MyOwnSummer Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Снимки от Trance партито, което се състоя на 04.10.2004 г. в клуб Петното. Организатори:Psytech Team Тази вечер от 22:00 ч. ще има втора серия oтново в клуб Петното Повече инфо тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Mi kato gledam ne sa se sabrali mnogo hora na tva party!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted October 11, 2004 Author Share Posted October 11, 2004 Mi kato gledam ne sa se sabrali mnogo hora na tva party!! <{POST_SNAPBACK}> Мога да ти кажа, че ако в подземния етаж беше влязъл още един човек и заведението щеше да се пръсне п.с. повечето снимки са правени в самото начало на партито. Лудницата стана към 23:30 -> ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 това на снимката не е ли Содом-а ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted October 11, 2004 Author Share Posted October 11, 2004 това на снимката не е ли Содом-а ?!? <{POST_SNAPBACK}> Ми не съм чувал да му викат така Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Hm v petnoto psy parti...to tam dolu e 2na2 ? Kade ste se natupkali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted October 11, 2004 Author Share Posted October 11, 2004 Hm v petnoto psy parti...to tam dolu e 2na2 ? Kade ste se natupkali. <{POST_SNAPBACK}> Не питай .... наистина беше тясничко (незнам дали знаеш, но долната зала претърпя промени). За съжаление "големите" кубове не искат и да чуят за Trance Party ..... яко чалга и house Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Кой е това,защото ми е адски познат?Чефо? На повечето снимки виждам един мой познат-Андон-да не би той да пискаше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Андон е Содома с цветната фланелка !!! :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted October 12, 2004 Author Share Posted October 12, 2004 Кой е това,защото ми е адски познат?Чефо?На повечето снимки виждам един мой познат-Андон-да не би той да пискаше? <{POST_SNAPBACK}> Това на снимката е Ангел от пловдивската trance grupa Gain Reduction. А за Андон, да той е Освен, че пускаше прави и много хубави декори за различни партита (в Петното нямаше такива,защото няма къде да се разпънат ) За хората, който не го познават Тук има малко инфо него. Андон е Содома с цветната фланелка !!! :> <{POST_SNAPBACK}> Верно незнаех ... аз отскоро го познавам. Защо пък Содом На сношното парти всички бяха ЧИСТО ЛУДИ ето за какво става въпрос В началото бяхме така: после взе да стваа и по-весело: след една чаша "огнена вода" всичко започна да си идва на мястото: като пихме и по един Sprait, повярвахме в себе си и се получи "въртележката": п.с.: това топче, което е в средата пред Dj-я и гледа нагоре съм Аз хехехе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.