Jump to content
BulForum.com

Купувам: RAM & CPU

Recommended Posts

cyrix200?

kolko bi dal za p1/233?

какво предлагаш cyrix200 или p1/233? Ако говорим за p1/233 мога да го купя за най-много 10 лв. или да го разменя аз PII Klamath 233 MHz 512 kB ако те устройва...

какво предлагаш cyrix200 или p1/233? Ако говорим за p1/233 мога да го купя за най-много 10 лв. или да го разменя аз PII Klamath 233 MHz 512 kB ако те устройва...

cyrix shte ti dam za 10 kinta :)

dnes go svalih ot edna mashina

i slojih p1/233 tam

ne mi se zanimava pak da gi smenqm

Имам 64Mb PC100 (2x32).В момента работят на компютъра ми и мисля че марката е Wintec,доколкото показва Сандрата.Колко можеш да дадеш?

Имам и един процесор P1 200Mhz,без овърклок,но той върви с почти цяло ПЦ(дъно,фан,32 Едо,видео,саунд,кутия).

Ако имаш интерес пиши.

Имам 64Mb PC100 (2x32).В момента работят на компютъра ми и мисля че марката е Wintec,доколкото показва Сандрата.Колко можеш да дадеш?

Имам и един процесор P1 200Mhz,без овърклок,но той върви с почти цяло ПЦ(дъно,фан,32 Едо,видео,саунд,кутия).

Ако имаш интерес пиши.

64Mb PC100 - 10 лв.

Едит: айде дайте процерос де! Какво се накатавате, знам, че имате, само събирате вехтории :D

Guest the_hot_guy

bufu 50 kolko go dava6 procesora i ramta v komplect kai nekva cena :) 4e i z tarsa a pak ako mi nameri6 i dano napraooooo :wir ->PM

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...