bratmito Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Трябвами оная джаджа дето се свързва към дънната платка и извежда на PCI слот конектор за Джойстик,защото дънната ми платка няма вргаден изход а има само конектор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Az imam 1 ISA takava. Ako q iskash kaji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Бе аз мога да му подаря една PCI звукова с gameport, ама и извежда на PCI слот конектор за Джойстик,защото дънната ми платка няма вргаден изход а има само конектор. // аааааааааа трябва му кабелче, коланче, рейка..... Имам такава: излиза на 2х13 от дъното и 3 стерео жака + gameport (midi/joystick) ако те устройва Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 11, 2004 Author Share Posted October 11, 2004 Трябва ми нещото дето се включва тук: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Имам такава планка с кабелче и конектор, ама е от друго дъно. Има нужда да се преправи. Пиши ми ПМ за да се уговорим как да ти я дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Разбрах без да ми е нужна картинката. Трябва му кабел с извода за дъното от едната страна и 2 стандартни разклонения от другата (или само едно, ако не му е необходимо MIDI). Аз си бях взел едно такова, за вградения порт на дъното, понеже ми трябваше 2-ро MIDI, освен това на Live!-a. За съжаление в момента нямам излишно, а и не мога за един ден да намеря, а пък в сряда заминавам за 10 дена. Ако дотогава не си си намерил.....като се върна ми напомни да ти потърся. Упс...TED, как не ти скивах поста....sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 11, 2004 Author Share Posted October 11, 2004 Ами MIDI не ми трябва.Трябва ми само за Game. @MIdex я кажи от къде си го купи твоето кабелче и за колко кинти? (Ако нещо се окаже че на @TED кабела не става ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Ами MIDI не ми трябва.Трябва ми само за Game.@MIdex я кажи от къде си го купи твоето кабелче и за колко кинти? (Ако нещо се окаже че на @TED кабела не става ) Няма как да не стане - на TED кабелите винаги стават Ами тъй като често правя ъпгрейди или сменям системите, работя само с постоянен човек, който ми намира всичко, но в момента отсъства от Пловдив, така че виж какво ще ти даде TED и ако има нещо, като се върна ще ми се обадиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 11, 2004 Author Share Posted October 11, 2004 OK няма проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 12, 2004 Author Share Posted October 12, 2004 Все още приемам предложения Това на ТЕД може и да не стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 13, 2004 Author Share Posted October 13, 2004 UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 24, 2004 Author Share Posted October 24, 2004 UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 аз продавам една звукова PCI Creative /Vibra май се води но не съм 100% сигурен/ 2-у канлна + game за 15 лв, ако искаш и снимка ще ти кача... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 24, 2004 Author Share Posted October 24, 2004 аз продавам една звукова PCI Creative /Vibra май се води но не съм 100% сигурен/ 2-у канлна + game за 15 лв, ако искаш и снимка ще ти кача... <{POST_SNAPBACK}> Искам само Game port,защото звукова карта само дига цената. Мерси за предложението все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 иди до КОНРАД Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Айде разходи се утре до мене (влез в кю-то да ти кажа къде съм) , разрових се из чарковете и видях че имам това което ти трябва, не ти искам пари, ще почерпиш една бира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.