VIRTUALMANCHO Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Zna4i problema: Monitora trepti postoqnno to4no kakto кogato ima gsn do nego i 6te po4va da zvani, oba4e postoqqno taka treperi. Ako nqkoi znae ot kakvo moje da e tozi problem - da pomogne malko, da go oprava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Най вероятно изсъхнали кондензатори Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Стария ми монитор точно така правеше, дни преди да се повреди. Затова изключвай го и го носи на поправка, не съм чувал да има вирус, който да прави такива номера, затова според мен е пред повреда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted October 14, 2004 Author Share Posted October 14, 2004 Стария ми монитор точно така правеше, дни преди да се повреди.Затова изключвай го и го носи на поправка, не съм чувал да има вирус, който да прави такива номера, затова според мен е пред повреда. <{POST_SNAPBACK}> 6te gledam da si go oprava sam.Za tova pisah v foruma nqkoi da pomogne,na servis v kraen slu4ai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 На мен ми се струва че след твоята намеса вече ще е късно за сервиз Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted October 16, 2004 Author Share Posted October 16, 2004 На мен ми се струва че след твоята намеса вече ще е късно за сервиз <{POST_SNAPBACK}> Ni mi sa 4etat gluposti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Ni mi sa 4etat gluposti <{POST_SNAPBACK}> vij da ne e ot video kartata che na men edna firma mi smeni edin garancionen i kat se pribrah pak syshtiq problem okaza se typoto video Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 po dobre go zanesi na serviz.az za takuv vid povreda ot izsuhnali kondenzatori ne sum vijdal.moje da e ot mnogo ne6ta TXO,tranzistor nqkoi .integral i taka natatuk,trqbva da se vidi. moli se da ne e TXO-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 И на мен ми намирисва на прецакан кондензатор Но преди да решиш да пипаш по него,пурво го пробвай на другo Pc или Vga,ако пак трепери,първо измери всички кондензаторчета около командната интеграла на ТХО-то И внимавай че яко млати ток от ТХО-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Good_God Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Kakyv MAG ? Model ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted October 18, 2004 Author Share Posted October 18, 2004 Kakyv MAG ? Model ?!? <{POST_SNAPBACK}> MAG 786PF Da ama it 2 dena ne e treperil,vzr 4e se opravi,to sigorno nqma da e za dylgo no 6te iz4akam da vida kakvo 6te stane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 MAG 786PF Da ama it 2 dena ne e treperil,vzr 4e se opravi,to sigorno nqma da e za dylgo no 6te iz4akam da vida kakvo 6te stane. <{POST_SNAPBACK}> малко офтопик... някакви други проблеми имал ли си с тоя МАГ? Иначе по принцип горе долу бива ли го? по характеристики е добър а иначе Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted October 23, 2004 Author Share Posted October 23, 2004 малко офтопик...някакви други проблеми имал ли си с тоя МАГ? Иначе по принцип горе долу бива ли го? по характеристики е добър а иначе <{POST_SNAPBACK}> Mi o6te kato go vzeh ima6e problem nqkav ama be6e v garanciq i go nasih 2 pati da go pravqt.Ekrana be6e svit i nemoje6e sa razpani pak hercite si beha nared i razdelitelnata sposobnost i tq,nqma6e na4in da se razpane mai togava be6e izgorql nqkoi kondenzator ama ne sam sigoren de,v serviza si go opraviha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Наблизо да имаш колони? Кабели с високо напрежение? Колко волта ти държи НЕК, замервал ли си ? Да не ти е прегънат/усукан кабела от видеото към монитора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.