Salida Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Като взема в предвид всичко, изписано досега, ще кажа, че подкрепям XpucTyyy (или му се свалям, както кажете) 1.Защото съм напълно съгласна с мнението му. 2.Защото като не можете до го победите с аргументи, извъртате думите му така, че да са ви удобни да го наричате 'селяндур' и т.н. Ако човек като него(които са рядкост) е селянин/селяндур... то вие на кои викате 'джентълмени'?! Аз предпочитам да общувам с човек като XpucTyyy, отколкото с някой простак, който мисли само за парите(си).Може би живеем в свят на материалисти, но докато има хора като XpucTyyy-има надежда Знам, че сега и мен ще ме подхванете, но ние 'селяндурите' трябва да се подкрепяме edit:Lady Marmalade, дай Боже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Marmalade Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Като взема в предвид всичко, изписано досега, ще кажа, че подкрепям XpucTyyy (или му се свалям, както кажете) 1.Защото съм напълно съгласна с мнението му. 2.Защото като не можете до го победите с аргументи, извъртате думите му така, че да са ви удобни да го наричате 'селяндур' и т.н. Ако човек като него(които са рядкост) е селянин/селяндур... то вие на кои викате 'джентълмени'?! Аз предпочитам да общувам с човек като XpucTyyy, отколкото с някой простак, който мисли само за парите(си).Може би живеем в свят на материалисти, но докато има хора като XpucTyyy-има надежда Знам, че сега и мен ще ме подхванете, но ние 'селяндурите' трябва да се подкрепяме <{POST_SNAPBACK}> Хаха Salida аз подкрепям/свалям/теб. Дали ще ме нарекат Лесбийка или може би Би. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 МАЛИЙЙЙЙЙЙЙ Още събирам гилзите. Само не мога да разбера ЗА КАКВО ВСЪЩНОСТ СПОРИТЕ???? Има ли някакво значение кой ще плати сметката? Важно е само, че има сметка... Не ми е приятно да ми плащат сметките, ама въобще. Мисля, че мога да си позволя да се издържам сама.Още по-малко обичам пък да ме черпи мъж. Има различни ситуации-различни варианти. Когато видя, че човекът срещу мен се обижда от факта, че не му позволявам да ме черпи, тогава се съгласявам, но ми се е случвало и да ми казват:"Това да не ти е като в кръчма...Ставаш и си тръгваш, когато поискаш!"Какво да кажа...Аз съм си една такава свободолюбива и нещо не съм много търпима към такива приказки(добре,че бяхме израстнали заедно и му се размина ), та си плащам-моята, общата сметка-все едно. Важно е да има сметка, пък другото..... п.с. Хайде да престанете с личните нападки. Въобще не е етично. Ако пък не сте съгласни с нечие мнение, то какво!? Нали за това е мнение!Нужно ли е всички да мислят еднакво!? Всеки си има глава и вероятно знае какво да прави с нея, когато му поднесат сметката, а останалото е само хабене на нерви Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Мисля че по принцип мъжа е хубаво да плаща ... гъзарско е , кавалерско е и на момичето винаги му става приатно и после ти го връща винаги по някъв начин хехех сещате се .... но не винаги! то ако само ти плащаш всяка вечер тва са сметки от порядъка на 20-30 лв почти всяка вечер... ми извиняям се ама нии мъжете не сме синове на рокфеилери....... е поне не всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Е въййй... Голям спор съм изпуснала. Ама пръстите ме сърбят да кажа и аз какво мисля. Та! Мисля (въпреки, че някои хора казват че трудно ми се отдава), че изобщо не знам защо някои хора пишат едно, а после се отмятат от написаното... Ами като последователно прочетох всичко (и изобщо не знам как сте имали търпението да го изпишете) забелязвам, че тоз Христууу пише едно, после съвсем друго и в усилието си да измисли най-оригиналният пост май си губи мисълта някъде из редовете... Според мен пък това за сметката си е до хората. Всеки решава за себе си. Има един куп причкини за това. Така, че уважавайте мнението и на останалите. Спорете, но не е нужно да се убиждате на лична основа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tao2003 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 spored men vseki trqbva dai pla6ta prosto vremenata sa takiva a za semeistvata biodjeta trqbva da e ob6t. Moje da e staromodno no e taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 забелязвам, че тоз Христууу пише едно, после съвсем друго и в усилието си да измисли най-оригиналният пост май си губи мисълта някъде из редовете... <{POST_SNAPBACK}> Щее взема за се изкажа по тези редове,които трогнаха бедното ми,от към всякаква мисловна дейност,съзнаниеРени,това,че ти си изгубила мисълта ми,далеч не значи,че аз съм я изгубил.Ама да следиш нечия мисъл съвсем не е толкова лесно,колкото да си показваш дупето из интернет и да искаш похвали от това си деяние.Така,че от твоята позиция,мнението ти е напълно приемливо за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 От пусто- в празно, от пусто - в празно, от пусто - в празно... И така дванадесет страници. Христо, прав си, че не си си изгубил мисълта. Не може да бъде загубено нещо, дето го няма. Жив и зрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Tazi tema...ili se izcherpa ili vseki sledvasht post e vduhnoven ne ot temata na temata a ot durg post vutre v neq...sooooo 100 pati sam kazval kato vi e skuchno i reshite da tormozite nqkoi moderatro ili user s postovete si puskaite si discovery channel ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.