Jump to content
BulForum.com

Игра от типа - PONG с тухли и само 1 дъска

w00x

Recommended Posts

търся игра от типа.. където с една дъска .. се удря топче, за да не падне долу.. като с това се чупят тухлите отгоре. при счупването на всичките тухли се минава нивото. като се чупят тухлите падат бонуси които повлияват по някакъв начин на "дъската" Ви. изтеглих си Blasterball, но тя е прекалено бъгава и слага 1 куп гадни плъгини и глупости. някой ако може да предложи нещо ще съм му благодарен.

П.С. не сложих темата в "какво да играем.." защото там никой няма да я види.. пък и все пак аз не питам за една или друга игра, а търся определен тип игра.

П.П.С. помня че имаше една такава голяма игра (1CD), но не помня името й. ако някой се сети и за нея.. ще е добре :)

Ами аз по едно време се бях заребил по DX Ball, после излезе и DX Ball2, но беше малко лагната, или поне на мен така ми се ствува. Можеш също да пробваш и Arcanoid, мисля че така се казваше. И трите игри са малки - до 5-6МБ. А тая, за която ти говориш, не я знам.

имам DxBall full, някакво демо на DxBall2 и Krypton Egg

искаш ли ги, или само за имена питаш ?

ми само за имена питах, ама ако изявите женалие.. и линк може :)

намерих си една страхотна. казва се Ricochet. които харесва такива игри да си я свали обезателно. много по-раздвижена е от другите игри такъв вид.

мерси на всички които отговориха :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...