Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Искам да намеря песента, с която започват началните надписи на сериала Californication ("Калифорникация", "Секс до дупка" или "Калифорнийски разврат"). Ето тук има някакво подобие на нея, но пък искам самата песен да си я сваля :)

Благодаря предварително ;)

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Няма такава песен. Тази мелодия е специално композирана или както искаш го наречи. Преди време и аз съм я търсил :) Ако искаш да я свали ето. Тя е последната

Няма такава песен. Тази мелодия е специално композирана или както искаш го наречи. Преди време и аз съм я търсил :) Ако искаш да я свали ето. Тя е последната

Благодаря! :)

Преди много време свалих от някакво ftp една песен, но е с кофти качество,не е цялата а и се пее съвсем малко на английски,та не знам как се казва и се надявам да ми помогнете.Качих я в rapidshare и би трябвало да може да я изтеглите от тук (само 10 пъти може да се тегли,но незнаех друг сайт) ето и линк -

Click.

EDIT: ето и друг линк от дата.бг би трябвало да работи - Click

Търся ретро песен(или по-скоро техно от от средата на 90-те),била е много известна и въртяна по радиото.Ритъмът е същия като първите 15 секунди от този клип http://www.youtube.com/watch?v=1BE3n7-5ywg ,но на песента,която търся,по средата се чува глас на жена с арабски мотиви,без текст-само дълго "А-а-а-а" пее :) Някой ако се сеща да пише

Здравейте !!! Чудя се за тази песен : Elena - Izgubena.mp3 от каде ми е позната толкова мелодията, коя песен беше с оргиналната мелодия?

Здравейте !!! Чудя се за тази песен : Elena - Izgubena.mp3 от каде ми е позната толкова мелодията, коя песен беше с оргиналната мелодия?

Ако говориш за мелодията в началото, на мен ми прилича на - Clint Mansell – Summer Overture

Ако говориш за мелодията в началото, на мен ми прилича на - Clint Mansell – Summer Overture

Да за мелодията става въпрос, но не е тази която ти предлагаш. Мерси все пак ;) .. Даже си мисля че тази мелодия съм я слушал в някой филм или е била саундтрак..

преди малко чух по радиото една различна версия на amerika (rammstein), в смисъл, с допълнителен текст в песента, някой да знае как да я потърся или ако си има ново име нещо.. ?

едит: сори, много съм прост.., то е просто английска версия :>

На Stromae я има във www.data.bg, само и напиши името. Аз сега я свалям оттам.

Вчера по телевизията видях една реклама свързана с кампания срещу трафика на деац там пееше устата. Някой ако знае как се казва песента ?

На Stromae я има във www.data.bg, само и напиши името. Аз сега я свалям оттам.

Да! Има я, но не и точно този вариант.. или поне аз не го намирам ;)

Хей здравейте ;) Песента е на Ying Yang или Xzibit един много готин инсрументал с ка*ал или някаф друг духов инструмент :) (* ="В")

Благодаря Предварително :)

Хей здравейте ;) Песента е на Ying Yang или Xzibit един много готин инсрументал с ка*ал или някаф друг духов инструмент :) (* ="В")

Май тоя форум замря ! :(

• 2 weeks later...

Tyrsq pesenta ot 01:18 do 01:32, ot tozi klip cyk mersi predvaritelno

P.S. ..kirilicata mi e bygava.. za tova pisha na latinica, molq da me izvinite

ама кой я пее не мога да ти кажа. :)

Да не говориш случайно за Barcode Brothers - Flute ?

А аз търся 3 песнички.

Първата е само инструментал от 2006 г някъде и беше на рекламата на heineken преди време - темата на рекламата е зелен бар и хората танцуват.

Втората е от рекламата на Шкода в момента, мисля, че рекламират колекция Mondial или нещо такова.

А третата е soundtrack на Football BG Action на RingBG има я на това клипче:

http://vbox7.com/play:ce4d1767

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...