Jump to content
BulForum.com

Kupuvam PC

Recommended Posts

Vijte sia pichove,ne razbiram mnogo ot PC-ta,imam staro pc,ama dosta staro,i sega iskam da si kupia samo kutia.Iskam da moga da gledam filmi i da ima HDD-to ot 20 do 40 gb.Sorry za tupoto obqsnenie,ama tva mi triaa.S edna duma mi triaa prcesot 6to gode zapazen,deto da moga da gledam filmi. DAVAM 200 LV.

P.S. i PC-to estesveno da moje da raboti de ;) niamam pretencii dali she e s XP ili W98.

nikoi li niama kakvo da predloji,aide ne se stesniavaite,ako e tva koeto iskam plashtam vednaga...

Използвай Търсачката в секция "buy/sell" с ключови думи "sell PC", "sell PII", "prodavam sistemka" "продавам компютърче" и такива подобни, като избереш да ти ги дава като съобщения. Все ще откриеш нещо.

Сложи още някой лев и ще ти дам комп който става не само за филми,но и доста игри.

При интерес на ПМ или ICQ 264475653.

P.S. Цената е по висока заради ВКартата: Chaintech A-G440 GeForce4 MX 440 64 MB DDR/128бита -TV Out.

Иначе за филми мога да ти намеря и друга.

Сложи още някой лев и ще ти дам комп който става не само за филми,но и доста игри.

При интерес на ПМ или ICQ 264475653.

P.S. Цената е по висока заради ВКартата: Chaintech A-G440 GeForce4 MX 440 64 MB DDR/128бита -TV Out.

Иначе за филми мога да ти намеря и друга.

Ami pisah i na drugi koito sa me pitat,zna4i da kajem 6tom e hubavo pc-to davam do 250 lv.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...