Malak Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Значи удаде ми се рядката възможност да си поръчам pad от чужбина за към Коледа.Въпросът ми е кой е най-добрият /и можеби най-изгодния / pad който мога да си взема?Steelpad,icemat,corepad или можеби някой друг?Мишлето ми е Logitech MX510 :> P.S. Няма значение от цената 10x FWD Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 pad? подложката ли имаш предвид? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 За какво ти трябва pad-a? Ако е за по-нови конзолни игри, препоръчвам Playstation 2 pad. Ако смяташ да играеш по-стари конзолни неща, които не искат аналогови бутони, вземи си Playstation 1 pad. Честно казано, не виждам за какво ти е pad от чужбина при положение, че можеш да си купиш и PS2 и PSX pad тука, на скандално ниски цени. Аз си купих това: за скромната сума от 7 лева. Меко казано съм страшно доволен. Работи безотказно на PC-то ми, 8 бутона, страхотен directional pad (сиреч, кръстчето за посоките ) Ако мислиш да купуваш PC pad на Logitech или който и да е друг, произведен за PC, мисля, че ще сбъркаш. D-pad-овете им с посоките са меки и най-често цели, кръгли, а не разграничени само в 4-те посоки. Това причинява ужасно много проблеми. Най-често pad-овете са едрички и неудобни за продължително държане. Просто, ако смяташ да ползваш pad-а за конзолни игри, довери се на производителите на конзоли Съветвам те да вземеш или PS2 или за по-стари игри PSX pad. [Edit] Ба мааму, изписах една камара приказки и ми мина през ума, че може да искаш mouse pad. Ако е така, научи се да се изказваш по-смислено някакси. Не е страшен зор да сложиш "mouse" преди "pad"... Пък и съм сигурен, че всеки нормален човек се сеща за joypad преди mouse pad. Или просто аз съм избохал от тия конзоли?... :ph34r: [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Пък и съм сигурен, че всеки нормален човек се сеща за joypad преди mouse pad Абе аз си знаех, че нещо ми има, ама сега просто се уверих... Ами накрая той си писа за мишката Мишлето ми е Logitech MX510 Офтопик: А между другото от чужбина съм получавал падове като бонус към нещо. Тук също има добри подложки - аз имам поне 10-тина....и онази с въртящата се основа за китката....и онази с подложката от гел (пак за китката).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 pls 6te obqsnite li po prost ezik kakvo e tova PAD mnogo 6et sam blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Pad може да е gamepad, сиреч "джойстик" побългарскиму. Само дето нямаш "стик" а "пад". Pad може също да е (както е и в случая), mousepad или подложка за мишка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Абе пич, купи си една оптична мишка и не се занасяй с такива падчета // за останалите - точно mousepad си търси човека ////// Аре и аз се вързах Тя мишката му била оптична. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Вземи си Steelpad 4D ако имаш възможност. Иначе ако искаш да минеш по-тънко, си вземи от ония лепящите се падове на 4К, само 1.50 са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 awe i icemat ne kutsat, specialno icemat black 2nd edition. goliami4ko i mnogo dobre se hluzga mishoka na nego. skromnite 63 leva ina4e as sum s icemat transparent i sum mnogo dovolen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.