Jump to content
BulForum.com

Продавам КУБИНКИ (чисто нови)

Recommended Posts

Баща ми онзи ден купи от военния магазин 4 чифта кубинки 43-ти номер (при тях номерацията не е много сигурна, но г/д мисля, че отговарят някъде на 44 .. някъде там:). Кубинките са черни, шити, от естествена телешка кожа. Предпоалагм, че на всички е ясно, че са неколкократно по-здрави от кубинките, които можете да си купите от магазините. Все пак говорим за военно производство. Купени са за по 38 лева чифта. Верно, взети са с купони, но за по-малко от 40 лева за чифт не мога да ги продам. Очаквам предложения!

Баща ми онзи ден купи от военния магазин 4 чифта кубинки 43-ти номер (при тях номерацията не е много сигурна, но г/д мисля, че отговарят някъде на 44 .. някъде там:). Кубинките са черни, шити, от естествена телешка кожа. Предпоалагм, че на всички е ясно, че са неколкократно по-здрави от кубинките, които можете да си купите от магазините. Все пак говорим за военно производство. Купени са за по 38 лева чифта. Верно, взети са с купони, но за по-малко от 40 лева за чифт не мога да ги продам. Очаквам предложения!

Склонен съм да ти дам 40 лева единствено ако кубинките са същите като на снимките на предишния пост и са 45-ти номер. Старите кубинки ми писнаха в казармата, а тея ми изглеждат готини - и зима идва ... :)

Еми 43-ти номер са братче, няма как да ти ги уголемя :) Може да ги помъчим, ама чак за 45 .. не знам

същите като на снимките на предишния пост
- какъф е тоя пост, за пръв път поствам ?

И да кажа още нещо - верно зима иде, разумните купуват сега. И то не от главната, откъдето за 60 лева си зимаш кубiнки, които са аааабсолютен боклук.

Щом казвам, че са шити, значи са шити! Отделно са и лепени естествено. И идея нямам каква е тая подметка рибена кост, ама определено имат канал на подметката, в който се крие "конеца".

КАКВО ???

Хора, вие наред ли сте уе ???

Моля модераторите да изтрият този пост и миналите два! (по обясними на всички причини)

Въобще не съм казал, че ми правиш антиреклама на кубинките. Просто слагате супер мноо спам по темата. То в правилата ясно си пише - ако не си заинтересован, не post-вай. Така темата става страшно задръстена от много излишни постове. Е виж тая тема в Bye/Sell дето е pinned.

Пак моля модераторите - изтрийте този пост и миналите 5.

Колкото и да викаш явно модераторите смятат, че нещата са все пак свързани (мнения на потребители на подобна стока).

Не знам доколко са се променили нещата от моята служба, но помня, че доста трудно се разработваха пустите му кубинки. Иначе бяха много здрави.

Само че, 40 камъка за таквоз нещо ми се струва доста. Виж 25 си е по на място.

Що се отнася до "боклуците" които продават до Евмолпия - ами аз миналата година си купих боти на Булдозер - телешки бокс, кафяви, 48 лева.

Носих ги цяла зима и не са мръднали. Много топли и удобни. Така че...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...