w00x Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 търся игра от типа.. където с една дъска .. се удря топче, за да не падне долу.. като с това се чупят тухлите отгоре. при счупването на всичките тухли се минава нивото. като се чупят тухлите падат бонуси които повлияват по някакъв начин на "дъската" Ви. изтеглих си Blasterball, но тя е прекалено бъгава и слага 1 куп гадни плъгини и глупости. някой ако може да предложи нещо ще съм му благодарен. П.С. не сложих темата в "какво да играем.." защото там никой няма да я види.. пък и все пак аз не питам за една или друга игра, а търся определен тип игра. П.П.С. помня че имаше една такава голяма игра (1CD), но не помня името й. ако някой се сети и за нея.. ще е добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Ами аз по едно време се бях заребил по DX Ball, после излезе и DX Ball2, но беше малко лагната, или поне на мен така ми се ствува. Можеш също да пробваш и Arcanoid, мисля че така се казваше. И трите игри са малки - до 5-6МБ. А тая, за която ти говориш, не я знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 имам DxBall full, някакво демо на DxBall2 и Krypton Egg искаш ли ги, или само за имена питаш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 14, 2004 Author Share Posted October 14, 2004 имам DxBall full, някакво демо на DxBall2 и Krypton Eggискаш ли ги, или само за имена питаш ? ми само за имена питах, ама ако изявите женалие.. и линк може Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 originala si e arcanoid taka che probvai nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Преди 5-6 години имах 1 на български , ако не се лъжа се казваше Kirpich Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambo Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Alcano. Ako imash jelanie she q ka4a. Vsshnost shte q ka4i edin moj priqtel(golqmhaker). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh^dow Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Ми DX Ball 2 е най-яката игра за мен от този тип. Иначе има една друга казва се Magno Ball и тя също е яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 14, 2004 Author Share Posted October 14, 2004 намерих си една страхотна. казва се Ricochet. които харесва такива игри да си я свали обезателно. много по-раздвижена е от другите игри такъв вид. мерси на всички които отговориха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.