DeZoeker Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 В тази тема можете да питате за песни, чиито изпълнители и/или заглавия не знаете. При все, че настоящата тема е предвидена именно за такива проблеми, не забравяйте най-напред да потърсите отговора на въпроса си сами по начините, посочени от ov3rm4n в следващия пост. За върпос в темата се натиска бутона , който се намира долу в дясно във всяка тема, а не се натиска бутона Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 така ... на мен ми трябва I wish You Love на Chrissie Hydne от саундтрака на Eye of the Beholder. много ме е яд, защо преди я имах, но съм си раздал дисковете, а тази песен доколкото помня доста трудно я намерих и изтеглих(малко source). и сега пак я има в kazaa-та, но изгледите да я дръпна са мнооо малки. отбелязвам, че ми трябва версията от въпросния саундтрак ---mod note: В тази тема можете да питате за песни, чиито изпълнители и/или заглавия не знаете. <{POST_SNAPBACK}> Ти в случая кое не знаеш та си пуснал това в тук? Името на песента? Кой я изпълнява? Това е заявка за песен. => 4. Ако търсите филм, игра, песен, албум, софтуер или нещо друго, използвайте закарфичените теми Requests — такива има специално направени във всеки раздел. Request-и извън тези теми водят до затваряне и/или изтриване на темата и забележка за участника. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 (edited) пуу за мен ,а ще ти е кача скоро самоче можеше и да пишеш в музик рикуестс ov3rm4n май много избърза ,смислъл порастърсих се и разбрах ,че май не е Chrissie Hydne а на Natalie Cole ,може и да греша все пак Edited October 18, 2004 by hooliganix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Някой да знае как се казва оригинала на Era - The mass? П.П. Ако я нямате, можете да си я свалите от тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Винаги съм правил така - проверявал съм първо в гуугъл с част от текста, обаче сега проблема е малко по-различен! Т.е. не знам точно как е текста! Опитах в гуугъл, но ударих на камък. Спомням си как звучи песента, нова е обаче не се сещам за текста. Беше нещо от рода: Oooh oohoooo, oho ohoooo (tuk ne znam teksta) после става: I'll be waching, I'll be waiting (i tuka ne znam teksta, dori ne sym siguren za tova koeto napisah dali e taka) То е някакво много свежо денс парче често го въртят по радиото. Сигурно почти никаква инфо. не можах да дам, а много ми се слуша тази песен. Ако някой я знае (което ме съмнява с тази информ.дето дадох) да каже! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 ... ами предполагам, че съм "извън правилата" ... щом отбелязваш. .... ама така или иначе в темата за "заявки" вдигате много тупурдия, ако някой си поиска дадена песен и реших да пиша тук. освен това тази тема ми е малко странна .... айде, по правилата - трябва ми една песен от саундтрака на Eye of the Beholder, в която се пее следното: I wish you bluebirds in the spring To give your heart a song to sing And then a kiss, but more than this I wish you love Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 (edited) Както казах ,май съм прав Самоче тя пък непяла във филма ама лириката съвпада ..а ся де Мани другото ами и трети артист излезна Shirley Bassey Edited October 18, 2004 by hooliganix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 samkijot... Това твоето вече е подигравка. В темата за заявки се вдига "тупурдия" когато някой даде заявка без никаква полезна за ъплоудъра информация за песента, която иска. От сорта на - дет се пее "на на на", май я пее еди кой си. И за да може този някой, дето иска, ама не знае какво иска, все пак да даде свястно заявката си, така че ъплоудърите да не губят време в търсене (все пак достатъчно от личното си време ви дават), е направена тази тема - в която първо да се опита да намери информация за песента и тогава да я заяви - вече в удобен за изпълнение вид. Както забелязваш - забележка за тази заявка извън правилата до момента нямаше. Само напомняне. Но тоя втория ти пост малко променя нещата. За да го вземеш насериозно - 20% да ти напомнят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Neznam dali tva e mqstoto, ama da popitam na koi e originala na unbelievable (deto sa pee .....you're unbelievable....) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Neznam dali tva e mqstoto, ama da popitam na koi e originala na unbelievable (deto sa pee .....you're unbelievable....) <{POST_SNAPBACK}> Не е ли на EMF? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Не е ли на EMF? <{POST_SNAPBACK}> Ami neznam shtoto google izkara nqkolko. Mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 (edited) samkijot: Я чуй т'ва и кай дали е тя <{POST_SNAPBACK}> абсолютно сега ако кажеш къде е и тцялата, имаш бири от мен Edited December 21, 2005 by netrootbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 (edited) Винаги съм правил така - проверявал съм първо в гуугъл с част от текста, обаче сега проблема е малко по-различен! Т.е. не знам точно как е текста! Опитах в гуугъл, но ударих на камък. Спомням си как звучи песента, нова е обаче не се сещам за текста. Беше нещо от рода: Oooh oohoooo, oho ohoooo (tuk ne znam teksta) после става: I'll be waching, I'll be waiting (i tuka ne znam teksta, dori ne sym siguren za tova koeto napisah dali e taka) То е някакво много свежо денс парче често го въртят по радиото. Сигурно почти никаква инфо. не можах да дам, а много ми се слуша тази песен. Ако някой я знае (което ме съмнява с тази информ.дето дадох) да каже! <{POST_SNAPBACK}> Това не е ли ? Edited October 18, 2004 by Imago Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Това не е ли ? <{POST_SNAPBACK}> Даааааа! Много ти благодаря!!!!! Ето за това го обичам този форум - защото все някой ще ти помогне! Още веднъж благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 абсолютно сега ако кажеш къде е и тцялата, имаш бири от мен <{POST_SNAPBACK}> Айде сваляй и със здраве да си я слушаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 От доста време чакам подобно нещо. За това искам 1-во да кажа едно голямо браво на DeZoeker за тази тема. Та по въпроса. Търся от 2-3 месеца една песен по Радио 1 я пускат. Потърсих по текст в google но нищо не намерих . Ето и част от него която успях да хвана "night after night i'm waiting for you, night after night i'm.... for your touch for your love" Песента се пее от жена с много специфичен глас леко дрезгав. Дано някой да се сети коя е тази песничка, че много ми харесва а не мога да си я намеря Благодаря ви предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Айде сваляй и със здраве да си я слушаш <{POST_SNAPBACK}> мерси много. т'ва ще свърши работа. наистина е възможно обаче да съм се объркал, но преди време свалих Chrissie Hynde (в това съм напълно убеден), а с тази версия на natalie cole много си приличат. дори не мога да различа гласовете. все пак ето и въпросната изпълнителка, но това не е от саундтрака http://www.warez.ru:8080/FTP/MP3z/*TEMP/samkijot/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Оригиналната испълнителка си е Natalie Cole ,както казах и преди ,ане Crissie Hydne. Тя нигога не е пяла това ,така e щото в p2p шитните ги има сякви .То 1 което е няма издаден соундтрак (поне аз ненамерих) което ще рече ,че има само Music Appearance By.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted October 18, 2004 Author Share Posted October 18, 2004 Търся от 2-3 месеца една песен по Радио 1 я пускат. Потърсих по текст в google но нищо не намерих . Ето и част от него която успях да хвана "night after night i'm waiting for you, night after night i'm.... for your touch for your love" Песента се пее от жена с много специфичен глас леко дрезгав. <{POST_SNAPBACK}> Ingrid Cup - I Will Not Die http://free.data.bg/alica/mp3s/misc/ingrid...20not%20die.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Ingrid Cup - I Will Not Diehttp://free.data.bg/alica/mp3s/misc/ingrid...20not%20die.mp3 <{POST_SNAPBACK}> Точно тази е мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Afe az znam izpulnitelq ama...stava duma za smahnatiq varnenski "rapar" joro ot po4ivka.aide nqkoi ako znae kade ima negovi pesni(osven v datata, 6toto tam sa s mnoo gadno ka4estvo) da pi6e.Ili da gi upload-ne v warez-a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 (edited) Afe az znam izpulnitelq ama...stava duma za smahnatiq varnenski "rapar" joro ot po4ivka.aide nqkoi ako znae kade ima negovi pesni(osven v datata, 6toto tam sa s mnoo gadno ka4estvo) da pi6e.Ili da gi upload-ne v warez-a! <{POST_SNAPBACK}> be az imam 10-15 (256kbps ama imai predvid che se pak sa nqkvi amatiori tiq), ama neznam dali otgovarqt na iziskvaniqta na warez-a (track 1..2 i t.n.) Edited October 22, 2004 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Nqma li nqkuf na4in da gi drupna, bez da gi ka4va6?Ili puk da gi ka4i6 za malko i posle da gi del-ne6? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 (edited) Nqma li nqkuf na4in da gi drupna, bez da gi ka4va6?Ili puk da gi ka4i6 za malko i posle da gi del-ne6? <{POST_SNAPBACK}> she gi kacha na edno free ftp i shti dam link posle S D sym taka che shte trqbva da pochakash malko poveche Edited October 22, 2004 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 (edited) Опитвам се да разбера как се казва и кой е изпълнява тази песен, по-долу съм дал линк към част от клипа й, за съжаление не изписват нищо. Звука е малко тих и... е ако е свалите ще чуете. Виждам че има хора, които се занимават сериозно с музика, а и всички останали. Help! За песничката, това е нов вариант на стара песен. Линк Edited October 22, 2004 by RazorGL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts