dok Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Търся алартамент под наем за 1 нощ за купон. Ако някой знае телефон на човек или агенция която дава апартамент или къща в Пловдив нека казва. Спешно е. Предварително благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxyofpain Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 na4i tva e nomera i maila na edin pi4 deto se zanimava s tova ima nqkva ky6ti4ka i pravi partita tam ama mislq 4e trqbva da e s hrana i piine ama ne sym siguren obadi mu se i go razpitai kak stuqt ne6tata.az bqh na rojden den tam i mi haresa tel.:62-37-38 GSM:0889898310 E-mal:GASTROZ@abv.bg ENJOY Link to comment Share on other sites More sharing options...
dok Posted October 12, 2004 Author Share Posted October 12, 2004 10x утре ще говоря с тоя пич. Ако някой знае и други телефони нека казва. Edit:Абе как се казва тоя пич? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Темата беше съкратена (–30 мнения) до 2-3 мнения които реално са по темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Има разни вилички, които се дават за по една нощ.Е, малко по-скъпи са, но ако се съберете повече хора можете да си наемете.Пък и е по-яко.Кажи ако се интересуваш, мога да попитам един приятел, който си наема от време на време вила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dok Posted October 14, 2004 Author Share Posted October 14, 2004 Ми по принцип на мен ми трявя нещо в пловдив ама ако можеш питай го тоя приятел. Всяка информация ми е полезна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxyofpain Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Edit:Абе как се казва тоя пич? <{POST_SNAPBACK}> mi neznam ama kato se obadi6 toi 6te ti se predstavi predpolagam,az ti dadoh telefonite mu ot edna negova vizitka ama mu nqma imeto tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dok Posted October 14, 2004 Author Share Posted October 14, 2004 Ок мерси. Той ми отговори ей ся не е-майла. Оказа се че не е никъв пич ми е Антония Петкова. Ей ся ще и се обадя за повече инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxyofpain Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 ami da te sa myj i jena dvama go dyrjat,az bqh na rojden den ama mislq 4e e dosta skypo da ne se u4udi6 kato ti kaje cenata Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 dok,сподели като се обадиш за какво става въпрос. @stefann,питай ако имаш възможност твоя човек за вилите как седят нещата и горе долу за какви пари става на въпрос А,dok,ок,то може и да е суинг клуб бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
dok Posted October 14, 2004 Author Share Posted October 14, 2004 Най-накрая си свързах с тая жена и се оказа, че тя държи частен клуб, който "не е подходящ за събирания на такова ниво." Така, че нямя смисъл да и се обаждате, освен ако не искате да организирате бизнес вечеря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 кажи цената защото и аз се интересувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dok Posted October 14, 2004 Author Share Posted October 14, 2004 velvet_underground, може и да е ама оная съвсем леко ми намекна че не сме за там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Ami othvarlihte moiata offerta i sega hodite po pyblichni domove.Sramota.I tova mi bilo dneshnata mladej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Ако си момиче,мога и в мойта къща да те взема за без пари.Ако не-доведи 2-3 горе-долу на твойте години и ще се управим.Съседите няма да направят проблем за 1 купонче.Стига да са качествени момичетата ще намеря начин да почистя сам. Къщата е на 10-15 минути път от главната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 ето какво ми написа жената от адреса даден по-горе: Здравейте! Можем да ви разкажем много неща,затова ако желаете обадетесе на фирмения телефон 62*37*38 & GSM 0889|89*83*10 или моля,заповядайте на място. Адресът е ул.Драган Манчев №8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 значи трябва ми апартамент за мен и мойте приятели под наем,пак за една вечер и то точно за 31.12-01.01.претенции за цената и местоположението нямам-само нека не струва повече от 100 лева .ако знаете някой да си дава апартамента тогава или агенция,занимаваща се с това,напишете телефоните. ПС:обещавам,че апартамента както ни бъде даден,така и ще бъде намерен. ПС 2:пиша в тази тема,за да не се отваря нова.някой ако има предложение да ми пише PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRou Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 syhsto tyrsq apartament za nova godina cenata da e do 250lv jjoro@mail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToget Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Аз и моите приятели също търсим апартамент за Нова година. Можем да предложим до 300 лв. (в зависимост от апартамента и квадратурата). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 И аз търся апартамент за една нощ , ако някой знае нещо да казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 значи трябва ми апартамент -само нека не струва повече от 100 лева . cenata da e do 250lvjjoro@mail.bg Можем да предложим до 300 лв. При такова стремглаво наддаване се замислям дали да не ви предложа моя.Ако обещаете да пазите.Предложението за сега е на майтап,но може и да стане на сериозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 При такова стремглаво наддаване се замислям дали да не ви предложа моя.Ако обещаете да пазите.Предложението за сега е на майтап,но може и да стане на сериозно. Abe..leko si zakasnql s ofertata Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 защо да е закъснал, при положение, че Нова Година е след 3 месеца? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Ами защото обявата е от миналата година Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Някой вила не предлага ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.