Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

И мен ме мъчи един проблем :( Абе някой случайно да знае как точно се казва песента от рекламата на Smaky??? Там дето се пее нещо от сота на :If I die before I wake...

10х

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
  ludoto_mimi said:
moje6 li da kaje6 gore-dolu kuv stil e?

Знам ли и аз какъв стил е. На мен ми прилича на госпъл. Поне такова чувство ми създава. Възбуждащо такова. Пак нищо не обясних, ама не мога просто :cry

Az iskam da pitam za 2 pesni ot sountrack-a na the fast and the furious shtoto uj sam go svalil celiq ama gi nqma. Znachi purvata q puskat vav kushtata na Toreto (Vin Diesel) sled kato bqha izbqgali ot kukite, a vtorata e neshto hardcore(ili neshto podobno ne gi razbiram mnogo tiq stilove) i q puskat kogato spetschastite nahluvat v kushtata na Johny Tran (loshiq qponec).

ае искам да ви питам от каде мога да си сваля бг. химн в смисул кой сайт или по-точно под кво име да търся изпълнител и такива раоти

10киу предварително

ами опитвам се да намеря една песен за една много добра моя позната,че ми мрънка от 2 дена вече :) и тя незнае как се казва ,слушала я била някъде си. Доколкото схванах от това което ми обясни : става въпрос за някаква песен на рапър ,но с участието на някаква индийска певица или просто са взети части от някаква индийска песен и са комбинирани от рапъра в песен.Уф,объркано е ,ама ако знаете на мен колко объркано ми го обясниха ! Давайте някакви идей хора,че личните ми предпочитания са към дрги стилове и от това хич си нямам и на идея какво да й търя точно! :wacko:

LaN said:
ами опитвам се да намеря една песен за една много добра моя позната,че ми мрънка от 2 дена вече :)  и тя незнае как се казва ,слушала я била някъде си.  Доколкото схванах от това което ми обясни : става въпрос за някаква песен на рапър ,но с участието на някаква индийска певица или просто са взети части от някаква индийска песен и са комбинирани от рапъра в песен.Уф,объркано е ,ама ако знаете на мен колко объркано ми го обясниха ! Давайте някакви идей хора,че личните ми предпочитания са към дрги стилове и от това хич си  нямам и на идея какво да й търя точно! :wacko:

Baby H - Hindi

http://free.data.bg/pepinio/Music/Baby%20H...seeb%20Mein.mp3

само за това се сещам

LPFC, мерси много, още я свалям, но сигурно е тя. Та значи още нещо искам да попитам, има едно тракче на Mauro Picotto - Iguana, ама света обърнах да намеря оригинала, но просто го НЯМА!!! Има само АТВ и МАS mix - ове. Та ако някой има информация...

Neznam dali nqkoi shte noje da mi pomogne no mi se vurtqt v glavata dve pesni i ne znam nito izpulnitel nito lyrics nito zaglavie a ve s dve dumi pocti nishto no sa ot dve rekalmi purvata e ot rekalamata na fanta deto trima picha pravqt super dulga slamka za da mogat da piqt.Drugata e malko po slojno shtoto tazi reklama e super stara i neznam dali nqkoi izop6o she se seti stava vupros za edna madama koqto si beshe napulnila kabrioleta s voda i go polzvashe kato vana.Ne znam dali nqkoi she moje da mi pomogno no...

GOB9 said:
Neznam dali nqkoi shte noje da mi pomogne no mi se vurtqt v glavata dve pesni i ne znam nito izpulnitel nito lyrics nito zaglavie a ve s dve dumi pocti nishto no sa ot dve rekalmi purvata e ot rekalamata na fanta deto trima picha pravqt super dulga slamka za da mogat da piqt.Drugata e malko po slojno shtoto tazi reklama e super stara i neznam dali nqkoi izop6o she se seti stava vupros za edna madama koqto si beshe napulnila kabrioleta s voda i go polzvashe kato vana.Ne znam dali nqkoi she moje da mi pomogno no...

Рекламите на фанта са с много здрави саундтраци, а мен ме интересува песента от

*Рекламата на фанта с кучето(дето пичовете искаха да хванат фанта а хванаха...куче :) )

*Също и mid-чето от рекламата на Нокия (там дето се сменят разни панели)...

10x за help-а, но аз знам какво говоря. Аз търся ORIGINAL, а тези link-ове дето ми ги даваш са на mix-ове :) 10x,again все пак ;)

Yorkie втория линк е към албумната версия ,ти явно си чул некав ремикс ,да не си го гледал по телевизията?

2-рия link не се отваря :D . Карай, 10x все пак :)

Аз търся една песен на Дйип Пърпъл, обаче не знам как се казва! Клипа й представлява четири или пет(не съм го гледал скоро)прозореца но които тече някакъв видео материал със групата и се показва един показалец на компютърна мишка и натиска един бутон и се уголемява единия прозорец, после друг - и т.н. Ако някой се сеща да каже. Благодаря му още сега предварително за да не флуудя темата после с едно "Благодаря!" ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...