PxJ Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 А ве хора можете ли да ми кажете някой друг тел. щото ще ми трябва. Ааа ако може и да кажете как варват цените им и някво друго полезно инфо ако има. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Разходи се до сточна гара, там зад 'Язов' има една автомивка - дават коли за пържене Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Май почват от 25лв до..... доста. Пълно е с обяви по весниците. Иначе за къде : Точно до католическата църква има, Има също и срещу каскадата на сточна гара ( La Festa магазина ) което се пада до квазер електроникс. Там като гледам колите са по-добри. За 3-то мястоооо се сещам точно срещу митницата в ляво , ама колите там са малко бом-бок ( пак като ги гледам , а и 1 приятел работеще там ) . Друго за сега немога да се сета , ама са мнооогоооо фирмите вече има на различни цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 ..Има също и срещу каскадата на сточна гара ( La Festa магазина ) което се пада до квазер електроникс. Там като гледам колите са по-добри. ...<{POST_SNAPBACK}> По какво разбра, че там са по-добри? Най-стриктно поддържаните коли са на Мария-Луиза 5 (до църквата), но са на съответната цена. Ако ти трябва нещо евтинко да му скъсаш задника, до църквата няма да намериш подобни бараки. От опит знам, че на техните коли може да се разчита. @PxJ: За цени най - добре да питаш на място, за конкретния автомобил. Иначе - евтинко под път и над път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Точно до католическата църква има коли под наем, до спирката преди тунела. Има и близо до библиотека Иван Вазов Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidelcastro Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Хора я ми кажете в Пловдив лице на 19 години със шофиорска книжка може ли да си вземе кола под наем??Защото гледам по различни страници за Rent a car че минималната възрастова граница е 22 години + 2 години стаж като шофиор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.