lukather Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 е това не го знаех но звучи интересно и забавно да имах един такъв мамата на дързост и карасота вируси в тв-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Ми всичко е възможно на тоя свят!Сигурно ще измислят и вируси за GSM-и! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Ми всичко е възможно на тоя свят!Сигурно ще измислят и вируси за GSM-и! <{POST_SNAPBACK}> [offtopic]То сега няма ли ?[/offtopic] Това за ТВ-тата е лудо Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Сигурно ще измислят и вируси за GSM-и! <{POST_SNAPBACK}> To ima be! Daje mai i do Bylgariq bqha stignali po edno vreme:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Ми всичко е възможно на тоя свят!Сигурно ще измислят и вируси за GSM-и! Ами то вече си има отдавна....но вървят само на определни модели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Ами то вече си има отдавна....но вървят само на определни модели. <{POST_SNAPBACK}> А?Чух нещо ама не ми се вярваше много!? Иначе кой е най-разпространения вирус за телефони!???-W32.Blaster?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Има много ясно! Вмомента има доста за Symbian телефони! Обаче от Симбиан пуснаха антивирусна за тел-ове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Хаха, тва е супер лудо, чак в последния параграф се разбира, че всичко е майтап А и вижте само това: Джелал МасудиКнижен обзор на в. "Тракийски Кюрдистан" (Ески Заара), бр.152/2059 г. Превод от кюрдски: Ованес Папазян Направо легнах да се смея Тракийски Кюрдистан..... превод от кюрдски..... Световната организация за съдействие на Големия джихад.......нашия вожд и учител, аятолах Мукадаси ас Садр... не мога! Аллах керим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Има много ясно!Вмомента има доста за Symbian телефони! Обаче от Симбиан пуснаха антивирусна за тел-ове <{POST_SNAPBACK}> скоро четох в един сайт че пускат първия gsm с 1,5 гб хард така че предполагам че нещата ще станат сходни с тези при компютрите/баси някак си не мога да си представя gsm с firewall /. Иначе тва за телевизорите си е луда работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted October 12, 2004 Author Share Posted October 12, 2004 norton antivirus mobile phone edition 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 norton antivirus mobile phone edition 2005 <{POST_SNAPBACK}> Xaxa vika6 imam troqnski kon v telefona-> dai mu seno ili si instalirai norton antivirus mobile phone edition 2005 : Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Те са навсякъде ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 На всякаде ги имааааааа ЕЙЙЙЙЙ.Няма отърване бати вирусите.Даже телефон да не ползваш вече.Простотияяяяяяяя простотияяяя.Тия хакери ми лазат по нервите дето ги създават тия вирусчета.И ако ми паднат ще ми станат на кълбета.Не моааааа ги траяяяяя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 tva e qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minevski Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Обратно на темата за вируси в ТВ-то. То май Дързост и красота си е баш вирус. Влезъл е в ТВ-тата от три години и няма как да се изчисти. Напаст. С..я пуснаха нов билд на вируса Отдаденост. То вирус ли е или троянец - трябва да се помисли. Набутва се и ти пили нервите яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyTag Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Обратно на темата за вируси в ТВ-то. То май Дързост и красота си е баш вирус. Влезъл е в ТВ-тата от три години и няма как да се изчисти. Напаст. С..я пуснаха нов билд на вируса Отдаденост. То вирус ли е или троянец - трябва да се помисли. Набутва се и ти пили нервите яко. <{POST_SNAPBACK}> Знаеш ли преди 1 - 2 месеца какво заглавие прочетох? "Дързост и красота няма да свърши.Никога. " Това ме уби психически. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minevski Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Абе скоро на Златната ракла един от сериала се мота тука нещо. Трябваше някой да ко del-не, та да се свърши. Преди време пак мякъв михлюз идва, и него трябваше да го сканират. Един по една и докато се свърши. Трябва сами да си изчистим ТВ-то от вируси и спам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.