Dendroid Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Може ли с дата кабел да се свърже Siemens ST60 и каква програма трябва да се използва. Ще съм благодарен ако някой ми помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Ами може.За програма не знам.Пък и темата май е за Hardware Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Естествено че може..софтуер можеш да намериш на сайта на сименс. Логично, нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 www.my-siemens.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 mi to po princip taz programka q ima na CD i bi trqaalo kato si zel kabela da sa ti dali CD-to ama ..nz a ina4e programata e Mobil telephone ako ne se laja pone na men taka mi pi6a a az sam q svalqla ot CD-to i az imam siemens samo4e e s55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Някой ако вземе да погледне линка дето го дадох няма да е зле. Избираш си модела на телефона и получаваш всичко каквото ти трябва. Софтуер, ръководство, ъпдейти и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 tarsq data kabel za siemens mc 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Идваш от Брезовско шосе, след хотел Марица веднага в дясно. Вървиш по улицата която е успоредна на река Марица. След хотела от дясно кудето има няколко магазина. Влизаш в първия. Там има доста голям избор на кабели. Цената е около 15лв. Магазина се намира преди офиса на Мтел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted October 15, 2004 Author Share Posted October 15, 2004 netrootbg къде по-точно се намира този магазин? Като вървиш към новотела ли? А и между другото аз неска бях на центъра и ми казаха, че за Siemens ST60 нямало кабел, защото бил хибрид на Panasonic и можело само батерия да се намери или нещо друго. Някой запознат с това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Dendroid да. От хотел Марица тръгваш към Новотел-а. Първия магазин още. С стъклена врата е. Някой от следващите дни ще отивам там и ще попитам за кабел за ST60. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 A datakabel-a ot Siemens S45 moje li da se polzva i za Siemens M55 ??? Не.. Ето и нагледно един пример: 10x za info-to netroot Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 A datakabel-a ot Siemens S45 moje li da se polzva i za Siemens M55 ??? Не . Виж големината на буксата. При тези до серия 55 са доста обемисти. С серия 55 се премина към използването на по тънките букси. Кабелите са с букси които на външен вид са абсолютно същите като тези на захраващият кабел. Ето и нагледно един пример: Това е кабел за моделите преди 55-та серия. Това е кабел за моделите от серия 55 и следващите. Съжалявам, че нямам снимки на която да се вижда по ясно разликата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.