Jump to content
BulForum.com

Buy: Nokia 3310: или нещо подобно

Recommended Posts

Значи трябва ми Nokia 3310 ( работеща с зарядно ) или нещо от рода на Simens C35. Aбе по възможност да са по едри менютата ( в смисъл бъквите )

И задължително да е с българско меню.

Аз имам 3310 с българско меню зарядно и т.н и се каня да си сменям телефона - какво предлагаш и имаш ли някакви специални изисквания?

Аз имам 3310 с българско меню зарядно и т.н и се каня да си сменям телефона - какво предлагаш и имаш ли някакви специални изисквания?

Mи кажи колко и искаш , та да не се пазарим като мангали :)

Иначе ме устройва за сега перфектно :) :D

3330 - protivoudarna. cenata ostavam ti da kaje6 kolko perfectna

Ми това най вероятно ще е повече от това което мога да дам. 60лв.

Въпреки че на дали за този който го зимам ще използва и 10% от функциите.

Ако това му търсиш го зимам.

Az imam Siemens C35 i Nokia 3310 oba4e za sega nokiata ne q prodavam. Siemnsa go prodavam za 30lv.Oba4e 6te trqbva da si kupi6 bateria i kapa4e otzad za bateriata. Ina4e telefona e zapazen. Kapa4eto se 64upi, za6toto edin se opitva6e da go otvori ne kakto trqbva. A bateriata ne kara mnogo dalgo. Ako te interesuva - kaji.

Az imam Siemens C35 i Nokia 3310 oba4e za sega nokiata ne q prodavam. Siemnsa go prodavam za 30lv.Oba4e 6te trqbva da si kupi6 bateria i kapa4e otzad za bateriata. Ina4e telefona e zapazen. Kapa4eto se 64upi, za6toto edin se opitva6e da go otvori ne kakto trqbva. A bateriata ne kara mnogo dalgo. Ako te interesuva - kaji.

Mi neznam kolko strruva bateriata i kapaka. Shte gi provera i ako mi e izgodno shte ti kaja. Ama chesno kazano predpo4itam Nokia .

Inache ima BG menu i zariadno nali ?

Mi neznam kolko strruva bateriata i kapaka. Shte gi provera i ako mi e izgodno shte ti kaja. Ama chesno kazano predpo4itam Nokia .

Inache ima BG menu i zariadno nali ?

Da ima i zariadno i meniu na BG. Ako iska6 6te kupq paneli i 6te gi sloja! Cenata 6te ostane sa6tata, oba4e trqbva da sam siguren, 4e 6te go vzeme6 - ina4e nqma smisal da gi kupuvam! A bateriqta nqma da e pove4e ot 15lv. predpolagam, ako ne i po-malko.Daje moga da ti dam rezerven displey, 4e mi e ostanal ot edin drug siemens.

ami az taq 3330 si q domaknah ot Germany na dosta vreme e 41:40:27 sy6tiq dizain kato na 3310 s nqkolko detail4eta po dobyr v meniuto bateriqta original kara 4 dena ama az go skysvam ot razgovori. s nego rabotq dosta e udrqn padal i tn. ne e hodil v serviz ima servizna knijka mai ve4e nqma garantziq da nqma. tova e tzena 100 leva. s org kapak. bg meniu. ako ima zainteresuvani. A i takvaz ma6ina ne se namira lesno. t.e. az pone rqdko gi vijdam po ukazionite.

Da ima i zariadno i meniu na BG. Ako iska6 6te kupq paneli i 6te gi sloja! Cenata 6te ostane sa6tata, oba4e trqbva da sam siguren, 4e 6te go vzeme6 - ina4e nqma smisal da gi kupuvam! A bateriqta nqma da e pove4e ot 15lv. predpolagam, ako ne i po-malko.Daje moga da ti dam rezerven displey, 4e mi e ostanal ot edin drug siemens.

Айде ако може да изчакаш до понеделник , защото докато говора с баба ми ( за нея е) И.....

Иначе в понеделник ще ти кажа 100% и тога ще земеш капак .

Айде ако може да изчакаш до понеделник , защото докато говора с баба ми ( за нея е) И.....

Иначе в понеделник ще ти кажа 100% и тога ще земеш капак .

Ok, nqma problem! ;)

Ако CyberHill се окаже - обади се.

Все пак колко кара батерията - питам само информативно?

Ami 4estno kazano mnogo malko! Ako si go kupuva6 za budilnik stava! Kara okolo 2 dena na stand by. No edva li 6te moje6 da provede6 pove4e ot edin razgovor bez da ti padne. Ina4e do sega ne e imalo drugi problemi, samo bateriata ne izkarva i zadnia kapak e s4upen, no ako nameria panel do 5lv. 6te go smenia - stiga da ima seriozen kupuva4!

Oba4e 6te triabva da iz4aka6 do ponedelnik, za6toto vse pak obe6tah na CyberHill! Ako se otkaje 6te ti pratia PM.

Ami 4estno kazano mnogo malko! Ako si go kupuva6 za budilnik stava! Kara okolo 2 dena na stand by. No edva li 6te moje6 da provede6 pove4e ot edin razgovor bez da ti padne. Ina4e do sega ne e imalo drugi problemi, samo bateriata ne izkarva i zadnia kapak e s4upen, no ako nameria panel do 5lv. 6te go smenia - stiga da ima seriozen kupuva4!

Oba4e 6te triabva da iz4aka6 do ponedelnik, za6toto vse pak obe6tah na CyberHill! Ako se otkaje 6te ti pratia PM.

ОК

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...