chefito Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 Pisna mi se da e palen kanala kam techno i data....haresam si neshto i chakam masa vreme da se svali. Ne che ima faida da pisha tuka shtoto eban monopolist kat evrocom ne go ebe hich, ama mi e na dushichkata po barza vrazchica......Znam che skoro shte ima i chastna optika do SF ama mnoo se zabavi i vikam da pitam. Ave i kakvo stana s barzata vrazka kam localniq server??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 4akaneto mu e maikata p.s. neznam dali na toq topic tuk mu e mqstoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefito Posted May 27, 2003 Author Share Posted May 27, 2003 to drugade ne znam dali izobshte nekoi gi chete samo v MOVIES moe da se vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 A mi i na drugite mesta set se vidi ot kogoto triabva, no mislia che mnogo burzash......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 Be za burzane...ne znam, no vse pak ot mart mesec razpravqt kak izprobvali...nqma da e losho i nie da usetim neshto Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 Vsichki se nadiavame na tova, no mai oste ne sme "dorasli". Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 ale ima niakoi porasli Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 To i az kak chakam da stane tva sys skorostta do lokalnia server.., che da mina na nai-niskata skorost. To i bez tova samo ot warez.ru mojesh da smyknesh neshto. ftl, evro, data, vsichko v gyza ot kym evrocom. Ta na nai-niskata tarifa za chat o browsvane i na dvoino ot tova za svaliane ot warez.ru i spi grada. Ama samo da stane tova de. Ai, niama sym na 15, na 30 lv shte sym, polovinata na syseda shte dam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 To i az kak chakam da stane tva sys skorostta do lokalnia server.., che da mina na nai-niskata skorost. Nali ne si mislish che niama da ima ogranichenia za razlichnite tarifi? Pak ste ima, ako si na "po-visoka" tarifa ste imash po-visoka skorost kam lokalnia server, ako si na po-niska, ste imash po-niska skorost..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 Ta na nai-niskata tarifa za chat o browsvane i na dvoino ot tova za svaliane ot warez.ru i spi grada. syobrazil sym go. no pri polojenie che transfera mi kym warez.ru shte e otdelen ot tozi navyn, n emi triabva kosmicheska skorost, pri polojenie che prez celia den shte si svaliam na max kolkoto moga ot localnia, bez tova da mi prechi na inet trafica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 To i az kak chakam da stane tva sys skorostta do lokalnia server.., che da mina na nai-niskata skorost. Nali ne si mislish che niama da ima ogranichenia za razlichnite tarifi? Pak ste ima, ako si na "po-visoka" tarifa ste imash po-visoka skorost kam lokalnia server, ako si na po-niska, ste imash po-niska skorost..... mnogo si prav fon_tomov.Ti da ne mislish che shte svaliash s kakvato da e skorost.za 30 leva niama da e po dobra ot evrocom Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 JESUS, za kakvo govorish sega? Az do kolkoto razbrah, taka smiatat da go praviat: 1 vryzka kym warez.ru 1 kym inet spored tarifata koito si za inet, shte imash 2-no po-goliama skorost kym warez.ru, kato dvete shte se otdelni. Trafika ot warez.ru, niama da ti byrka tozi ot inet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 Pisna mi se da e palen kanala kam techno i data....haresam si neshto i chakam masa vreme da se svali. Ne che ima faida da pisha tuka shtoto eban monopolist kat evrocom ne go ebe hich, ama mi e na dushichkata po barza vrazchica......Znam che skoro shte ima i chastna optika do SF ama mnoo se zabavi i vikam da pitam. Ave i kakvo stana s barzata vrazka kam localniq server??? къв монопол бе, пич имаш лангейм имаш дигсис, имаш техно линк... къв монопол Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 Bez komentar Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 Ste ima da pochakame, pochakame, pochakame, pochakame, pochakame, pochakame, pochakame........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 oshte li da 4akame? mai da, dano si struva Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Dobre stiga ste komentirali kogato i da stane shte ste dovolni tukato sega plashtate za edno, a se raboti za sevsem za razlichno neshto pak v imeto na klientite, sujalqvam za nachina po koito go obisnqvam, no kato monopolisti zastho da pravim opiti da sezdavame drugi gudeli za klientite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 kato monopolisti zastho da pravim opiti da sezdavame drugi gudeli za klientite. Kakto sam kazvash, monopolista si e monopolist....... Niama nikakav stimul da pravi kakvoto i da bilo. Taka e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 kato monopolisti zastho da pravim opiti da sezdavame drugi gudeli za klientite. Kakto sam kazvash, monopolista si e monopolist....... Niama nikakav stimul da pravi kakvoto i da bilo. Taka e. Mai ne razbra kakvo kazvam, no shte se opitam da i obisnq ima malki problemi koito ne zavisqt ot evrocom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefito Posted May 28, 2003 Author Share Posted May 28, 2003 Q zemete go zatvorete tozi forum...edno svqtsno mnenie ne vidqh.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Problemite sa neizbezni, ziveem F Bulgaria vse-pak...... Noi drugo e viarno, che ako ti disha konkurenciata vav vrata ste e drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Q zemete go zatvorete tozi forum...edno svqtsno mnenie ne vidqh.... ale kato ne iskash ne gi cheti le? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Problemite sa neizbezni, ziveem v Bulgaria vse-pak...... Noi drugo e viarno, che ako ti disha konkurenciata vav vrata ste e drugo. Ne e do konkurenciqta vuprosa e che hubavite neshta stavat bavno. Shte stane no za potrebitelite kolkoto poveche se govori po tozi vupros tolkoz po neturpelivi stavat. I na men mi se iskat mnogo neshta ama nqma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Prav si lekx, ne sporia taka e. I za tarpenieto i za bavnite neshta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 ale vsichko shte se opravi obache nie niama da mozem da se naradvama,shte stanem na po 80 godini.Az puk ako dozivem do togava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.