Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Аз пък търся една много яка песен ... Чалгия ... текста е г/д нещо такова ... "(Д)Ай Думна Думна (Д)ай ... дудудумна дай ... лялял " :D :lol: ... Строших си главата да я търса .. и я няма ! :)

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Аз пък търся една много яка песен ... Чалгия ... текста е г/д нещо такова ... "(Д)Ай Думна Думна (Д)ай ... дудудумна дай ... лялял " :D :lol: ... Строших си главата да я търса .. и я няма ! :)

Andrea - vsichko mi dai v data trqbva da e ima ;)

Е тя ... Андрея изпълнява .. кавър-а ... искам оригиналното име ... :)

Ахаааа...ясно значи ти трябва това Yonut Cercel - made in romania ;)

Има една песен жена я пее някакав денс или хаус е незнам и аз пее "If you don't wanna say if you don't wanna stay it's all right" или нещо такова

Gadjo-It's Alright ?

Търся една песен от рекламата на "шоколад Бос". С едно пииано и т.н. ... :D Ако някой се сети да помогне :P Мерси предварително :)

Molq vi kajete mi koq e tazi pesen,koqto puskat po NRJ...Celiq tekst e rap na angliiski...samo pripeva e na nqkakav drug ezik i go izpalnqva jena...pee neshto vertiko,vertiko...molq vi pomagaite ne moga da q namerq tazi pesen :unsure: :read: :wacko: :sick

Виж дали това ще е от полза. (След двата цитата от поста е даден линк. Да не се разочароваш, че не давам директна връзка, а те пращам назад в темата). :)

Виж дали това ще е от полза. (След двата цитата от поста е даден линк. Да не се разочароваш, че не давам директна връзка, а те пращам назад в темата). :)

Zaec,mnogo,mnogo,mnogo ama strashno mnogo ti blagodarq :hump: :music

Как се казваше 1 българска песен където се пееше: НЕ не не искам да повярвам, че друг някак си ще успее да те вземе от тук?

Абе коя беше тая песен спомням си: "далаавери и бизнесмении ах малеле малелеле"

Нещо на Попа или Радо Шишарката ми се върти просто не мога да се сетя. Даже и в гугъл по текста не успях..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...