Jump to content
BulForum.com

evrcomkupil edna mreja ot visio ???

XC^^The_Devil^^

Recommended Posts

ta edni priqteli v smirnesnki det bqha na visio izvednahj sa minali na evrocom ili nesto takova stoto sa im se obadili i trqqlo da podpisat nekav nov dogovor oba4e nz kam koq firma no za da imat dostap do evrcomskiq warez i to s skorost 2 min edin film

i iskam da popitam nqkoi znaeli nesto pove4e za tova dali moje da se varje nqkoi kam tazi mreja ili ne

mnogo nesta sa neqsni

stan4o mi i az 4uh ne6to podobno,no mai ne ekupena ot Evrokom a ot nqkoi drug nz dali ne sa Gigabyta....Neka naistina nqkoi ako moje da razqsni tuka na vsi4ki

mii na dokat sa bili na viso za kolkoto sa svalqli ot tehniq warez film sq za tolkova svalqt ot nashiq warez.ru tehniq warez.tv iz4enzal i sq imat warez.ru

i sa po lan nee nekvi modemi da ima

a pak ot evrocom e kupena stot vidqh ip to im go skannah i pokaza evrocom povdiv

ta edni priqteli v smirnesnki det bqha na visio izvednahj sa minali na evrocom ili nesto takova stoto sa im se obadili i trqqlo da podpisat nekav nov dogovor oba4e nz kam koq firma no za da imat dostap do evrcomskiq warez i to s skorost 2 min edin film

i iskam da popitam nqkoi znaeli nesto pove4e za tova dali moje da se varje nqkoi kam tazi mreja ili ne

mnogo nesta sa neqsni

pi4 istinata e 4e gigabit sa q kupili tai kato te predlagat lan a ne evrocom tai 4e tova obqsnqva 6to vijdat toq warez

bat stan4o osven s tebe det sme az v smirnenski i ti po4ti da zemem se prehvurlim toku vi6 sme zeli da izsvalim wareza za nqma i mesec nonstop download :PPP

mii na dokat sa bili na viso za kolkoto sa svalqli ot tehniq warez film sq za tolkova svalqt ot nashiq warez.ru tehniq warez.tv iz4enzal i sq imat warez.ru

i sa po lan  nee nekvi modemi da ima

a pak ot evrocom e kupena stot vidqh ip to im go skannah i pokaza evrocom povdiv

е добре ама ти ся да не каиш че за 2 мин 700МБ тва си е има няма ~60МБ връзка кав и тоя лан ве

XC^^The_DEvil^^ stan4o Bakara e prav ne moje s 60mb/sec da durpat we tva trea da e basi zora i ne mi davai za primer lanpartyto v mgto 6toto tam sa na optika a ne na lan

az sam kam visio,a wareza mi e evrokomski.Pisah za tova predi den no pove4eto ne mi povqrvaha......Svalqm s 2000kb/s!kak stana tazi promqna ne razbrah...... :angry:

Da ama ne svalq6 film za 2 minuti nali?

zemi go smetni s kalkulatora da vidi6 kolko e... btw... i az sam v smirnenski ... ne6to 6te namazvam li   

emi pone sega svalqt s 6 mb nqkade ]

bakara zemi ti go smetni 700mb / na 120sec = 5.3333333 mb  tva e normalno za visio ama sq kat sa minali na evrcom mojebi

Научи са да смяташ тогава говори....700/120=6~Mb/s!!!  :sayjin  :sayjin

Довре ве моя е грешката

da ama svalqt dosta po barzo ot gigabit

ne varvi gigabit da saq kupili pak edni na edna skorst drugi na druga

предлагат 3 скорости 18лв 28лв и 36лв.

a nqkoi 6i kaje li kakav e ostanaliq trafik .. bg i international !? 6oto samo warez nekoi hora ne gi grei

от 8 до 16 кв в зависимост от тарифата

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...