Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

' date='Feb 21 2009, 16:54' post='1495237832']

Търся една песен в която се един мъж пее нещо от рода на "I like it". За стил не знам дали е техно или денс. 10х предварително ако някой се сети.

От рекламата на Мтел - Colbie Caillat - Bubbly

От рекламата на Глобул - room eleven - hey hey hey

Благодаря, много!!! :punk

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Здравейте!

От много време търся една вече старичка немска песен.Знам само,че в заглавието и има "schlafen" и "zusammen" и също така заглавието е малко дълго.Изпълнителят и е мъж.Къде ли не я търсих и немога да я открия.Надявам се,че тук все някой ще ми помогне.

Благодаря ви предварително!

Здравейте!

От много време търся една вече старичка немска песен.Знам само,че в заглавието и има "schlafen" и "zusammen" и също така заглавието е малко дълго.Изпълнителят и е мъж.Къде ли не я търсих и немога да я открия.Надявам се,че тук все някой ще ми помогне.

Благодаря ви предварително!

Нещо съм на рекламна вълна ;)

Питах вече и разбрах за песните от рекламите на ГлоБул и Мтел, а забравих да попитам за песента от рекламата на Нескафе. Тази която се върти в момента (I'm so happy... - пее жена, малко специфично).

Мерси!

Някой сеща ли се за една мнооого стара песничка (отпреди 5-6 години), хаусче или денс нещо такова, в която се пееше:

Angelito, angelito, pepita beriendo.... Или нещо такова (не съм добър в испанския...) :ph34r:

Няколко пъти съм засичал по телевизия "Mad" някаква нова песен на Helena Paparizou, мисля че беше на гръцки, амога и да се бъркам. Някой ако се сеща да помага

може да ви се струва,че се шегувам,но как се казва и на койе оригинала на песента на Мустафа?

може да ви се струва,че се шегувам,но как се казва и на койе оригинала на песента на Мустафа?

musss Posted Today, 21:22

????Някои ако може да ми е намери

Включване след малко! Here we go!! Ghetts - Sing For Me (Remix)

http://zoom.bg/nikiZ/545141

Ето тук доло в ляво има едно плеърче и вътре една песновка .. единственото което пише е Paco Maroto set , за съжаление нищо не откривам . Някой може ли да ми намери цялото сетче :(

http://zoom.bg/nikiZ/545141

Ето тук доло в ляво има едно плеърче и вътре една песновка .. единственото което пише е Paco Maroto set , за съжаление нищо не откривам . Някой може ли да ми намери цялото сетче :(

http://www.google.com/search?hl=en&saf...amp;btnG=Search

Да де .. ама сега ако може и един линк за даунлоуд на самия сет ... :lol:

Теглиш първата програма. Инсталираш. Отваряш този линк. Копираш го. Стартираш програмата, paste-ваш, сваляш, конвертираш, радваш се, подскачаш и пееш кумбая. :)

ммм доста глупаво при положение че можеш да си дръпнеш песните направо от нета

Chris Lake Feat. Emma Hewitt - Carry Me Away

Chris Lake Feat. Emma Hewitt - Carry Me Away(Radio Edit)

А това мисля че е 1 към 1 като парчето в сайта!

Chris Lake Ft. Emma Hewitt - Carry Me Away (Mickey Slim's & Funkagenda Spankd mix)

Italiano' date='Mar 11 2009, 17:30' post='1495243604']

ммм доста глупаво при положение че можеш да си дръпнеш песните направо от нета

Chris Lake Feat. Emma Hewitt - Carry Me Away

Chris Lake Feat. Emma Hewitt - Carry Me Away(Radio Edit)

А това мисля че е 1 към 1 като парчето в сайта!

Chris Lake Ft. Emma Hewitt - Carry Me Away (Mickey Slim's & Funkagenda Spankd mix)

тц, даже не погледнах дали ги има в датата. :) Както и да е, моят вариант се използва в случаите, когато песента не може да се открие.

Да де .. ама сега ако може и един линк за даунлоуд на самия сет ... :lol:

Е, чак пък линк за даунлоуд. :)

Аз мислих, че се чудиш просто как се казва песента и на кой е. Иначе за даунлоуд пробвай Soulseek - намирал съм много редки неща с него...

Edit: а той човека отгоре си ти е дал линк направо де..

Оня ден по радиото слушах една песен в която много пъти повтаряха captain Jack...много тъпо ама просто забравих другия текст.Ако някой се сети да пише :)

Оня ден по радиото слушах една песен в която много пъти повтаряха captain Jack...много тъпо ама просто забравих другия текст.Ако някой се сети да пише :)

Captain Jack - Captain Jack

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...