Jump to content
BulForum.com

продавам или разменям sony-ericsson t230

Recommended Posts

продавам или разменям sony-ericsson t230

разменям го за siemens m55 или го продавам за около 130лв.

телефона е на 4 месеца и е с гаранция 7 м. плюс data cabel + cd sas software

:D :P ;) :woot :rolleyes: :tongue :wir B) :angry: :( :punk :wub: :lol: :)

Сега ще кажа и причината поради която го продавам.Просто не мога да го варжа към PC-то си!!!Имам data cable и software (купил съм ги за 20 лв) но нещо или аз не мога да го пригода за компа си или е от телефона това е причината.Аз ако мога да си го варжа за компютъра няма да го продавам но не мога и за това искам gsm който да мога да му свалям мелодии и картинки от нет-а.Иначе телефончето съм го купил началото на юни нов с 1г гаранция.Батерията даржи 7 дена при 2-3 разговора през това време иначе не по малко от 4 дена.Телефона си върви си с зарядното.Няма да е лошо ако някои предложи и няква трампа защто мен целта ми е телефон които да мога да варжа към компа.

Сега ще кажа и причината поради която го продавам.Просто не мога да го варжа към PC-то си!!!Имам data cable и software (купил съм ги за 20 лв) но нещо или аз не мога да го пригода за компа си или е от телефона това е причината.Аз ако мога да си го варжа за компютъра няма да го продавам но не мога и за това искам gsm който да мога да му свалям мелодии и картинки от нет-а.Иначе телефончето съм го купил началото на юни нов с 1г гаранция.Батерията даржи 7 дена при 2-3 разговора през това време иначе не по малко от 4 дена.Телефона си върви си с зарядното.Няма да е лошо ако някои предложи и няква трампа защто мен целта ми е телефон които да мога да варжа към компа.

Последно, продаваш ли го или го заменяш? Пратих ти ПМ да ти кажа, че го вземам ти мълчиш!

Съжалявам много но нямах нет и нямаше как да ви отговоря!!!Телефона още се продава и ако има мераклии още да се обадят на 67 32 54 и да търся Йордан.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...