Jump to content
BulForum.com

Апартамент под наем за 1 нощ

dok

Recommended Posts

Тази тема и първия път ми беше много интересна

Много държа този, който евентуално отдаде някому своят апартамент/къща/вила после да напише честно тук какво е заварил вътре, ако остане "вътре" :punk

• 1 month later...

ми да открия темата с същитя въпрос от миналата година

Някои да дава апартамент/къща под наем за 1 вечер (31-1) цената и аз не знам колко трябва да бъде

ама претенции към обзавеждането нямам ,стига да има течаща вода и електричество ;) ,и да е в пловдив

а да попитам миналата година успяхте ли да намерите нещо подходящо ?

ми да открия темата с същитя въпрос от миналата година

Някои да дава апартамент/къща под наем за 1 вечер (31-1) цената и аз не знам колко трябва да бъде

ама претенции към обзавеждането нямам ,стига да има течаща вода и електричество ;) ,и да е в пловдив

а да попитам миналата година успяхте ли да намерите нещо подходящо ?

Що не съберете кинти и не дадете на някой приятел "от заговора" на родителите му да се изнесат на някой ресторант/хижа и в замяна да освободат терена за вечерта.Аз ако бях родител щях да се навия.Тва си е безплатна вечера......ако се договорят за изплащане на щетите след купона де :bgrin:

да бе да ,мислиш че някои ше си жертва апартамента току така ...

Малее, като те слушам как говориш, успех някой от тук да си даде апартамента. :)

За 500лв мога да ви уредя супер апартамент за нова година (парно, топла вода, баня с вана, телевизор и тн). Ако има навити да свиркат рано, че апартамента е само един засега ;)

За 500лв мога да ви уредя супер апартамент за нова година (парно, топла вода, баня с вана, телевизор и тн). Ако има навити да свиркат рано, че апартамента е само един засега ;)

Кажи колко квадрата е и колко човека може да се съберат вътре... Музика предполагам няма :huh:

~100 квадрата.

2 стаи спални, голям хол, трапезария, кухня, баня, тоалетна, има и гараж за 2 автомобила, който иска с кола да идва.

:D Az imam interes ako ne stane nikade shtot ima nqkolko varianta za nova godina!!!!Ako ne stanat sha ti sa obadq ma za cenata ne e li malko skapi4ko???? ;) ;)Ako namlish cenata nqma da e zle shtot se pak nqma da se saberat pove4e ot 25 4oveka v toq apartament i idva malko skapo no utre sha ti kaja po podrobno dali sam navid!!!!

е прозвуча малко кофти... :busted2: :rolleyes:

ама не е точно така ,не вервам да има някви непоправими поразии

а 500лв са прекалено много ,аз мислих поскоро някъде към 100+- ;)

е прозвуча малко кофти... :busted2: :rolleyes:

ама не е точно така ,не вервам да има някви непоправими поразии

а 500лв са прекалено много ,аз мислих поскоро някъде към 100+- ;)

dam az ako za tolkova mnogo pari se sha si namerq kade da sa nabutam!!!!Ako smaslish malko nqma da e zle :)

Еми да счупиш телевизора примерно, някоя маса (стъклена) и витрина и хоп над 500лв... Все пак говорим за апартамент с чисто ново обзавеждане, а не тип албанско общежитие, цената е твърда, желаещи за него до 31-ви ще се намерят с лопата да ги ринеш :)

Интересно, кой би се навил за 100 лева да си даде апартамента, като знае за кви неща става дума. Вие бихте ли си дали жилището на непознати, особено на нова година, където всичко, което е събрано там е пияно? А последствията, сами ги знаете ;) Предполагам няма да гледате телевизия цяла вечер, за да го даде някой за 100 лева ;)

Интересно, кой би се навил за 100 лева да си даде апартамента, като знае за кви неща става дума. Вие бихте ли си дали жилището на непознати, особено на нова година, където всичко, което е събрано там е пияно? А последствията, сами ги знаете ;) Предполагам няма да гледате телевизия цяла вечер, за да го даде някой за 100 лева ;)

Аз бих го дал.Ако е необзаведен,без тапети.......ей така само под и стени.Даже и за лампа бих се замислил дали да сложа. :bgrin:

е вие ако си мислите че аз пиша тука с голяма надежда че ще намеря нещи подходящо лъжете се :)

то е ясно ше никои няма си даде дома ,на някои непознат за 100 кинта ,като може после да е останал само тухли, ама аз съм длъжен да пробвам ...

Аз бих го дал.Ако е необзаведен,без тапети.......ей така само под и стени.Даже и за лампа бих се замислил дали да сложа. :bgrin:

Именно.

Някви агенции за подобни ралти ?

Който търси, намира B)

Хаха :) по тая логика и аз да пускам обява, че давам апартаментче :) Абсолютно чисто и необзаведено, стените са до шпакловка, пода е до цимент ;) има ток и вода, само вода(без топла щото неа бойлер) на лесно място в града е :)

Хаха :) по тая логика и аз да пускам обява, че давам апартаментче :) Абсолютно чисто и необзаведено, стените са до шпакловка, пода е до цимент ;) има ток и вода, само вода(без топла щото неа бойлер) на лесно място в града е :)

кви кинти :lol: :laughing:

Еми да счупиш телевизора примерно, някоя маса (стъклена) и витрина и хоп над 500лв... Все пак говорим за апартамент с чисто ново обзавеждане, а не тип албанско общежитие, цената е твърда, желаещи за него до 31-ви ще се намерят с лопата да ги ринеш :)

Po xubavo ako sa s4upi neshto sled tva da sa plashta ne da ti davam kaparo z neshto koeto moje da ne se slu4i!!!!

Po xubavo ako sa s4upi neshto sled tva da sa plashta ne da ti davam kaparo z neshto koeto moje da ne se slu4i!!!!

Цената е твърда, за капаро и думичка не съм споменавал. B)

• 1 month later...
poneje toku 6to mi zatvoriha temata v koqto savsem slu4aino ne sam naru6il nito 1 pravilo pitam tuka , kak da si namerq apartament pod naem .....

Пускането на нова тема при наличие на стара, която се отнася за същото и има почти идентично заглавие, си е нарушение мен ако питаш.

oo to tuka v taq tema samo polezni mneniq

"kade da si namera apartament"

"kak da si namera apartament"

"vsi4ko e rezerve tarsq apartament do 150lv"

samo polezni mneniq nqma ala- bala

zatva kato napi6a ne6to az trqbva da pro4ete edi koi si 3 stranici za da stigne do moeto pitane.... ludnica

edit:

da ne govorim 4e sam napisal nakraq kato cqlo za predlojeniq kade moga da si sabera drujkite i da si otpraznuvam rojdenniq den..... ama to i tva sigurno go pi6e tuka .... kat ne mu haresva zaglavieto prosto da go promeni naprimer na "kade si otpraznuvam rojdenniq den" a ne da mi zatvarq cqlata tema ei taka za sporta kakto i da e kvo da govora toi e moder az ne , toi e prav az ne nqma zna4enie

За всеки е ясно, че няма да си даде собственото жилище за една вечер. Но пък има агенции за недвижими имоти. Ако искате нещо подобно това е решението. Апартамента тряа се наеме за минимум един месец (ма цял месец купони). Само че излиза доста скъпо щото трябва да се даде депозит един месец (колкото е наема за един месец) и след тва да се даде наема за самия месец. А тва излиза около 400-500 лева. Току що си дадохме единия апартамент (две стаи, хол и кухня 70 кв е май) без един мебел вътре за 250лв месец. Така че решение има. Само кинти трябват.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...