CTAH4O Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Айде някой да ми каже къде има такъв център,че искам да си активирам WAP-a ... pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 На Васил Априлов,точно срещу 4-то РПУ(новото,където се вадят паспорти) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 На бул."Васил Априлов" срещу РПУ-то П.С. Хектик ме изпревари Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Вече няма нужда от активиране на услугата. Само си правиш настройките и си готов. Ако имаш желание може да се обадиш на *88 и да им кажеш да ти пратят настройките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 11, 2004 Author Share Posted October 11, 2004 а активирането или пращането на настройките , или квото се нарича там взима ли ми пари... А когато съм в интернет е по 6ст на мин.Тези пари ми ги взима от ваучера,нали? Едит: Значи като се обадя на *88 ми казват некви да натисна 1,2,3, ала-бала... и на Мтел услуги ли тряя да дам или кво ? Щот се ровя 5 мин и нищо не намирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 набираш *88 и натискаш цифрата,което е за оператор.И там като се свържеш казваш да ти пратят настройките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 11, 2004 Author Share Posted October 11, 2004 Ей...мерси! Тая операторката много любезна излезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.