Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Търся една песен, често я слушам по радиото, вокала леко привлачва, пее нещо от рода на: "Wake up, wake up, waaaake up and feel the...". Мерси предварително!

100% не е прогресив човек, има нещо подобно с ритъма на любимия ми трайбъл хаус, но е някво такова по-мазно и бавно, което ме радва още повече, уникално е и съм чувал и др такива парчета с такъв ритъм и мотиви ; (

Намерих това:

http://techno.org/electronic-music-guide/

Всички разновидности на хаус музиката, ако някой може да посочи, евала ;)

така като гледам едва ли има име, тъй като е възможно да е правена за видеото или да е част от нещо :)

П.С. мога да я рипна и да я направя мп3, но няма да е с мн добро качество.

Търся една песен, често я слушам по радиото, вокала леко привлачва, пее нещо от рода на: "Wake up, wake up, waaaake up and feel the...". Мерси предварително!

Tommy Vee And ScumFrog - Serenade.mp3 дано да е тази.

Търся една песничка сравнително нова е и единственото което знам за нея е,че в припева се пее "Пегиии,пеги блуууу" Така се чува иначе е възможно да е съвсем друго :) Песента е много приятна,разтоварваща.Забравих да кажа,че я пее мъж.Дано някой се сети :)

Здравейте! Търся тази песен -
, как се казва и ако може да кажете от каде да я сваля. Мерси :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=7paHZus-TfE...feature=related

Песента е на П Диди и Келис - Lets get ill се казва, свали си я отвсякъде... ДЦ++, дата.бг....

Въртят една реклама по тв-то на Motto или нещо такова и клипа е как един типец разрушава офиса и няква мацка и тя нещо руши, та бих се заклел, че парчето е на Panican Whyasker, ама рекламата не е българска :laughing:

Търся една електронна песен от средата на 90-те. Звучи малко като Westbam/Fatboy Slim. Целият клип представлява устата на негъра, който пее, с компютърни ефекти наоколо. Клипът е черно-бял ако помня добре. Някой ако има идея, ще съм много благодарен :)

Търся една електронна песен от средата на 90-те. Звучи малко като Westbam/Fatboy Slim. Целият клип представлява устата на негъра, който пее, с компютърни ефекти наоколо. Клипът е черно-бял ако помня добре. Някой ако има идея, ще съм много благодарен :)

Заповядай:

http://vbox7.com/play:d1964678

Търся една гръцка песен но незнам кой я изплнява и как се казва самата песен. На песента може да се танцува сиртаки. Знам малка част от припева "sigura agapi sou girevo". Чувал съм я няколко пъти по кръчмите. Моля някои ако се сети да пише. Благодаря предварително!

Много приятна песен, с ретро вокал -

ето това е вокала, но е направено с модерно денс/хаус звучене. Пускат го много често по Катра ФМ.

Благодаря предварително!

Има една песен , която я пускат по радио енерджи. Предполагам , че песента като стил е dance и май няма вокали .В нея се чува нещо като акордион , много е яко . Вчера докато я слушах един приятел каза , че преди да почнат мачовете на ЦСКА са я пускали :) Мерси предварително :)

Има една песен на две рускини, но я пеят на друг език мисля на испнски и в клипа има две боксьорки и накрая се прегръщат. Моля ако някой знае как се акзва да ми каже. :)

Много приятна песен, с ретро вокал -
ето това е вокала, но е направено с модерно денс/хаус звучене. Пускат го много често по Катра ФМ.

Благодаря предварително!

Disco Dice - The Letter

Трябва ми това на mp3. По принцип и сам мога да си го изкарам от клипа, но предпочитам да е вече готов файл.

Ако някой от вас знае как се казва дадена песен или поне групата нека ми каже кои са на адрес : [email protected] или във форума - някои песни са изключително трудни за установяване на самоличността затова трябват сериозни познания в музиката като цяло - дано някой да ми помогне

Най-трудна е песента от "War of the world 1988" това е задача с повишена трудност уж пише на видеото кой е изпълнителя но нищо не намерих

От много време даже и години се чудих кои са, сега а дано като има вече интeрнет някой да ми помогне

музиката съм качил в "bgshare.com" файла се казва "Koi sa Tezi pesni - Help - Cassete - Old Music - .rar"

Ako nqkoi ot was znae kak se kazwa dadena pesen ili izpalnitelq neka mi pishe na adresa

--- [email protected] ---

Az shte q namerq w interneta

Naj- trudna e pesenta ot "War of the world 1988" - towa e zadacha s powishena trudnost

Успех на желаещите

GoodLuck :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...