didkoo Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Може ли някой с инсталиран Windows Media Center Edition 2005 да направи следното: 1. Да копира от системата си следните файлове: * \Windows\eHome\custsat.dll * \Windows\Inf\medctroc.inf * \Windows\Inf\plusoc.inf * \Windows\Inf\sonic.inf * \Windows\System32\CatRoot * \Windows\System32\EHOCGEN.DLL * \Windows\System32\encdec.dll * \Windows\System32\MEDCTROC.DLL * \Windows\System32\Mpeg2Data.ax * \Windows\System32\msvidctl.dll * \Windows\System32\PLUSOC.DLL * \Windows\System32\quartz.dll * \Windows\System32\sbe.dll * \Windows\System32\sbeio.dll * \Windows\System32\vbicodec.ax * \Windows\System32\wstpager.ax * \Windows\System32\wstrenderer.ax * \Windows\System32\wstrendr.ax * \Windows\System32\CatRoot\{F750E6C3-38EE-11D1-85E5-00C04FC295EE}\MEDIACTR.CAT * \Windows\System32\CatRoot\{F750E6C3-38EE-11D1-85E5-00C04FC295EE}\PLUS.CAT * \Windows\System32\CatRoot\{F750E6C3-38EE-11D1-85E5-00C04FC295EE}\SONIC.CAT И да експортне от registry-то * HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup * HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\MediaCenter И съответно да ги качи някъде или да ми ги прати на didkoo@gmail.com Ще бъде награден с безкраен живот, изобилие от щастие и здраве и безгранична красота Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Като цяло за какво са ти при условие, че го имаш инсталацинно, кажи какъв е проблема и може да минеш и без тези мъки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didkoo Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Ами искам данаправя следното: http://sa-mce.com/blogs/blog2/archive/2006...ofessional.aspx (Да си инсталирам Media Center на Windows XP-то без да го ъпгрейдвам до MCE) Съответно ми трябват тези файлове както са си в системата, на инсталационния диск не знам къде да ги търся, за registry-то да не говоря. Thanks for the support anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Излишни мъки и накрая може и да не стане, по-добре си инсталирай MCE на чисто от дискове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didkoo Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Ами и аз си го мислех но не искам да си човъркам компютъра, понеже в момента всичко му е перфект. Имам си инсталирано точно това което ми трябва, не ми прави проблеми и т.н. и ме е страх да го барам за да не се развали баланса Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Еми да ти кажа така има много по-голяма опасност да му развалиш баланса, а пък и между MCE 2005 и XP PRO SP2, няма разлика освен това, че MCE има една глезотийка за гледане на филми и слушане на музика, която е яка на изглед но всеки нормален плеър ще ти свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.