Jump to content
BulForum.com

Data.bg

Recommended Posts

Transfera kam data.bg e oriazan poradi lipsa na goliam kanal kam Sofia (kadeto se namira data.bg, free.techno-link.com kakto i niakoi drugi sarvari). Ako badat otkliucheni tezi sarvari (ili po-tochno transfera kam tiah) niama da ostava svobodno "kabelno" miasto za da se roviat horata vav drugi sofiiski sarvari ot roda na dir.bg i t.n.

V sluchaq problema e bil v DATA, no po princip EVROCOM sa mizernici i zatova nqmame vrazka kam Sofiq....smeshna rabota .... MONOPOL se naricha tova !!!!! Neka da opynat qki LAN mreji iz grada i sha im pokaja GOLQM SREDEN NA EVROCOM........Tova si e istinata hora ne se zalagvayte prosto mizeriqta e golqma .....pravish investiicii da zaribish horata i sled tova im seresh v ustata s nasran internet.

noo koft 4e ne moje da se smu4i ot tam shtoto ima nogo qki raoti to moje de ama stava super bavno primerno edin film po4ti nevazmojno da go drapnesh pone za mene neshto e nevazmojno ot 2dena sam pusnal A Letter From Hell i mi e na 4MB...No CoMeNt!

• 11 months later...

искам да попитам дали някой има проблем с upload-a?

на мен все по често започна да ми го прави този номер - няколко часа има, два дена няма :angry1 и все си мисля, че е от тях.

показва ми следното, при опит да си влеза в acount-a през ftp:

COMMAND:> PASS *****

451 Could not process authd login.

ERROR:> Temporary completion problem reply.

какво е това authd login ?

Их... гледайте тоя прословут data.bg service status (вдясно на дата.бг). Проблемите са при тях, че постоянно спира фтп, а и хттп. Да не говорим, че дори когато фтп уж работи поне аз не мога да влизам в моя акаунт. дата.бг = бъгава хава.

• 4 months later...

horea ne znam pri vas kak e no pri men sled kato si vlezna v acounta na Data.bg davam fail manipulator i mi kazva 4e ne moje da se vurje s datata. za usera imam dosta svobodno mqsto ( ostavat mi 1,97GB ). i naj interesnoto e 4e ne e taka ot den dva a ot pove4e ot 1 mesec. pisah mail na adminite na datata a te mi kazaha 4e nemalo problem v tehnite sistemi. A az pokrivam vsi4ki iziskvaniq za software. pisah im posle kakvo moga da napravq ako problema e v mojta ma6ina te ne otgovoriha kakvo da napravq vie ste poslednata mi nadejda !!!! pomognetee blagodarq predvaritelno. (izvinqvajte admini ako ne sum go slojil kadeto trqbva no tuka mi se stori naj-podhodq6to )

Човече така е и при мен и при ония и при тоя Така е при ВСИЧКИ;) FTP няма вече около 3 месеца ;)Уж в момента пишат някакъв нов софтуер ама не знам.Влезни в Форумите на data.bg там пише доста много по тоя въпрос ;)

Не е нужно да чакат ако не искат :) Имат връзка, нека я ползват. Но когато просто сайтовете не работят няма как. Нека споделят тези проблеми, поне другите да не се чудят. Не, че няма видими обяснения за някой неща, но не всеки им обръща внимание.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...