Jump to content
BulForum.com

Апартамент под наем за 1 нощ

dok

Recommended Posts

Търся алартамент под наем за 1 нощ за купон. Ако някой знае телефон на човек или агенция която дава апартамент или къща в Пловдив нека казва. Спешно е.

Предварително благодаря.

na4i tva e nomera i maila na edin pi4 deto se zanimava s tova ima nqkva ky6ti4ka i pravi partita tam ama mislq 4e trqbva da e s hrana i piine ama ne sym siguren obadi mu se i go razpitai kak stuqt ne6tata.az bqh na rojden den tam i mi haresa ;)

tel.:62-37-38 GSM:0889898310 E-mal:GASTROZ@abv.bg

ENJOY

Има разни вилички, които се дават за по една нощ.Е, малко по-скъпи са, но ако се съберете повече хора можете да си наемете.Пък и е по-яко.Кажи ако се интересуваш, мога да попитам един приятел, който си наема от време на време вила.

Ми по принцип на мен ми трявя нещо в пловдив ама ако можеш питай го тоя приятел. Всяка информация ми е полезна.

Ок мерси. Той ми отговори ей ся не е-майла. Оказа се че не е никъв пич ми е Антония Петкова. Ей ся ще и се обадя за повече инфо.

dok,сподели като се обадиш за какво става въпрос.

@stefann,питай ако имаш възможност твоя човек за вилите как седят нещата и горе долу за какви пари става на въпрос

А,dok,ок,то може и да е суинг клуб бе :hump: :hump:

Най-накрая си свързах с тая жена и се оказа, че тя държи частен клуб, който "не е подходящ за събирания на такова ниво." Така, че нямя смисъл да и се обаждате, освен ако не искате да организирате бизнес вечеря.

Ако си момиче,мога и в мойта къща да те взема за без пари.Ако не-доведи 2-3 горе-долу на твойте години и ще се управим.Съседите няма да направят проблем за 1 купонче.Стига да са качествени момичетата ще намеря начин да почистя сам.

Къщата е на 10-15 минути път от главната. B)

ето какво ми написа жената от адреса даден по-горе:

Здравейте!

Можем да ви разкажем много неща,затова ако желаете обадетесе на фирмения телефон 62*37*38 & GSM 0889|89*83*10 или моля,заповядайте на място.

Адресът е ул.Драган Манчев №8

• 2 months later...

значи трябва ми апартамент за мен и мойте приятели под наем,пак за една вечер и то точно за 31.12-01.01.претенции за цената и местоположението нямам-само нека не струва повече от 100 лева :) .ако знаете някой да си дава апартамента тогава или агенция,занимаваща се с това,напишете телефоните.

ПС:обещавам,че апартамента както ни бъде даден,така и ще бъде намерен.

ПС 2:пиша в тази тема,за да не се отваря нова.някой ако има предложение да ми пише PM.

• 9 months later...
значи трябва ми апартамент -само нека не струва повече от 100 лева :) .
cenata da e do 250lv

jjoro@mail.bg

Можем да предложим до 300 лв.

При такова стремглаво наддаване се замислям дали да не ви предложа моя.Ако обещаете да пазите.Предложението за сега е на майтап,но може и да стане на сериозно.

При такова стремглаво наддаване се замислям дали да не ви предложа моя.Ако обещаете да пазите.Предложението за сега е на майтап,но може и да стане на сериозно.

Abe..leko si zakasnql s ofertata :)

защо да е закъснал, при положение, че Нова Година е след 3 месеца?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...