usmiF4o Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Nqkoi moje li da mi kaje nqkoq lesna programa za ripvane na pesni ot Inet radio.Da dade link ili pone ime i da kaja kak se izpolzwa. 10x predwaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxyofpain Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 az izpolzvam tazi i mi e dosta dobre s neq,za6toto napravo ripva pesenta ot radioto v mp3 i ako ima6 po kofti vryzka ima bufer koito moje da se regulira Link to comment Share on other sites More sharing options...
rez Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Тази няма настройка на буфера, но може да и кажеш кога точно да записва. Replay Radio Register with: RAD1087774245G400E-1217 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECIPHER Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Mojej da si iztegli i tazi programa Total Recorder . Za[isva vsi4ko proslu6ano ot zvukovata karta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 то може и с movie maker-а на уиндоуса...ама като сте решили да си пълните пс-тата с излизшни неща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 usmiF4oКакво точно искаш да записваш? Защото ако е музика, това е почти безсмислено, тъй като в почти всички случаи тя е с по-лошо качество от същата mp3-ка на някой от free сървърите. Нужно ти е просто да знаеш името на песента. Zyntherius, ти да не си агент на Micro$oft? Навсякъде само те са ти в устата Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Spored men shte stane, ako prosto se smeni output plugin-a na winamp-a. Ne sym go probval no mislq che shte stane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.