dimetrio Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 Abe fenove ot dva dni ne moga da teglq ot DATA-ta.Kakvo stava.Nqkoi znae li i ako da kak da si re6a problema.Tam ima edni gotini 8 CD-ta Pure Moods.Moge li nqkoi da kage ako ne ot tam ot kade da gi drapna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 To po princip ot data.bg nemoze da se darpa..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 probvai s FlashGet.mislia che shte stane.I na men taka mi pravishe dokato ne si svalix FlashGet-a dano ti pomogne Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimetrio Posted May 26, 2003 Author Share Posted May 26, 2003 Blagodarq za saveta 6te opitam.Az svalqh s NetPumper no i s neq ve4e ne stava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 To po princip ot data.bg nemoze da se darpa..... Vsastnost na teoria moje da se svalia ama na praktika NE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 nqkoi admin moje li da obqsni po-dobre na kakvo se dulji tozi problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 dimetrio probvai s flashget Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 Transfera kam data.bg e oriazan poradi lipsa na goliam kanal kam Sofia (kadeto se namira data.bg, free.techno-link.com kakto i niakoi drugi sarvari). Ako badat otkliucheni tezi sarvari (ili po-tochno transfera kam tiah) niama da ostava svobodno "kabelno" miasto za da se roviat horata vav drugi sofiiski sarvari ot roda na dir.bg i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 Flash get, Get right, dap, Go!Zilla s kvoto shtesh probvai, no niama da imash rezultat zahtoto free.data.bg survura e prtsakan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 Tozi put problema e v data-ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 Tozi put problema e v data-ta. V povecheto sluchai mai problema e tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefito Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 V sluchaq problema e bil v DATA, no po princip EVROCOM sa mizernici i zatova nqmame vrazka kam Sofiq....smeshna rabota .... MONOPOL se naricha tova !!!!! Neka da opynat qki LAN mreji iz grada i sha im pokaja GOLQM SREDEN NA EVROCOM........Tova si e istinata hora ne se zalagvayte prosto mizeriqta e golqma .....pravish investiicii da zaribish horata i sled tova im seresh v ustata s nasran internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 chefito i az sum na tova mnenie.ne samo ot data-ta a i ot free.techo-link.com.Ale izobshto ot mnogo saitove ne moze da durpa gotino Bati evrocoma Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 NO COMENTS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JUMPER Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 noo koft 4e ne moje da se smu4i ot tam shtoto ima nogo qki raoti to moje de ama stava super bavno primerno edin film po4ti nevazmojno da go drapnesh pone za mene neshto e nevazmojno ot 2dena sam pusnal A Letter From Hell i mi e na 4MB...No CoMeNt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 I az sam taka s data-ta prost svalq mnogo bavno i plus tva nemoga da svalqm pove4e ot 1 file ot tam inache vrazkata se razpada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 искам да попитам дали някой има проблем с upload-a? на мен все по често започна да ми го прави този номер - няколко часа има, два дена няма и все си мисля, че е от тях. показва ми следното, при опит да си влеза в acount-a през ftp: COMMAND:> PASS ***** 451 Could not process authd login. ERROR:> Temporary completion problem reply. какво е това authd login ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Их... гледайте тоя прословут data.bg service status (вдясно на дата.бг). Проблемите са при тях, че постоянно спира фтп, а и хттп. Да не говорим, че дори когато фтп уж работи поне аз не мога да влизам в моя акаунт. дата.бг = бъгава хава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 Dreamer, вляво се пада ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 Dreamer, вляво се пада ) Да де... толкова пъти вече го повтарям, че чак се обърках вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
mumka Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 Мда , проблема си е в датата и не е от вчера или днес. Нещо в последно време хич ги няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 horea ne znam pri vas kak e no pri men sled kato si vlezna v acounta na Data.bg davam fail manipulator i mi kazva 4e ne moje da se vurje s datata. za usera imam dosta svobodno mqsto ( ostavat mi 1,97GB ). i naj interesnoto e 4e ne e taka ot den dva a ot pove4e ot 1 mesec. pisah mail na adminite na datata a te mi kazaha 4e nemalo problem v tehnite sistemi. A az pokrivam vsi4ki iziskvaniq za software. pisah im posle kakvo moga da napravq ako problema e v mojta ma6ina te ne otgovoriha kakvo da napravq vie ste poslednata mi nadejda !!!! pomognetee blagodarq predvaritelno. (izvinqvajte admini ako ne sum go slojil kadeto trqbva no tuka mi se stori naj-podhodq6to ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Човече така е и при мен и при ония и при тоя Така е при ВСИЧКИ FTP няма вече около 3 месеца Уж в момента пишат някакъв нов софтуер ама не знам.Влезни в Форумите на data.bg там пише доста много по тоя въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Ami i Evrokom shte vi rejat , i data-ta shte vi rejat. Shtoto tolkova ne mojete da pochakate 2-3 dni i Evrokom da drypne filma , ami byrzate da tovarite vynshnia trafik. Zaradi takiva kato vas se zabavya vynshnia net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Не е нужно да чакат ако не искат Имат връзка, нека я ползват. Но когато просто сайтовете не работят няма как. Нека споделят тези проблеми, поне другите да не се чудят. Не, че няма видими обяснения за някой неща, но не всеки им обръща внимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.