ThE ToShKo Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Nqkoi moje li da mi kaje kak moga da si naprava nqkvi po qki ikonki za desktopa.ne6to 3D da izglejda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Towa zashto e v Hardware? Moving to software. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Towa zashto e v Hardware? Moving to software. Dreamer, как може да задаваш такива безсмислени въпроси....ти не си ли виждал икона в църква....к'ъв софтуер може да е....това направо си е хардуер. ThE ToShKo, ами ако само напишеш 'icon editors' в google сигурно ще ти изкара поне 100 страници по темата. ето ти една от тях. Избираш си някой по-лесен, по твое усмотрение и го търсиш във вареза или където си свикнал, а има и Асталависта, както знаеш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Преди време усилено търсех и аз такава програмка, и измежду многото, които пробвах, отсях и останах с ArtIcons Pro и Microangelo. Другите просто не можах да намеря по-последни версии (по-скоро кракове за тях). За нуждите, за които ми трябва, са идеални. Общо взето с тях просто записвам във формат .ico или .cur (ArtCursors Pro). А за 3D или каквито ефекти искаш - естествено Photoshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.