Pixel4e Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Otkakto izleze tazi igrica prekarvam po 3-4 4asa na Xbox-a vseki den. Mania6tina golqma e. Nai mi haresva ideqta da vyzkresqt nqkoi ot nai qkite geroi ot troikata i Ultimate-a. Samo ako i brutality-to go bqha vyzkresili 6te6e da se razporq po vseki vyzmojen 6ev... Nadqvam se da ima malko fenove na MK tuk za da moje malko da se vyrnem kym starite dni, v koito se izpisvaha celi tetradki s kombinacii za Fatali i Brutali... Those were the times. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Че фенове ще има ама теб като си на "оня" край на света ти е лесно... тук познавам точно един човек с x-box. Добре, че все пак играта я има и за PS2 макар в бг да не съм я виждал качвана някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 За сметка на това има емулатори за Xbox. А играта бих я рекуестнал. Пиксел, кажи нещо повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 За сметка на това има емулатори за Xbox. А играта бих я рекуестнал. Пиксел, кажи нещо повече. <{POST_SNAPBACK}> Има ама работещи точно колкото тези за PS2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Epa nema li za PC we dea Na MK seriite sam sa zaribqval o6te ot decakata gradina na nintendoto i sam minal prez kfi li ne platformi ama toq x-box ..... Az po princip v Gamez oblastta sam sakat malko taka 4e davaite linkove za nekfi emulatori i da e zafatame Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 дааам ,велика работа само че X-box съм виждал само по списанията. много искам да имам, ама първо той е скъпичък, пък откъде ще си намеря игри. надеждичката ми е в емулаторче, ама такова няма. искам да я играя тази игра. големи времена бяха искам пак да се събираме някъде по 10 човека и да се сменяме кой да играе и да къртим наред. кви фатали, кви брутал иимаше. но кажи какво има в тази игра, поне да си я представя по-добре. там у америката има ли зарибени. такива нещица. ай, че ме чака даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixel4e Posted October 12, 2004 Author Share Posted October 12, 2004 Nai qkoto na igrata e 4e e online. Moje6 da se mlati6 po cql den sys sqkakvi specove ot drugiq krai na sveta. Predi malko nqkakyv idiot ot alqska me precaka 8 pyti podred, i pri tova bqh s Kabal(nai silniq mi geroi)... Ima dosta novi ne6ta v igrata ama te ne sa neveroqtno izpipani. 1. Moje6 da igrae6 Chess. Izbira6 si geroi na mqstoto na razli4nite figuri(osven pe6kite) i zapo4va6. Ako doide vreme da vzeme6 nqkoq figura trqbva da se bori6... 2. Ima story mode kato Mythologies ama ne e mnogo dobre napraven. Sku4no e. Grafikata e qka no vsi4ko drugo e boza. 3. Tetrisa e golqma prostotiq. Nai qkoto e kogato svali6 mnogo kamy4eta navednyj pravqt mnogo mo6tni serii ama si e typo. 4. Moje6 da pravi6 fatali po vreme na igra - mnogo e trudno oba4e. Trqbva oponenta da e na po malko ot polovinata kryv i da e absoliuten lamer. Ne sa normalnite fatali a prosto: vadene na grybnaka, kysane na ryce i.t.n. 5. Vyrnaha qkite stage fatali deto gi ogelpiha v DA. 6. Ima mnogo skriti geroi. Predi malko unlocknah Johny Cage i Liu Kang. Az trqbva da stavam ama za pove4e info otidete na stranicata: Mortal Kombat: Deception Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Аз имам PS2 и Xbox ама все още е нямам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 B*si typoto..kato razbrah 4e nqma da q ima za PC mi se reveshe...: ta ako nqkoi ima emulator za x-box i ima igrata da dava link da lepim imeto mu na plakati iz grada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 То и Deadly Alliance я нямаше за PC тъй, че не е особена изненада. Black_Hacker, ми действай. Пускай да се сваля и джъткай после Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Аз имам PS2 и Xbox ама все още е нямам <{POST_SNAPBACK}> Аз не знам ще можеш ли да играеш онлайн.Конзолите са за Broadband пък то в Б-я няма(поне така знам). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Аз не знам ще можеш ли да играеш онлайн.Конзолите са за Broadband пък то в Б-я няма(поне така знам). <{POST_SNAPBACK}> Да и аз т'ва се чудя шото бях решил да си купувам оная джаджа за ПС2 ама незнам дали тука ше бачка @Dreamer то май няма да ми тръгне шото не чете пирати Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 то май няма да ми тръгне шото не чете пирати <{POST_SNAPBACK}> нещо модчип ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 нещо модчип ? <{POST_SNAPBACK}> С радос ама ако беше без пари мод чипа струва 200-300лв за Хбокс така и за ПС 2 а аз се надявах на скромната сума от 10лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixel4e Posted October 12, 2004 Author Share Posted October 12, 2004 Sega v momenta sym sys Xbox($125) s Xecuter3 modchip($53)... teq 53 dolara se izpla6tat ot pyrvata igra koqto prezapi6e6 ot blockbuster. Mnogo si e na dalavera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Sega v momenta sym sys Xbox($125) s Xecuter3 modchip($53)... teq 53 dolara se izpla6tat ot pyrvata igra koqto prezapi6e6 ot blockbuster. Mnogo si e na dalavera. <{POST_SNAPBACK}> Ти ЕксБоск лайв ползвош ли ? Щтото съм чел, че с ако имаш мод чип и пржбваш да си я пуснеш тая услуга те прецаква и влизаш в пермаентен "черен списък" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixel4e Posted October 12, 2004 Author Share Posted October 12, 2004 Deception mi e originalna. Nared sys FSW, NFSU i Burnout3. Ina4e samiqt Xecutor3 e mnogo lesen za vkliu4vane i izkliu4vane. Ako nqkoi misli da si modva xbox-a prepory4vam tozi 4ip. Instalaciqta e udivitelno prosta(dori i na 1.6 Xbox) i e strahotno lesen za upotreba, osobeno sys posledniq bios koito izkaraha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Pixele, ti si gyzar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixel4e Posted October 12, 2004 Author Share Posted October 12, 2004 Pixele, ti si gyzar <{POST_SNAPBACK}> Staraq se Ako na nqkoi mu trqbvat nasoki za modvane i review na chipove tazi stranica e nai dobrata IMO: http://www.xbox-scene.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trunx Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 awe pi4owe wie se nasrahte da pi6ete za kwo li ne ama ne i za decepion-a ta az sq si go swalqm ot edin suxy-suxy site ama se pak se nadqwam da mi pragne ta nqkoi 6a moje li da mi prepora4a nqkwi emulatori za X-box pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 MK: D за PS2 в пиъринга: http://www.torrents-bg.com/details.php?id=1832&hit=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.