kokok Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 S kakva programa moga da zapisha na disk obiknoven .avi kato DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Ne moje6 nqma o6te takava programa Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 e ti mnogo iskash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Ot DVD mozesh da napravish AVI, no ot AVI nemozesh da napravish DVD. T'va e kato da napravish ot lain* manja. Niama kak, ili pone oste ne sa izmislili takav nachin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 ale toi kokok shte go izmisli Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 mojesh da konvertirash .avi faila i da go napravish na VCD(Video CD). Po tozi na4in shte moje da se 4ete ot DVD ustroistva. problema e 4e ka4estvoto pada. drug problem e 4e trqbva da vkarash subtitrite v samiq video fail. neznan dali moje da se zapishe DVD s failovete standarti za VCD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted May 28, 2003 Author Share Posted May 28, 2003 Vse pak triabvashe da pitam zashtoto edin tuka me tormozi s toia vupros Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 emi toi da popita.ti da ne sluga Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted May 28, 2003 Author Share Posted May 28, 2003 estestveno chene sum no i az se interesuvah Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 ne go priemam na seriozno kokok Link to comment Share on other sites More sharing options...
hldd3n Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 kaji mu da si napravi VIDEOCD kato tolkova iska ... kakto vika netrootbg , az neznam obiknovennite pisa4ki mogat li izobshto da zapisvat dvd-ta dokolkoto znam ima razlika v sloevete na discovete i tam de da znam na4ina na zapisvane li ? Mai e impossible Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 Naprotiv moje da se napravi ot avi v DVD i ima programa prosto e iska malko akul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 Освен акъл ще им трябва и DVD-RW Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 emi neznam kak shte go napravi kokok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 MOje da se napravi i az sam na tova mnenie samo che ste ti triabva naistina dvd-RW i malko software. Kachestvoto obache niama da go komentiram Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted May 29, 2003 Author Share Posted May 29, 2003 kolko gore dolu struva toia dvd-rw i niama li da moge i s cd-rw Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 ot 160$ na gore struva DVD-RW Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 kolko gore dolu struva toia dvd-rw i niama li da moge i s cd-rw Ne moje s CD-RW Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 za zapis moje da se polzva nero. i toi zapisva dvd. cd-rw ne mogat da zapishat dvd. pri dvd-to ima razlika v goleminata na samite prorezi(dupki) i samoto razstoqnie mejdu tqh. pri dvd lazera e mnogo po precizen. dvd-to moje da se sapisva na po dva sloq ot vsqka strana. koeto pravi obshto 4 sloq ili 17GB. no vse oshte ne sum vidql takuv disk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 za zapis moje da se polzva nero. i toi zapisva dvd.cd-rw ne mogat da zapishat dvd. pri dvd-to ima razlika v goleminata na samite prorezi(dupki) i samoto razstoqnie mejdu tqh. pri dvd lazera e mnogo po precizen. dvd-to moje da se sapisva na po dva sloq ot vsqka strana. koeto pravi obshto 4 sloq ili 17GB. no vse oshte ne sum vidql takuv disk. niama takava opcia v neroto.Ima opcia Video Cd mai neshto se burkash triaba mu DVD-RW Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 za zapis moje da se polzva nero. i toi zapisva dvd.cd-rw ne mogat da zapishat dvd. pri dvd-to ima razlika v goleminata na samite prorezi(dupki) i samoto razstoqnie mejdu tqh. pri dvd lazera e mnogo po precizen. dvd-to moje da se sapisva na po dva sloq ot vsqka strana. koeto pravi obshto 4 sloq ili 17GB. no vse oshte ne sum vidql takuv disk. niama takava opcia v neroto.Ima opcia Video Cd mai neshto se burkash triaba mu DVD-RW Ne se barka choveka vij kakvo e napisal ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 za zapis moje da se polzva nero. i toi zapisva dvd.cd-rw ne mogat da zapishat dvd. pri dvd-to ima razlika v goleminata na samite prorezi(dupki) i samoto razstoqnie mejdu tqh. pri dvd lazera e mnogo po precizen. dvd-to moje da se sapisva na po dva sloq ot vsqka strana. koeto pravi obshto 4 sloq ili 17GB. no vse oshte ne sum vidql takuv disk. Hm : ) ne sam siguren dali sa dva sloia ot vsiaka strana az lichno imam DVD disk koito naistina e dvustanen kofti e che niama ot koia strana da si go nadpisha a inache mislia che sa 5-6 sloia ama ne sam siguren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 За слоевете незнам колко са ма не е 17ГБ а 4,7:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 За слоевете незнам колко са ма не е 17ГБ а 4,7:) Kogato e dvustranoo moje da e do 17 GB : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 virus ne se burkam toi prosto si e editnal posta.Pisheshe samo che s nero moze da stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.