iv_laz Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Значи искам да направя следното: В момента съм с модем Scientific Atlanta, но имам и една Morotola 4200 и искам нея да закача. Някой може ли да ми каже как да стане? Аз мисля, че с промяната на MAC-а ще се управи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Значи искам да направя следното: В момента съм с модем Scientific Atlanta, но имам и една Morotola 4200 и искам нея да закача. Някой може ли да ми каже как да стане? Аз мисля, че с промяната на MAC-а ще се управи. Ако звъннеш на 635063 и кажеш, че искаш да си смениш модема няма ли да е най - лесно . Като се замисля е и задължително . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Значи искам да направя следното: В момента съм с модем Scientific Atlanta, но имам и една Morotola 4200 и искам нея да закача. Някой може ли да ми каже как да стане? Аз мисля, че с промяната на MAC-а ще се управи. <{POST_SNAPBACK}> ako si vyrzan chrez lan-karta nqma nujda nito ot obajdane nito ot promqna na mac adresa ima i drug nachin ruterche shte ti struva 60-70 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 znachi modema ne moje da go smeniash taka takaako ne e obiaven vav sashtata tochka demek, ako ne ti e ot kvartala niama da stane obache e zaduljitelno da go obiavish na suportta! <{POST_SNAPBACK}> zashto? nali se proverqva samo mac adresa a ako si ostanesh s syshtata lanka znachi nqma promqna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 на теб нета не ти ли го доставят през модем или се лъжа нещо! <{POST_SNAPBACK}> prez modem de zatova li kato reshih da probvam edin drug modem vnesen ot avstriq nemoja da trygne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Ами то по принцип и модема си има адрес, който се проверява, не е само ЛАН-ката. Не се чуди Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Незнам за вас момчета ама аз някъде сам чувал, че модема има и работна честота и още куп глупости. Пък вие си правете изводите дали трябва да се обадиш на съпорта или не. Ади със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Ами то по принцип и модема си има адрес, който се проверява, не е само ЛАН-ката. Не се чуди <{POST_SNAPBACK}> Taka e. Виж отдолу на модема има една лепенка с баркодове,ако не се лъжа са 4.Същата лепенка е уникална и не знам какви данни съдържа точно,но и твоят нет доставчик я има същата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.