shtoto tazi reklama e super stara i neznam dali nqkoi izop6o she se seti stava vupros za edna madama koqto si beshe napulnila kabrioleta s voda i go polzvashe kato vana.Ne znam dali nqkoi she moje da mi pomogno no... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Neznam dali nqkoi shte noje da mi pomogne no mi se vurtqt v glavata dve pesni i ne znam nito izpulnitel nito lyrics nito zaglavie a ve s dve dumi pocti nishto no sa ot dve rekalmi purvata e ot rekalamata na fanta deto trima picha pravqt super dulga slamka za da mogat da piqt.Drugata e malko po slojno shtoto tazi reklama e super stara i neznam dali nqkoi izop6o she se seti stava vupros za edna madama koqto si beshe napulnila kabrioleta s voda i go polzvashe kato vana.Ne znam dali nqkoi she moje da mi pomogno no... <{POST_SNAPBACK}> Рекламите на фанта са с много здрави саундтраци, а мен ме интересува песента от *Рекламата на фанта с кучето(дето пичовете искаха да хванат фанта а хванаха...куче ) *Също и mid-чето от рекламата на Нокия (там дето се сменят разни панели)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 (edited) как се казва песента от филма"Месец любов"/"Sweet november"/ вече си я намерих - Enya - Only time Edited November 3, 2004 by niko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 10x за help-а, но аз знам какво говоря. Аз търся ORIGINAL, а тези link-ове дето ми ги даваш са на mix-ове 10x,again все пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Yorkie втория линк е към албумната версия ,ти явно си чул некав ремикс ,да не си го гледал по телевизията? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 2-рия link не се отваря . Карай, 10x все пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 2-рия link не се отваря . Карай, 10x все пак <{POST_SNAPBACK}> Е що пък да не работи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Аз търся една песен на Дйип Пърпъл, обаче не знам как се казва! Клипа й представлява четири или пет(не съм го гледал скоро)прозореца но които тече някакъв видео материал със групата и се показва един показалец на компютърна мишка и натиска един бутон и се уголемява единия прозорец, после друг - и т.н. Ако някой се сеща да каже. Благодаря му още сега предварително за да не флуудя темата после с едно "Благодаря!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Nqkoi moje li da se seti tova poznato li mu e ? neshto me chovarka no nemoga da se setq ot kade e. a_de.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Nqkoi moje li da se seti tova poznato li mu e ? neshto me chovarka no nemoga da se setq ot kade e. <{POST_SNAPBACK}> Що ли ми мяса на :Найт райдер деем?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts