Veso_PLD Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 tarsa kabel za E 700 do 10 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 E700 не подържа връзка с компютър чрез кабел или Bluetooth. За целта ти е нужен IrDA (инраред порт). Ако разполагаш с лаптоп той трябва да има, но определено кабел няма да ти свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 E700 не подържа връзка с компютър чрез кабел или Bluetooth. За целта ти е нужен IrDA (инраред порт). Ако разполагаш с лаптоп той трябва да има, но определено кабел няма да ти свърши работа. <{POST_SNAPBACK}> Това за кабела е абсолютно невярно. Кабел има и означението му е PCB133LBE. С кабела освен всичко това дето може да правиш с IrDA-то, може и да си качваш игри, да сменяш анимации, да флашваш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Би ли ми казал тогава от къде да си намеря такъв кабел? Защото аз доста време си търсих и навсякъде ми казаха, че E700 работи единствено с IrDA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Ами не знам, само знам че би трябвало да е същия кабел за следните модели : (X100, X600, E700, E710, E100, S500). Тука във форума има потребители с X600 кабел. Можеш да ги питаш от къде са го взели. Има тема, пусни търсене. Мисля че ако ти се дават 30 лв. няма да имаш проблеми с намирането на кабел. Технополис, Техномаркет, Германос.... Но естествено е да не ти се дават толкова, затова и съществува тази тема, не си само ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Това е малко оффтопик ама виж за сведение Ей това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.