Jump to content
BulForum.com

Monitor MAG

Recommended Posts

Стария ми монитор точно така правеше, дни преди да се повреди.

Затова изключвай го и го носи на поправка, не съм чувал да има вирус, който да прави такива номера, затова според мен е пред повреда.

Стария ми монитор точно така правеше, дни преди да се повреди.

Затова изключвай го и го носи на поправка, не съм чувал да има вирус, който да прави такива номера, затова според мен е пред повреда.

6te gledam da si go oprava sam.Za tova pisah v foruma nqkoi da pomogne,na servis v kraen slu4ai.

po dobre go zanesi na serviz.az za takuv vid povreda ot izsuhnali kondenzatori ne sum vijdal.moje da e ot mnogo ne6ta TXO,tranzistor nqkoi .integral i taka natatuk,trqbva da se vidi. ;) moli se da ne e TXO-to :wacko:

И на мен ми намирисва на прецакан кондензатор :D

Но преди да решиш да пипаш по него,пурво го пробвай на другo Pc или Vga,ако пак трепери,първо

измери всички кондензаторчета около командната интеграла на ТХО-то :punk

И внимавай че яко млати ток от ТХО-то :blowup:

MAG 786PF

Da ama it 2 dena ne e treperil,vzr 4e se opravi,to sigorno nqma da e za dylgo no 6te iz4akam da vida kakvo 6te stane.

малко офтопик...

някакви други проблеми имал ли си с тоя МАГ?

Иначе по принцип горе долу бива ли го?

по характеристики е добър а иначе

малко офтопик...

някакви други проблеми имал ли си с тоя МАГ?

Иначе по принцип горе долу бива ли го?

по характеристики е добър а иначе

Mi o6te kato go vzeh ima6e problem nqkav ama be6e v garanciq i go nasih 2 pati da go pravqt.Ekrana be6e svit i nemoje6e sa razpani pak hercite si beha nared i razdelitelnata sposobnost i tq,nqma6e na4in da se razpane mai togava be6e izgorql nqkoi kondenzator ama ne sam sigoren de,v serviza si go opraviha.

Наблизо да имаш колони? Кабели с високо напрежение? Колко волта ти държи НЕК, замервал ли си ? Да не ти е прегънат/усукан кабела от видеото към монитора?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...