Белов Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Усб Вижте това плс... Имам си сички драйвери за усб и пак ми го показва тфа..плс хелп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Усб Вижте това плс...Имам си сички драйвери за усб и пак ми го показва тфа..плс хелп <{POST_SNAPBACK}> i nishti li ne si vkluchil na usbto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Усб Вижте това плс...Имам си сички драйвери за усб и пак ми го показва тфа..плс хелп <{POST_SNAPBACK}> Ми от драйверите е. Изключи USB-то и пак го вклучи и инсталирай драйверите на ново. Аз имах същия проблем с дата кабел на 6100 и се оказа че е от кабела.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 XP какво искаш повече Включил ли си нещо и изобщо включвал ли си нещо някога Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Kogato instalirash driverite vklu4i i ustroistvoto kum USB-to. Polu4ava se taka poneje na driverite nqma data ili ne sa sertificirani ot microsoft. //pone pri men imashe takav problem sas scannera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Ми кажи какво искаш да вклю. щото е възможно да е както казва @basten Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 13, 2004 Author Share Posted October 13, 2004 Ами пичове инсталнах си Нокиа Пц Сюит там еди коя си версия имам кабел....имам 6610и Нокиа вкарвам го отпред кабела щот аз имам усб от пред и отзад....обаче на нито 1 от 4-те входа неще а как да си изтрия драйверите???не мога да намеря унинстала аа намерих откъде ама ме е страх да не прецакам нещо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Пóстни един скрийншот на Device Manager, евентуално след това и на USB - секцията пак там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 13, 2004 Author Share Posted October 13, 2004 Ето пикс ПОМОГНЕТЕ ПЛС....>>Пик1 Пик2 Пик3 Пик4 ПЛС ХЕЛП Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Ами пичове инсталнах си Нокиа Пц Сюит там еди коя си версия имам кабел....имам 6610и Нокиа вкарвам го отпред кабела щот аз имам усб от пред и отзад....обаче на нито 1 от 4-те входа неще а как да си изтрия драйверите???не мога да намеря унинстала аа намерих откъде ама ме е страх да не прецакам нещо.. <{POST_SNAPBACK}> Виж сега. Значи като иннсталирам дривера за моя бивш телефон 6100 НЕ тръгва! А моите драйвери се триеха сами при всяко вклю/изкю на кабела от USB-то. След това го вкарвам , намира драйверите и нищо! Така и не постигнах нищо с тоя тъп кабел , дотолкова че чак си купих IrDa адаптер. Ако нещо успееш кажи как защото сега систра ми има 6100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Ето пикс ПОМОГНЕТЕ ПЛС....>>Пик1 Пик2 Пик3 Пик4 ПЛС ХЕЛП <{POST_SNAPBACK}> Да иманно за това ти говоря! Аз достигнах до извода че е от кабела или от pop3 порта на GSM-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 13, 2004 Author Share Posted October 13, 2004 Аве за кфо така стаа ве майнаааа....до сега не бях използвал УСБ-то на компаа ми но ето наложи се и не става...а кфо е irDa...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Аве за кфо така стаа ве майнаааа....до сега не бях използвал УСБ-то на компаа ми но ето наложи се и не става...а кфо е irDa...? <{POST_SNAPBACK}> Абе я си виж в BIOS да ли не са ти изключени USB-tata. А IrDa e - инфраред edit: ama mai ne ti sa izklucheni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 13, 2004 Author Share Posted October 13, 2004 Абе я си виж в BIOS да ли не са ти изключени USB-tata.А IrDa e - инфраред <{POST_SNAPBACK}> Къде по точно да търся ф Биос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Къде по точно да търся ф Биос? <{POST_SNAPBACK}> Хммм ми зависи къв ти е биос-а ама USB траа да ти е enable. Разгледай трябва да го видиш. Но май ти е вкл. защото ти ги изкарва. Но провери за всеки случай. Знам ли и аз от какво може да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 13, 2004 Author Share Posted October 13, 2004 Проверих позволени са...обаче за кфо се ми го дава тфа съобщение ве..никой ли не може да ми помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Проверих позволени са...обаче за кфо се ми го дава тфа съобщение ве..никой ли не може да ми помогне <{POST_SNAPBACK}> Sorry , Брато ! Немога да ти помогна. Аз щех да си СТРОША PCто от яд с моя кабел Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 В момента стрелям напосоки, ама ще ти кажа следното: Пробвай и с USB-тата отзад (на компа, де. Провери изрично версията на Nokia PC Suite дали е съвместима с телефона, и си спомни дали при инсталация те е питала нещо за портове, ала-бала. И ако нищо не стане, не си ритай компа, ами се успокой и утре пак го захвани! ЕДИТ: Да не обръщам на чат, отговарям на поста ти след моя: Не си форматирай диска заради това!!! По-добре деинсталирай тази версия и си потърси съответната за 6610i. Имай търпение, бе човек! Виж какво ми пише в подписа ЕДИТ2: Не може да няма софт, търси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 13, 2004 Author Share Posted October 13, 2004 Пич имам 6610i обаче софтуера е за 6610....и ме предупреди че ако продължа може да имам проблеми...да обаче преди тоя софтуер бях качил 1 за 6230и там нищо не ме попита....отзад отпред се не го разпознава дали ако си форматна C:\ ша са опрай то и без тфа си е за формат деа... бтв за моя телефон софтуер няма все още модел 2004 е.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Az imah sy6tiq problem ( oba4e s samsung s IrDA ) : 1-vo otidioh v magazina i spodelih za toq unknown device : te kazaha 4e XP drivers trqbva da sa zaredeni v rama kogato e vku4eno v USB ne6toto ta : Otvarq6 diska ( s software na telefona )papka driver i v moq slu4ai "MA620XP.rar" razarhevira6 nqkyde v C:-to ( ako tam ti e wina- ako ne kydeto ti e ) razarhevira se edin "____ .inf" ( ____ e nqkvo si ime tam ) fail klika6 mu s alternativkata ( right mouse button ) i "install" Gotovo ! Samo deto pri men i t'va ne pomogna i otidoh v magazina sled baq testvane otkriha 4e mi e povreden IrDA-to i go smeniha s drugo i si go ot4ete si4ko OK i pri res daje samo si otkrivaa drivers si4ko OK , ama damo ne ti se naloji da hodi6 do magazina ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 14, 2004 Author Share Posted October 14, 2004 Мерси за съвета но..аз в кутията на телефона нямах диск със софтуер 1 приятел ми даде неговия кабел а пък софтуера го свалих от нокиа.ком....та нз как ще стане тая работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Мерси за съвета но..аз в кутията на телефона нямах диск със софтуер 1 приятел ми даде неговия кабел а пък софтуера го свалих от нокиа.ком....та нз как ще стане тая работа <{POST_SNAPBACK}> На тоя твоя приятел , работи ли му кабела? Аз се си мисла че е или от pop3 порта или кабела. Според мен драйверите и windows-а и софтуера са извън подозрение. За софтуера съм сигурен защото е съвместим с другите нокии като 7210,7250,7250i,6100,6610 i t.n. както и кабела е един и същ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Ти инсталира ли DKU-5 driver-a? При мен не става дори и така. В suit-а дава че е намерило порта , но в device maneger-а не показва USB-то! И нищо не става ! Някой знаели що ? Аз съм с Нокиа 3120 за сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 15, 2004 Author Share Posted October 15, 2004 Ти инсталира ли DKU-5 driver-a?При мен не става дори и така. В suit-а дава че е намерило порта , но в device maneger-а не показва USB-то! И нищо не става ! Някой знаели що ? Аз съм с Нокиа 3120 за сега <{POST_SNAPBACK}> Аз не съм инсталвал драйвер за дку-то??? + това мен кабела ми е дку-2 не 5 ааве пич то май точно там е проблема щот в Гугъл виждам...за тая мойта нокия 6610и че са продава само с дку-5 вееее бахти ся разбрах майна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Аз не съм инсталвал драйвер за дку-то??? + това мен кабела ми е дку-2 не 5 ааве пич то май точно там е проблема щот в Гугъл виждам...за тая мойта нокия 6610и че са продава само с дку-5 вееее бахти ся разбрах майна... <{POST_SNAPBACK}> Аз даже немога да разбера къв кабел имам! Що ли купих Ама ще взема да сваля всички драйвери ДКУ5,4,3,2,1 ако има и пак ще пробвам! edit: Не съм свалял тея драйвери ама пак нищо не става. Значи Към USB кабела който си купих има драйвери които явно не работят. С DKU-5 не става. Имам втори кабел който е за COM 1 koйто разбираемо не става ! Ни USB ни COM ??? Някой подкарвал ли е нокия с кабел ???? И ако да как. ААА сега се сетих ,че никъде немога да намеря драйвери за COM кабела HELLLLPPPP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.