Jump to content
BulForum.com

Pad?Wtf is that?

Recommended Posts

Значи удаде ми се рядката възможност да си поръчам pad от чужбина за към Коледа.Въпросът ми е кой е най-добрият /и можеби най-изгодния :evil / pad който мога да си взема?Steelpad,icemat,corepad или можеби някой друг?Мишлето ми е Logitech MX510 :>

P.S. Няма значение от цената :)

10x FWD ;)

За какво ти трябва pad-a?

Ако е за по-нови конзолни игри, препоръчвам Playstation 2 pad. Ако смяташ да играеш по-стари конзолни неща, които не искат аналогови бутони, вземи си Playstation 1 pad.

Честно казано, не виждам за какво ти е pad от чужбина при положение, че можеш да си купиш и PS2 и PSX pad тука, на скандално ниски цени.

Аз си купих това:

psx.jpg

за скромната сума от 7 лева. Меко казано съм страшно доволен. Работи безотказно на PC-то ми, 8 бутона, страхотен directional pad (сиреч, кръстчето за посоките :P)

Ако мислиш да купуваш PC pad на Logitech или който и да е друг, произведен за PC, мисля, че ще сбъркаш. D-pad-овете им с посоките са меки и най-често цели, кръгли, а не разграничени само в 4-те посоки. Това причинява ужасно много проблеми. Най-често pad-овете са едрички и неудобни за продължително държане.

Просто, ако смяташ да ползваш pad-а за конзолни игри, довери се на производителите на конзоли :D

Съветвам те да вземеш или PS2 или за по-стари игри PSX pad.

[Edit] Ба мааму, изписах една камара приказки и ми мина през ума, че може да искаш mouse pad. Ако е така, научи се да се изказваш по-смислено някакси. Не е страшен зор да сложиш "mouse" преди "pad"... Пък и съм сигурен, че всеки нормален човек се сеща за joypad преди mouse pad. Или просто аз съм избохал от тия конзоли?... :ph34r: [/Edit]

Пък и съм сигурен, че всеки нормален човек се сеща за joypad преди mouse pad

Абе аз си знаех, че нещо ми има, ама сега просто се уверих... :D

Ами накрая той си писа за мишката

Мишлето ми е Logitech MX510
:)

Офтопик: А между другото от чужбина съм получавал падове като бонус към нещо. Тук също има добри подложки - аз имам поне 10-тина....и онази с въртящата се основа за китката....и онази с подложката от гел (пак за китката).... :rolleyes:

Pad може да е gamepad, сиреч "джойстик" побългарскиму. :lol: Само дето нямаш "стик" а "пад".

Pad може също да е (както е и в случая), mousepad или подложка за мишка.

:D :D :D

Абе пич, купи си една оптична мишка и не се занасяй с такива падчета :P

// за останалите - точно mousepad си търси човека

//////

:P :P :P

Аре и аз се вързах :D :D :D

Тя мишката му била оптична.

Вземи си Steelpad 4D ако имаш възможност. Иначе ако искаш да минеш по-тънко, си вземи от ония лепящите се падове на 4К, само 1.50 са. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...