Огромен Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Според вас, коя е 1. Най-красивата игра? 2. Най-красивата игра с най-добрия gameplay? Вторият въпрос означава, че освен да е красива играта, да става и за игране, а не като ДумТри Благодаря ви! П.П. А да... имам предвид нова игра! От тази или от миналата година най-рано! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_-xXx-_^^^Sonic^^^ Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Ne 4e mi xaresva no spored men FarCry Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Определено Need For Speed Underground Красота просто. Кефиш са на коли и на gameplay. Лесна е за игране. Естествено говорим за максимални детайли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Извинявай ще обясниш ли първо според теб какво означава "най-красива" игра? Може би говориш за качество на графиката, но може и да греша. Та би ли обяснил първо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Според вас, коя е 1. Най-красивата игра? 2. Най-красивата игра с най-добрия gameplay? Вторият въпрос означава, че освен да е красива играта, да става и за игране, а не като ДумТри Благодаря ви! П.П. А да... имам предвид нова игра! От тази или от миналата година най-рано! <{POST_SNAPBACK}> A най-красива не означава ли с най-хубава (детайлна) графика което от своя страна означава с по-големи системни изисквания което пък означава точно doom3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 ibiza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 EVANY: Key to a Distant Land Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Добре , но в какъв жанр трябвa да е. Защото как ще сравняваш 3/1 person shooter с някое ртс например. Иначе точно doom3 е наи-красива засега. И FarCry на 2-ро място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 IL-2 Sturmovik:Forgotten Battles AEP(поред мен де )И като gameplay и като графика е най-добрата в жанра. Иначе на Doom3 графиката е може би най-добрата която съм виждъл ама геймплея е (пак лично мнение) . Наистина не е лошо все пак да поясните в какъв жанр да е.Зщото не може да се сравнява симулатор с FPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Огромен Posted October 12, 2004 Author Share Posted October 12, 2004 Извинявай ще обясниш ли първо според теб какво означава "най-красива" игра? Може би говориш за качество на графиката, но може и да греша. Та би ли обяснил първо? <{POST_SNAPBACK}> Същото Просто красива 3D графика, по възможност VS/PS 2.0+ без значение дали играта е RTS, FPS или CRPG. Вярно задал съм лошо въпроса. Всъщност търся игра с която да си тествам новия компютър и евентулано такава, която и да поиграя малко, макар че не съм gamer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 S.T.A.L.K.E.R .. тя май още не е излезла но е със жестока графика , а пък може и да е излезла като се замисля те даже май са 2 игри нямам си идея обаче коя съм гледал , ....нооо тва е играта де която търсим Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Far Cry - тва е играта с най лудата графика а като геймплей Max Payne2 - The Fall Of Max Payne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Prince Of Persia The Sand Of Time za druga ne se seshtam vmomenta no ima oshte dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Огромен Posted October 12, 2004 Author Share Posted October 12, 2004 S.T.A.L.K.E.R .. тя май още не е излезла но е със жестока графика , а пък може и да е излезла като се замисля те даже май са 2 игри нямам си идея обаче коя съм гледал , ....нооо тва е играта де която търсим <{POST_SNAPBACK}> Тази я отложиха за догодина! Специално за Doom3 ще ви кажа мнението си, а вие ако искате кажете вашето. Още в началото един приятел ми обърна внимание на следното: тесни коридори и малко на брой обекти, за това са успяли и да постигнат такъв детайл. Реално погледнато нищо не са направили. Друго си е както беше Serious Sam - 50 - 100 кончета да тичат срещу теб на открито поле. Съвсем малко съм гледал Unreal 2, но ми се струва, че с малки модификации играта ще надмине Doom 3 като качество ("малки модификации" в случая е малко пресилено казано) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Ако става въпрос за графика нещата стоят много по-различно. Определено Far Cry е най-красивата игра. Тествай си компютъра на нея. Може и да я подкараш на максимални детайли Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Spored men e Midnight club 2 no s dobro video ina4e nemoje6 da se nasladi6 na specialnite efekti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Ами напоследък нямам много време да пробвам както преди всяка нова игра. Имам поглед напр. над FarCry, Thief3, Painkiller i Doom3. От 4-те бих сложил на първо място като най-впечатляваща FarCry, разбира се ако човек си пусне всичко на мах и я играе в поне 1024Х768 (аз за щастие го мога ). На Т3 също не е лоша графиката, но не чак толкова....обаче идеята и геймплея на играта са уникални(също както и Т-Голд и Т2). Painkiller-а ме кефи с нелошата си графика, нула-та интелигентност на противниците и якото пукане през цялото време. За DOOM3 съм доста скептичен, както писах и в специално отворената тема за нея. Извинявайте, дори като сложа ултра + АА на 1024Х768 (и имам прилични fps без насичане), за съжаление не мога да видя тези "красоти" дето всеки ги превъзнася (ами да....то в таз постоянна тъмница к'во да види човек ). Не казвам, че графиката е лоша...дори напротив, но не е "невероятната" такава. И както някой каза, много различно стоят нещата да правиш хубава графика на тъмно, респективно - на светло. Просто нещата не са съпоставими. Не е работата само в сенките (който е играл Т3 знае какви са сенките там ). Това е...някои сигурно няма да са съгласни с мен, но това си е тяхно мнение....аз си имам свое. А вероятно има и по-красиви игри, дето просто още не съм ги виждал.....а като гледам новия 3DMark05....не ми се мисли за игрите (и изискванията им) след година-две. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 КАТЕГОРИЧНО: 1. NFS Underground 2. Max Payne Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 ami spored men e Return To Castle Wolfestain i Undergraund ne e lo6a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Играта с най-хубава графика е Farmer Dan А с най-хубав gameplay - River Raid :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Играта с най-хубава графика е Farmer Dan А с най-хубав gameplay - River Raid :ph34r: Тези цифри на картинките, годината на създаването на играта ли означават? Хахаха. Всъщност не Просто се ядосвам на подобни теми: коя е най-великата не знам какво си... Та реших да контраатакувам с игрите на мойта буйна младост Като ги гледам...доста познати ми изглеждат...май трябва да сме набори с тебе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Хахаха. Всъщност не Просто се ядосвам на подобни теми: коя е най-великата не знам какво си... Та реших да контраатакувам с игрите на мойта буйна младост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Far Cry и Prince of Persia са много красиви. Също NFS Underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Call of Duty United Offensive.....za men e prosto jestoka grafikata,no za da rugnesh vsichki extri deto galiat okoto na MAX si iska dosta seriozna mashina!.........prednata versia sushto ne e za izhvurliane!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlitHead Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 И от мен две: 1. Syberia(и 1 и 2) 2. Far Cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.