Jump to content
BulForum.com

Otnosno PartitionMagic 8.0

georgi_bg

Recommended Posts

Ако по време на инсталацията не си създал въпросните стартиращи дискети (rescue disks), след това в Старт менюто има опция за това - Start - Programs - PowerQuest Partition Magic 8.0 - Partition Magic 8.0 Tools - Create rescue disks.

Ако пък го няма това, от Windows Explorer стартираш в "C:\Program Files\PowerQuest\PartitionMagic 8.0\RESCUEME\Setup.exe".

Или от програмата под Уиндоус цъкаш Tools - Create Rescue Disks.

Това е.

Аз лично не виждам картинката или там квото е, за да разбера кво е казано по-горе, и дали изобщо ме засяга :wacko: ! То не че е казано, ама не виждам имиджите по принцип, та не знам!

• 1 month later...

Опитах да си разделя диска, обаче просто не ми позволява! Не знам защо. Хардът ми е старичък - 20Gb, останали са ми около 1.5Gb свободни, искам да го разделя, за да мога да го форматирам жез да си губя нещата. Значи, пробвах да създам нов "patrition" - не ми позволява. Пробвах да "resize" patrition-a, но пак ми дава грешка. Направих си харда FAT - същата работа. Опитах и с NTFS - пак не става. Направо съм се отчаял. Дайте едно рамо или предложете някоя друга програма, която върши същата работа. СПЕШНО!!!

10х предварително!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...