velvet_underground Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Сега нали се питаме кой е материалист,кой не е,все неща свързани с пари.Е и аз взех да си мисля по една тема.Кой аджеба трябва да плаща сметките в кафене,бар или каквото и да било друго място?Ти/мъжът/ или Тя/жената/? Аз лично смятам,че всеки може сам да си плаща сметките/изключвам брачни двойки,там хавата е по-комплицирана/,за мен е нормално и когато единият индивид е пред фалит другият да му помогне.Демек аз съм против мъжът постоянно да черпи жената и против обратното съм естествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Съгласен съм. Ако гледаме от страната на етикецията и куртоазията,би трябвало да плаща мъжът,за да не обиди дамата.Но ако гледаме от приятелска гледна точка - плаща всеки,освен ако единият не е закъсал. При семействата наистина е по-комплицирано и предлагам да не засягаме тази социална група в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanyasash Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Ami! Az sum semeina i iskam da se izkaja Dori i v semeistvoto e dobre vsi4ko da e po-ravno. Nie pone se staraem. Predi s gadjetata sum si pla6tala vinagi sama-ostavqla sum gi da 4erpqt samo pri povod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Съгласен съм и с двамата И аз съм на това мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 @velvet_underground Напълно съм съгласен с теб.Изразил си се много точно и правилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 ami syglasen sym s vsichki dotuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 абе плаща които има кинти Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Spored mene plashta tozi koito e otpravil pokanata za kafe.Ako sam s niakoia koiato mi haresva estestveno vinagi plashtam az.Taka e spored men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 някъде бях казал че нямам нищо против да платя сметката на друг човек с който си правя лаф например. когато имам пари. но очаквам поне да си направи устата и да се опита да си я плати сам. това че ми прави удоволствие да черпя и че мога постоянно да си измислям поводи за да го правя не означава, че съм длъжен да го правя. иначе основен принцип е споменатия от васил088 - който поръчва музиката - той плаща. едит: @ velvet underground : не плащам чак толкоз често. и не черпя чак толкоз често, защото излизам рядко извън приятелските сбирки. тва ако въпроса ти е бил към мен. казах просто, че когато имам възможност го правя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 12, 2004 Author Share Posted October 12, 2004 А защо всъщност искате да чепите другия доста често?Аз от това се интересувам,защото съм с впечатление,че сте свестни хора,предполагам,че не е от гъзария,за да се направите вижте колко пари имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 най-добре е всеки за себе си,иначе кой както си иска Черпиш някой който те кефи,черпиш по някъв повод ,черпиш щото имаш вазможност,а дали другите ще го направят ако ти нямаш кинти това е друг въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadelev Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Лично аз винаги плащам сметката когато излезем с мойта приятелка, не знам защо но се чувствам някакси задължен, ако нямам пари за да покрия сметката на двама ни изобщо не излизам от къщи!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Лично аз винаги плащам сметката когато излезем с мойта приятелка, не знам защо но се чувствам някакси задължен, ако нямам пари за да покрия сметката на двама ни изобщо не излизам от къщи!!! <{POST_SNAPBACK}> и аз съм така Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_one Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 na men puk ne mi e udobno da me cerpiat postoianno muze,cuvstvam se zadulzena.triabva da ima niakakuv balans,no obiknovenno go namirame zaedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 na men puk ne mi e udobno da me cerpiat postoianno muze,cuvstvam se zadulzena.triabva da ima niakakuv balans,no obiknovenno go namirame zaedno <{POST_SNAPBACK}> ..е да де той баланса идва след черпнята Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 12, 2004 Author Share Posted October 12, 2004 ккк,а ти сериозно ли го мислиш това за след черпнята?Затова ли аджеба черпиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Prisyedinqvam se kym velvet & co. Hubavo e ako moje, vseki da pla6ta za sebe si. Ina4e ako ediniqt ima finansovi problemi ili pyk ima povod - normalno e smetkata da se poeme ot edin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 без значение дали ми е гадже или просто позната, аз плащам. освен ако не е супер настоятелна да плати тя, но не своята само, а всичко.., значи има пари и желание да го направи..., а да спъваш желанието на жената не е добре. след това тя се чувства добре. но да се повтори това не е добра идея, другия път съм задължително аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 ккк,а ти сериозно ли го мислиш това за след черпнята?Затова ли аджеба черпиш? <{POST_SNAPBACK}> не разбира се но мога и теб да почерпя ако те познавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 12, 2004 Author Share Posted October 12, 2004 ккк,така е добре,е пък мен да ме черпиш-бира и ракия пия,мента и мастика също,аре някой път пиенето от теб,аденето от мен,за да сме квит Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 ккк,така е добре,е пък мен да ме черпиш-бира и ракия пия,мента и мастика също,аре някой път пиенето от теб,аденето от мен,за да сме квит <{POST_SNAPBACK}> правим така и тръгваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Както дойде..Поне така сме с приятеля ми .. Случвало се е да няма пари в него и аз да платя и не мисля,че има нещо лошо,както и обратното той да плаща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Vinagi az zashtoto sym Balyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Както дойде..Поне така сме с приятеля ми ..Случвало се е да няма пари в него и аз да платя и не мисля,че има нещо лошо,както и обратното той да плаща... <{POST_SNAPBACK}> с velvet...те каним да почерпиш и нас.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 с velvet...те каним да почерпиш и нас.... <{POST_SNAPBACK}> Епа,черпиме само тия дето ходиме с тех,щото са VIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.