Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

В тази тема можете да питате за песни, чиито изпълнители и/или заглавия не знаете. При все, че настоящата тема е предвидена именно за такива проблеми, не забравяйте най-напред да потърсите отговора на въпроса си сами по начините, посочени от ov3rm4n в следващия пост.

За върпос в темата се натиска бутона t_reply.gif, който се намира долу в дясно във всяка тема, а не се натиска бутона p_report.gif

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

така ... на мен ми трябва I wish You Love на Chrissie Hydne от саундтрака на Eye of the Beholder.

много ме е яд, защо преди я имах, но съм си раздал дисковете, а тази песен доколкото помня доста трудно я намерих и изтеглих(малко source). и сега пак я има в kazaa-та, но изгледите да я дръпна са мнооо малки.

отбелязвам, че ми трябва версията от въпросния саундтрак ;)

---mod note:

В тази тема можете да питате за песни, чиито изпълнители и/или заглавия не знаете.

Ти в случая кое не знаеш та си пуснал това в тук? Името на песента? Кой я изпълнява? Това е заявка за песен. =>

4. Ако търсите филм, игра, песен, албум, софтуер или нещо друго, използвайте закарфичените теми f_pinned.gif Requests — такива има специално направени във всеки раздел. Request-и извън тези теми водят до затваряне и/или изтриване на темата и забележка за участника.

пуу за мен :) ,а ще ти е кача скоро :)

самоче можеше и да пишеш в музик рикуестс

ov3rm4n май много избърза ,смислъл порастърсих се и разбрах ,че май не е Chrissie Hydne а на Natalie Cole ,може и да греша все пак

Винаги съм правил така - проверявал съм първо в гуугъл с част от текста, обаче сега проблема е малко по-различен! Т.е. не знам точно как е текста! Опитах в гуугъл, но ударих на камък. Спомням си как звучи песента, нова е обаче не се сещам за текста. Беше нещо от рода: Oooh oohoooo, oho ohoooo (tuk ne znam teksta) после става: I'll be waching, I'll be waiting (i tuka ne znam teksta, dori ne sym siguren za tova koeto napisah dali e taka) То е някакво много свежо денс парче често го въртят по радиото. Сигурно почти никаква инфо. не можах да дам, а много ми се слуша тази песен. Ако някой я знае (което ме съмнява с тази информ.дето дадох) да каже!

... ами предполагам, че съм "извън правилата" :woot ... щом отбелязваш.

.... ама така или иначе в темата за "заявки" вдигате много тупурдия, ако някой си поиска дадена песен и реших да пиша тук. освен това тази тема ми е малко странна ....

айде, по правилата - трябва ми една песен от саундтрака на Eye of the Beholder, в която се пее следното:

I wish you bluebirds in the spring

To give your heart a song to sing

And then a kiss, but more than this

I wish you love

Capture-2.jpg

Както казах ,май съм прав :)

Самоче тя пък непяла във филма ама лириката съвпада ..а ся де :)

Мани другото ами и трети артист излезна Shirley Bassey

samkijot... Това твоето вече е подигравка.

В темата за заявки се вдига "тупурдия" когато някой даде заявка без никаква полезна за ъплоудъра информация за песента, която иска. От сорта на - дет се пее "на на на", май я пее еди кой си. И за да може този някой, дето иска, ама не знае какво иска, все пак да даде свястно заявката си, така че ъплоудърите да не губят време в търсене (все пак достатъчно от личното си време ви дават), е направена тази тема - в която първо да се опита да намери информация за песента и тогава да я заяви - вече в удобен за изпълнение вид.

Както забелязваш - забележка за тази заявка извън правилата до момента нямаше. Само напомняне. Но тоя втория ти пост малко променя нещата. За да го вземеш насериозно - 20% да ти напомнят...

Винаги съм правил така - проверявал съм първо в гуугъл с част от текста, обаче сега проблема е малко по-различен! Т.е. не знам точно как е текста! Опитах в гуугъл, но ударих на камък. Спомням си как звучи песента, нова е обаче не се сещам за текста. Беше нещо от рода: Oooh oohoooo, oho ohoooo (tuk ne znam teksta) после става: I'll be waching, I'll be waiting (i tuka ne znam teksta, dori ne sym siguren za tova koeto napisah dali e taka) То е някакво много свежо денс парче често го въртят по радиото. Сигурно почти никаква инфо. не можах да дам, а много ми се слуша тази песен. Ако някой я знае (което ме съмнява с тази информ.дето дадох) да каже!

Това не е ли ?

От доста време чакам подобно нещо. За това искам 1-во да кажа едно голямо браво на DeZoeker за тази тема.

Та по въпроса. Търся от 2-3 месеца една песен по Радио 1 я пускат. Потърсих по текст в google но нищо не намерих :( . Ето и част от него която успях да хвана "night after night i'm waiting for you, night after night i'm.... for your touch for your love" Песента се пее от жена с много специфичен глас леко дрезгав. Дано някой да се сети коя е тази песничка, че много ми харесва а не мога да си я намеря :cry Благодаря ви предварително :)

Айде сваляй и със здраве да си я слушаш :)

мерси много. т'ва ще свърши работа. наистина е възможно обаче да съм се объркал, но преди време свалих Chrissie Hynde (в това съм напълно убеден), а с тази версия на natalie cole много си приличат. дори не мога да различа гласовете. все пак ето и въпросната изпълнителка, но това не е от саундтрака http://www.warez.ru:8080/FTP/MP3z/*TEMP/samkijot/

Оригиналната испълнителка си е Natalie Cole ,както казах и преди ,ане Crissie Hydne. Тя нигога не е пяла това ,така e щото в p2p шитните ги има сякви .То 1 което е няма издаден соундтрак (поне аз ненамерих) което ще рече ,че има само Music Appearance By....

Търся от 2-3 месеца една песен по Радио 1 я пускат. Потърсих по текст в google но нищо не намерих :( . Ето и част от него която успях да хвана "night after night i'm waiting for you, night after night i'm.... for your touch for your love" Песента се пее от жена с много специфичен глас леко дрезгав.

Ingrid Cup - I Will Not Die

http://free.data.bg/alica/mp3s/misc/ingrid...20not%20die.mp3

Afe az znam izpulnitelq ama...stava duma za smahnatiq varnenski "rapar" joro ot po4ivka.aide nqkoi ako znae kade ima negovi pesni(osven v datata, 6toto tam sa s mnoo gadno ka4estvo) da pi6e.Ili da gi upload-ne v warez-a! :punk

Afe az znam izpulnitelq ama...stava duma za smahnatiq varnenski "rapar" joro ot po4ivka.aide nqkoi ako znae kade ima negovi pesni(osven v datata, 6toto tam sa s mnoo gadno ka4estvo) da pi6e.Ili da gi upload-ne v warez-a! :punk

be az imam 10-15 (256kbps ama imai predvid che se pak sa nqkvi amatiori tiq), ama neznam dali otgovarqt na iziskvaniqta na warez-a (track 1..2 i t.n.)

Опитвам се да разбера как се казва и кой е изпълнява тази песен, по-долу съм дал линк към част от клипа й, за съжаление не изписват нищо. :(

Звука е малко тих и... е ако е свалите ще чуете. :)

Виждам че има хора, които се занимават сериозно с музика, а и всички останали. Help! :cry

За песничката, това е нов вариант на стара песен.

Линк

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...