Jump to content
BulForum.com

Mortal Kombat: Deception

Pixel4e

Recommended Posts

Otkakto izleze tazi igrica prekarvam po 3-4 4asa na Xbox-a vseki den. Mania6tina golqma e. Nai mi haresva ideqta da vyzkresqt nqkoi ot nai qkite geroi ot troikata i Ultimate-a. Samo ako i brutality-to go bqha vyzkresili 6te6e da se razporq po vseki vyzmojen 6ev... :)

Nadqvam se da ima malko fenove na MK tuk za da moje malko da se vyrnem kym starite dni, v koito se izpisvaha celi tetradki s kombinacii za Fatali i Brutali... Those were the times. :punk

Че фенове ще има ама теб като си на "оня" край на света ти е лесно... тук познавам точно един човек с x-box. Добре, че все пак играта я има и за PS2 макар в бг да не съм я виждал качвана някъде.

За сметка на това има емулатори за Xbox. А играта бих я рекуестнал. Пиксел, кажи нещо повече. :)

За сметка на това има емулатори за Xbox. А играта бих я рекуестнал. Пиксел, кажи нещо повече. :)

Има ама работещи точно колкото тези за PS2 :)

Epa nema li za PC we dea :cry :cry

Na MK seriite sam sa zaribqval o6te ot decakata gradina na nintendoto i sam minal prez kfi li ne platformi ama toq x-box ..... :( :( :(

Az po princip v Gamez oblastta sam sakat malko taka 4e davaite linkove za nekfi emulatori i da e zafatame :)

дааам ,велика работа :) само че X-box съм виждал само по списанията. много искам да имам, ама първо той е скъпичък, пък откъде ще си намеря игри. надеждичката ми е в емулаторче, ама такова няма. искам да я играя тази игра. големи времена бяха :) искам пак да се събираме някъде по 10 човека и да се сменяме кой да играе и да къртим наред. кви фатали, кви брутал иимаше.

но кажи какво има в тази игра, поне да си я представя по-добре. там у америката има ли зарибени. такива нещица. ай, че ме чака даскало :)

Nai qkoto na igrata e 4e e online. Moje6 da se mlati6 po cql den sys sqkakvi specove ot drugiq krai na sveta. Predi malko nqkakyv idiot ot alqska me precaka 8 pyti podred, i pri tova bqh s Kabal(nai silniq mi geroi)...

Ima dosta novi ne6ta v igrata ama te ne sa neveroqtno izpipani.

1. Moje6 da igrae6 Chess. Izbira6 si geroi na mqstoto na razli4nite figuri(osven pe6kite) i zapo4va6. Ako doide vreme da vzeme6 nqkoq figura trqbva da se bori6... :)

2. Ima story mode kato Mythologies ama ne e mnogo dobre napraven. Sku4no e. Grafikata e qka no vsi4ko drugo e boza.

3. Tetrisa e golqma prostotiq. Nai qkoto e kogato svali6 mnogo kamy4eta navednyj pravqt mnogo mo6tni serii ama si e typo.

4. Moje6 da pravi6 fatali po vreme na igra - mnogo e trudno oba4e. Trqbva oponenta da e na po malko ot polovinata kryv i da e absoliuten lamer. Ne sa normalnite fatali a prosto: vadene na grybnaka, kysane na ryce i.t.n.

5. Vyrnaha qkite stage fatali deto gi ogelpiha v DA.

6. Ima mnogo skriti geroi. Predi malko unlocknah Johny Cage i Liu Kang.

Az trqbva da stavam ama za pove4e info otidete na stranicata:

Mortal Kombat: Deception

То и Deadly Alliance я нямаше за PC тъй, че не е особена изненада.

Black_Hacker, ми действай. Пускай да се сваля и джъткай после :)

Аз не знам ще можеш ли да играеш онлайн.Конзолите са за Broadband пък то в Б-я няма(поне така знам).

Да и аз т'ва се чудя шото бях решил да си купувам оная джаджа за ПС2 ама незнам дали тука ше бачка :confused

@Dreamer то май няма да ми тръгне шото не чете пирати :pirate

Sega v momenta sym sys Xbox($125) s Xecuter3 modchip($53)... teq 53 dolara se izpla6tat ot pyrvata igra koqto prezapi6e6 ot blockbuster. :) Mnogo si e na dalavera.

Sega v momenta sym sys Xbox($125) s Xecuter3 modchip($53)... teq 53 dolara se izpla6tat ot pyrvata igra koqto prezapi6e6 ot blockbuster. :) Mnogo si e na dalavera.

Ти ЕксБоск лайв ползвош ли ? Щтото съм чел, че с ако имаш мод чип и пржбваш да си я пуснеш тая услуга те прецаква и влизаш в пермаентен "черен списък"

Deception mi e originalna. Nared sys FSW, NFSU i Burnout3.

Ina4e samiqt Xecutor3 e mnogo lesen za vkliu4vane i izkliu4vane.

Ako nqkoi misli da si modva xbox-a prepory4vam tozi 4ip. Instalaciqta e udivitelno prosta(dori i na 1.6 Xbox) i e strahotno lesen za upotreba, osobeno sys posledniq bios koito izkaraha.

awe pi4owe wie se nasrahte da pi6ete za kwo li ne ama ne i za decepion-a :zzz ta az sq si go swalqm ot edin suxy-suxy site ama se pak se nadqwam da mi pragne ta nqkoi 6a moje li da mi prepora4a nqkwi emulatori za X-box pls :confused :confused :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...