ScherZ Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 Hora kajete nqkoq programka za pravene na Audio cd vav mp3-ki (osven AudioCatalyst)......4e neshto ne mojah da se opravq sas neq .....pravi mi gi MP3-ki oba4e by4at wmesto da ima musika...mersi predvaritelno ako moje i da kajete s 1-2 dumi kakvo to45no se pravi ako programata e neshto po spetzialno:)Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted May 26, 2003 Author Share Posted May 26, 2003 Sorry vidqh 4e e imalo podoben topic vav MP3...ne mi otgovarqite ne e nujno...napisanot otam beshe dostata4no.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 ScherZ, казал съм ти нещо по тоя повод Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 30, 2003 Share Posted May 30, 2003 Hora kajete nqkoq programka za pravene na Audio cd vav mp3-ki (osven AudioCatalyst)......4e neshto ne mojah da se opravq sas neq .....pravi mi gi MP3-ki oba4e by4at wmesto da ima musika...mersi predvaritelno ako moje i da kajete s 1-2 dumi kakvo to45no se pravi ako programata e neshto po spetzialno:)Mersi Eto tazi TUK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Tazi si e velika Easy CD-DA Extractor 5.0 probvai e i ne e golqma filosofia shte se opravish bez napatstvia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 po dobre si svali CDex neznam dali q ima v warez-a no s edin search v google i shte q namerish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.